וודגייט : "אנחנו בהחלט יכולים לרדת ליגה". http://www.sportinglife.com/football/news/...l&TEAMHD=soccer אגב,ראמוס היה עצבני על גומס אחרי שאמר ששלטנו עד הטעות הבלתי אחראית שהפכה את המשחק. אחר כך הוא צינן קצת כשאמר שהוא תומך בשחקנים. http://sport.setanta.com/en/Sport/News/Foo...s-blames-Gomes/ עושה רושם שכולם מתכוננים לבולטון כמו למשחק על החיים.
תגיד ליצן, אתה נכנס לפורום רק כשטוטנהאם מפסידה? מילא היית מנמק את עצמך, משהו, אתה סתם נראה טיפש. כל פעם מחדש, "טוטנהאם - דרבי קאונטי", חלאס, לא מיצית? תחדש לנו משהו. אם אין ניצחון ביום ראשון ראמוס הולך הביתה. לא רואה מצב אחר.
גיא,השעון באנגליה זז ב26 שזה יום המשחק מול בולטון. אני כמעט בטוח שהוא זז בלילה לפני שזה מוצ"ש הקרוב ולכן המשחק אמור להיות בחמש ולא בארבע. אם מישהו יכול לאשר אני אשמח.
מסורת יוצרת שלושה אפקטים עיקריים: מחויבות של השחקנים לרקורד של הקבוצה שגורמת להם להרגיש חזקים יותר מיריבה בלי מסורת, החשש של היריבות מקבוצה עם רקורד, ובעיקר - קהל שדוחף. מכיוון שאני בספק אם בנט, מודרי'ץ (כשרון ענק שצריך לתת לו זמן) ושות' יודעים משהו על גריבס, בלנשפלאוור או אפילו על הודל או פרימן, ועוד יותר בספק עם אותה מסורת עתיקה מדגדגת את היריבות שלכן. אז מה שנשאר לכם זה מהמסורת זה בעיקר הקהל, ואם הוא אחרי 10 דקות מאבד סבלנות אז כדי להישאר הייתי פחות בונה על מסורת ויותר על כדורגל. כשלידס מכרה במכירת חיסול את כל השחקנים ונשארה רק עם מסורת (וקהל שדוחף עד היום), התוצאה ידועה לכולם. לכם יש שחקנים. או שישחקו או שתרדו. תעזבו מסורת.
איזה כיף זה עבודה במשמרות, אתה בטח מצליח לתאם את זה ככה שאתה לא מפספס אף משחק שלכם בימי ראשון לא? גם אני רוצה...גם אני רוצה...
בדיוק אמרתי אתמול לגיא שיש לי הרגשה שראמוס מתייחס אליו כברירת מחדל של הרגע האחרון ושהוא רוצה שההנלה תבין שבינואר צריכים לנחות כאן חלוצים. סתם ספקולציה שלי. הוא היה חסר יציבות במשחקים שהוא שיחק אבל מי יציב אצלנו ? אני חושב שפאבליצ'נקו חייב לשחק בהרכב גם אם בנט נותן יותר גולים ממנו. צריך לתת לפאב משחקים רצופים כי למרות הכמה גולים בנט פוגע לנו קשות בשטף המשחק. יש לו קטע כזה מטומטם שהוא עוצר כדור עם הגב לשער והקיצוני עושה תנועה לקבל כדור ובנט כמו אהבל במקום להכניס לו מסירה רץ עם הכדור עד אליו. במצבים האלה ברבאטוב עם הפאלש היה משאיר שחקנים לבד. תבלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
לילד שלי יש יום הולדת ביום ראשון. חסר להם שהם יהרסו לו ולי את היום הזה. לי יש יום הולדת יומיים אחרי פרנסנל ואותי בטוח שהם יאכזבו אבל אני כבר רגיל. לפחות שהילד יחגוג ניצחון סוף סוף. בייל ודוסון מורחקים לשלושה משחקים ואנחנו אמורים להיתקע עם האקוטו האפס אפסים הזה. לא יכול לראות את הבדיחה הזה משחק כדורגל.
אני מקווה שראמוס ישתמש בג'יימי בתור מגן לפחות הוא מקריב משהו. אגב מה הסיכוי שגאנטר יוכל לשחק בשמאל? בכלל אני בעד אוהרה בתור שחקן בספרס לפחות שיקצוץ וילחם. שוב התחושה הרגילה שלי שהנה אנחנו נבוא ונעשה את זה מול בולטון. נמאס כבר, שלא יאכזבו. אולי בשביל הילד שלך הם ינצחו.
גם אני טוען שאוהרה הוא המגן השמאלי הטוב בקבוצה. ובכלל,מתחילת העונה הוא היחיד שמשחק טוב ונותן את הנשמה. מבחינתי זה אוהרה ועוד עשרה,במיוחד במצב הנוכחי. בצעירה הוא משחק מגן שמאלי וגם בספרס הוא צריך לשחק שם ובעצם כל אחד רק לא הבדיחה אקוטו.
מאכזב מאוד.מאכזב לראות את כל הקהל של הספרס שבאו ועודדו ועשו שמח וזאת התצוגה העלובה שבה אנחנו זוכים לראות. כבר הספקתי להכיר כמה אוהדים בנסיעות הקודמות.מדהים.יש אוהד מובטל שמגיע לכל משחק חוץ.איך הוא יחזיר את החובות רק אלוהים יודע. בסה"כ היה מאוד מהנה פרט למשחק.טיולים ובערב עם אוהדי הספרס.גם להם כבר זה הספיק ויש כאלו שעזבו בדקה ה75.וחלק נשאר וקרא TAXI FOR RAMOS. מילת גנאי גם לשחקני הקבוצה שלו טרחו להגיע ליציע של הקבוצה ולהודות לאוהדים. המגרש באודינה-בגודל של רמת גן(לא האיצטדיון אלא העיר) בערך.מגעיל
נעים,ראית אולי את הדגל ישראל שעיצבנו ? לגבי בולטון אני הייתי עולה עם כמה שיותר אנגלים. לדעתי ההתעללות של ראמוס בהדלסטון צריכה להיפסק והוא חייב לעלות.אין אף אחד שיכול להכניס מסירה חוץ ממנו ומלוקה מודריץ'. ההרכב שלי : גומס,האטון,וודגייט,צ'רלי,אוהרה,הדלסטון,ג'ינאס,מודריץ',לנון,בנטלי,בנט.