טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏5/7/08.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוי לא, אוי לא..........

אני חוזר מיציאה גרועה, מחר צריך לקום בבוקר מוקדם ולהיות עירני, ועכשיו אמור עוד לישון???
    איזו החלטה מטומטמת, בחיי שיש לנו צוות שלא לומד כלום. לא ידעו לפטר את הודל, סאנטיני דפק ברז, ליול בכלל עשו תרגיל מסריח ועכשיו זה? 4 המאמנים האחרונים שלנו ותמיד זו פרידה בתחילת העונה ובשלב ביניים דפוק בתוכה.
    הפיטורים של חואנדה - אנו עוד נבכה עליהם הרבה. האקסטרה כסף שלוי "הרוויח" על ברבאטוב וקינו הלכו לפורטסמות', אין לי ספק שהסיבה היחידה שהם בכלל הסכימו לתת לנו לדבר איתו היא פשוט שהמועדון הזה נואש לכסף ולוי הציע להם כמה מיליונים כפיצוי.
    העצוב הוא שעד למקרה מקרה הזה אשכרה נראה היה כאילו מישהו בבורד למד שצריך קצת סבלנות. להנחית בשעה כזאת, יום לפני משחק כל כך חשוב הודעה כזו, זה טיימינג דפוק וחשיבה מפגרת. הלא ממילא הגענו ממש על סף שריקת הפתיחה למשחק, למה לא תתנו לבן אדם צ'אנס אחרון באמת?

היינו כבר בסרט הזה, הפעם לפחות חסכו מאיתנו את דייויד פליט כקרטייקר מנג'ר אבל התחושה היא שמשהו רקוב. אפילו הידיעה שאידיוט ששילם על דארן בנט 16.5 מיליון פאונד לא אצלנו יותר לא מעודדת אותי. בעונה הבאה, איפשהו כשנאנח ונאמר "אולי עונה הבאה" ראמוס כבר יחשוב על העונה הבאה בליגת האלופות. סמנו מה שאני אומר פה - אנחנו עוד נבכה.

וזה לא שרדנאפ מאמן רע חלילה. הוא הכי טוב שאפשר למצוא במצבנו. אבל אם וכאשר יתייצב, נמצא את עצמנו עם מאמן שלקח פעם אחת גביע ליגה עד לפני שנה כשיש לו מוניטין של איזה 500 שנה כמאמן.
    הלך פוייט, עוד יחזור רדנאפ. אני נזכר בעונת 2003/2004, עונת הודל שבא נראה שכלו כל הקיצים ויוצאים לדרך, איך גאס פוייט המתוק היה נקודת אור ואת ג'יימי רדנאפ האפור. הלכה היצירתיות וחזרה האפרוריות... בא לי לבכות.

לא ביקרתי את דניאל לוי עד כה, וההודעות שלי פה להוכיח זאת. את מה שהוא עשה עד כה אמרתי לעצמי שהוא לא יכל לחזות. יש בי עדיין צד שחש זאת. אני גם אזכיר לכם איזה טוטנהאם הוא קיבל מאלן שוגר ואיזה רגעים ושחקנים באו אחריו. אבל היום דניאל לוי יצא טיפש גדול, הוא עשה טעות פטאלית והראה שמטעויות העבר שלו הוא לא למד. עשה גזירה שווה ומוצדקת - דין ראמוס כדין קומולי. מי ייתן את הדין על דניאל לוי?

2. Rudess Member

החלטה גרועה של הנהלת טוטנהאם. הקבוצה גם ככה נמצאת במצב גרוע מאד ויותר רע בטבלה אי אפשר להיראות אז למה לא לתת לראמוס צ'אנס עוד כמה משחקים להעלות את הקבוצה בטבלה? אולי התזמון הוא בכוונה לפני הדרבי ביום רביעי כדי להלהיב את השחקנים. בכל מקרה, הארי רדנאפ ראוי מאד, אבל גם הוא עושה טעות שהוא בא לתפקיד הזה.

3. spurs229 Member

קשה.

הלב עם ראמוס ופוייט. הראש יודע שטוטנהאם תחתיהם נראתה קטסטרופה, לא רק מבחינת תוצאות, אלא גם מבחינת דרך.
    מצד אחד לוי עשה את הצעד הנכון, גם פיטורי מאמן כושל (תרצו או לא, ראמוס היה כושל בספרס), גם קומולי הולך הבייתה, זעזוע עצום למערכת. בנוסף, הוא הביא מאמן אנגלי כמו שצריך.
    אבל, אני באופן אישי לא מת על רדנאפ. אני חושב שהוא אחד המאמנים האנגלים הטובים ביותר ושהוא לא הגיע רחוק רק בגלל חוסר מזל וחוסר הזדמנויות, אבל אני לא ממש שמח לראות אותו בקבוצה שלי.

שוב למאמן שלנו יהיה משחק בכורה בדרבי, אתם בטח זוכרים את הפעם הקודמת, הפעם חייבים לנצח. כמובן שלפני זה יש את בולטון היום, נראה מה קלייב אלן מסוגל לעשות.

In no-one we trust

4. בועז Member

אני בהלם. חואנדה ראמוס הוא האשם?טוב, אני מניח שדניאל לוי לא יכול לפטר את עצמו...

נכון שראמוס כשל העונה, אבל עונה לפני כן הוא שימח כל כך הרבה תרנגולים עם הזכיה בגביע, אני חושב שהיה מגיע לו את הצ'אנס לחכות עד ינואר. הרי לא הוא זה שמכר את ברבאטוב, את קין, ולא הצליח להביא את ארשבין. לא הוא אשם שהסגל שניסה לבנות נהרס בגלל גחמות של בעלים כזה או אחר. הפיטורים האלה, רגע לפני משחק קריטי כל כך הם יריקה בפרצוף של ראמוס, ואני לא בטוח עד כמה הוא אשם. השחקנים לא סיפקו את הסחורה. חבורה של בנטלי בויז מפונקים, החל מבנטלי ,אל דוסון, בייל, קפטן ג'ינאס, פבליצ'נקו, ואני בטוח שישנם עוד כמה בנסתר.

בשביל הרבה מאיתנו, אוהדי ווסטהאם וארסנל, זהו יום נהדר, הבעלים מודה שהוא נכשל אבל לדעתי מפספס את המקום שהוא באמת נכשל בו. אם הוא חושב שהכשלון שלו זה ראמוס, מגיע לו לקבל סטירת לחי אחרי 10-11 משחקים תחת רדנאפ.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/10/08
  5. Rudess Member

רדנאפ:
    "It was a lot of money - I think £5m, crazy money really. Pompey couldn't sell a player in the [transfer] window so we sell the manager.""
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

אגב, שימו לב שראמוס החזיק בדיוק שנה בטוטנהאם, הוא מונה ב-27/10/07 ופוטר ב-26/10/08.

6. spurs Member

fuck me
    טוב מאוד שראמוס הולך...לעומת זאת אני לא חובב של רדנאפ

7. Strawberry Fields Member

דניאל לוי מדבר (סביר להניח על האירועים האחרונים בגזרת ראמוס/רדנאפ).
    זה ארוך מדיי בשבילי לקרוא. אם יש אוהד טוטנהאם שמוכן לסכם במשפט-שניים מה הוא אומר זה יהיה נחמד.

http://www.tottenhamhotspur.com/news/artic...levy261008.html

8. samoel Member

כשקראתי את הכותרת בוואי נט, רק את האותית הגדולות לא ממש הפנמתי ואז שמתי לב שהיה רשום משהו טוטנהאם. בקריאה שניה נכנסתי לבהלה וצעקתי לעצמי : "מה?!?!"

אני משמ לא מבין, ראמוס הכניס אותנו לבוץ, באשמתו או שלא, ראמוס לפחות צריך לקבל את הצ'אנס להוציא אותנו משם והוא לא קיבל אותו. כן יכול להיות שזעזוע זה יעורר, אבל במהלך הזה בעצם הוכיחו שהשחקנים חזקים מהמאמן, אחרי שבנטלי ומודריץ' החליטו לירות במקום שיזרקו אותם למילואים על היכולת שלהם, ראמוס הולך הביתה. שגיאה, עד שהיה כאן מאמן עם קבלות, מאמן שמושך שחקנים, מאמן שהחדיר תקווה, אם הייתה האמונה שהוא יוציא אותנו ויקח אותנו הלא, לאן היא נעלמה? האם הוא לא מסוגל להשאיר קבוצה כמו טוטנהאם בליגה? טעות נוספת של דניאל לוי, כמה שאני אוהב אותו הוא שוב הוכיח שלא למד.

9. cityblues beter dead than red

בהצלחה לפני סלק אצל הלוזרים...תתכונן לפרצוף אדום יותר
    מאחל...אוהד לוזרים אחרים.

ל N-S-N-O
    זה בשבילך

10. elidr1 Member

לדעתי היו צריכים לתת לראמוס עוד צאנ'ס. אם טוטנהאם הייה מנצחת את בולטון הוא היה צריך להשאר כל תוצאה אחרת פיטורים.
    מינוי רנדאפ הוא מהלך טוב לטווח הקצר, הוא יגרום לקבוצה להלחם וזה יעזור לטוטנהאם לשרוד בליגה. אבל האם רדנאפ הוא המאמן שיכול לקחת את טוטנהאם לגדולות? לדעתי לא. מאמן ותיק שזכה רק שנה שעברה בתואר ראשון בקריירה, זה לא מאמן שהיתי בונה איתו על זכייה בתארים אחרי ייצוב הקבוצה.

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שקראתי חלקים מהמכתב של דניאל לוי (למי יש כוח לקרוא את הכל?), אני חייב לציין שאם בעבר חשבתי שאגרט מגנוסון מגוחך, אז לוי מגוחך +++. הוא היה צריך ללכת לפני קומולי וראמוס.

12. ענבל רואד Member

To the tune of American Pie

A long, long time ago,
    I can still remember,
    How the Carling Cup win made them smile,
    And they knew this could be their chance,
    To finally make that big advance,
    And maybe, break the top 4 for a while.

But transfer windows made them shiver,
    As Robbie Keane went off to Liver.....
    Pool, and Berbs to Man U,
    You can't believe it can you?
    Tears of laughter we all cried,
    As on Bent they have to rely,
    And Frasier Campbell really tried,
    The Day That Tottenham Died !

So my my kiss UEFA goodbye,
    When Comoli sold the Goalie,
    Well it made Levy cry,
    When you play for Spurs you kiss Capello goodbye,
    Soon your gonna be a Magpie,
    I bet you wish you were a Magpie.

Did your players eat the poisoned food,
    To let Arsenal in and spoil your mood,
    If the fansite tells you so,
    Do you believe in Chas n Dave,
    Can their music save you from an early grave,
    And can Dawson teach me how to run real slow,
    Well, I knew you were set for a let down,
    When the Spaniard signed the Blackburn clown,
    You sacked poor Martin Jol,
    And now everyone just laughs out loud,
    I have long been laughing at your lack of luck,
    Your delusion means I couldn't give a .....,
    That to the table bottom you are stuck,
    The day the Tottenham died,
    I started singing........

So my my kiss UEFA goodbye,
    When Comoli sold the goalie,
    Well it made Levy cry,
    When you play for Spurs you kiss Capello goodbye,
    Soon your gonna be a Magpie,
    I bet you wish you were a Magpie.

13. AW forever Member

המאמנים בטוטנהאם ממשיכים להתחלף בקצב מסחרר, זו קבוצה היסטרית ולחוצה בלי טיפת סבלנות ועד שהם לא יעבדו על הבעיה הזו שלהם בגישה למשחק לא יקרה שום דבר חיובי שם. הדבר הכי גרוע שיכול לקרות למועדון זה שהוא יתנהל לפי הגחמות של השחקנים או לפי הטרוניות שמגיעות מהקהל. ובמקרה של טוטנהאם הכשל הוא מערכתי- השחקנים נכשלו על המגרש, ההנהלה כשלה בניהול המו"מ עם שחקנים בקיץ ובניהול המשבר, הקהל כשל בכך שלא הפגין בגרות וסבלנות וראמוס- מה הוא עשה רע בעצם? אבל מבין כולם, זה הכי קל לפטר את המאמן ולוי בחר בפתרון הקל, שרק יפגע עוד יותר בשם הגרוע שיש לטוטנהאם כתחנת מעבר וכקבוצה לא יציבה.
    רדנאפ הוא מאמן שאני מאוד מעריך, מקום 10 זה יעד ריאלי לעונה הזו בתנאי שהקבוצה תתחיל לשחק כדורגל.
    אין מה לומר, הבלאגן הזה עושה לי חיוך גדול על הפנים, ומגדיל עוד יותר את הציפייה לדרבי.

14. odobry Member

לדעתי יש לכם יתרון ענקי על ארסנל בדרבי מסיבה אחת פשוטה. מי יודע איך הארי יעלה את השחקנים על המגרש. לונגר אין למה לצפות הוא יכול ללמוד את הקבוצה מהמשחק של היום. הקבוצה הלא מאורגנת שתעלה לשחק או שהוא יכול ללמוד מטוטנהאם שעלתה עד היום, אותה האחת שהשחקנים לא רצו לשחק, או שהוא ילמד מטוטנהאם ששנה שמה שבטוח לא דומה בכלל למה שראינו העונה
    השאלה האמיתית היא מה הארי יספיק לעשות ב4 ימים. מה שזה לא יהיה, לונגר כנראה יהיה חיים קשים

15. קינג לדלי Member

מאיפה להתחיל...
    קיבלתי טלפון על הבוקר בסטרטפורד ועד עכשיו אני לא יודע מה לומר.
    אני אנסה להעביר את התחושות שלי.
    לא אשכח לראמוס לעולם את ההצגות בגביע הליגה ואת האפשרות להגיע לוומבלי ולחגוג על הגב של האוהדים של צ'לסי.
    מעבר לזה,ראמוס איבד את השחקנים וכמו שכתבתי אתמול זה גזר דין למאמן.הקבוצה במצב קטסטרופלי והיה צריך להגיע מאמן ששחקנים מעריכים והגיע אחד כזה.
    הארי רדנאפ הוא המאמן הכי אהוב באנגליה על שחקנים אנגלים או בריטים.סטרטפורד אמר לי שהוא סוג של אלישע לוי ואני נוטה להסכים.
    רדנאפ הוא האיש שיכול להעיר את בנטלי,לנון,וודגייט,ג'ינאס טום ושאר השחקנים המקומיים.
    אצלו יש המון צחוקים (ידוע כבדרן אדיר) אווירה נפלאה ובמצב של הקבוצה שלנו רוגע זה דבר חשוב.
    אני מאמין שהמינוי הזה יוציא אותנו מהמצב הגרוע שלנו אך לגבי העתיד וחלומות ההתקדמות ? את זה רדנאפ יצטרך להוכיח.
    לגבי דניאל לוי,עצם העובדה שהוא הולך להוציא עכשיו 20 מיליון על פיצויים לראמוס ושאר המפוטרים כולל תשלום של 5 מיליון לפומפי וזה כבר כשלון.
    לוי אמר היום שהוא יתן לרדנאפ כסף בינואר להתחזק ואני מקווה שהוא ינחית כאן את דיארה.

ועוד דבר...
    יש לי הרגשה שמדובר במין עסקה סיבובית.
    פיני זהבי מביא לטוטנהאם רוכש חדש ועשיר תמורת הבטחה שרדנאפ ימונה ואברם יסגור בפומפי.
    נמתין ונראה.
    קדימה לעודד היום ! צריך להתחיל להתרגל...

!!! HARRY REDKNAPP BLUE WHITE ARMY

נערך לאחרונה ב: ‏26/10/08