אנחנו באמת צריכים קסמים וניסים כדי לצאת מהמשבר שנקלענו אליו ואולי אפילו כמה ניסים כי אם ימשך ככה זה לא יהיה בריא לאף לב של אוהד טוטנהאם.
שמועות שלוי יודיע באותו יום על פיטורי קומולי ובניית מגרש של 60 אלף בצמוד לליין. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...tadium-day.html מודריץ' אומר שהוא מעריך שהוא יתן מחר משחק טוב בגלל שבאירופה יש זמן לחשוב עם הכדור. אני חושב שהוא צודק ולדעתי אם הוא ישחק בקבוצה כמו יובנטוס כולנו נאכל את הלב כשנראה איזה כשרוני הוא. הלוואי שתהיה לנו סבלנות לגביו.
ראמוס הולך על אופ"א או שומר את השחקנים לליגה? נראה לי שזה משהו שגם הוא שואל את עצמו איך צריך להתנהג...המצב מבלבל.
השבוע דיברו על זה כל הזמן. לדלי :aaa8: למשל שיחק בכל שלושת המשחקים מחוץ לליגה (גביע הליגה בניוקאסל ופעמיים מול הפולנים) ורק פעמיים בליגה. עכשיו התחושה של כולם היא שהמשחק היום הרבה פחות חשוב מבולטון. ראמוס חושב שהיום זה המשחק החשוב ביותר וממחר בוטון הכי חשוב... הוא טוען שאין לו את צ'ארלי באירופה ולכן הוא משתמש במלך יותר באירופה.חוץ מזה שהוא טוען שההחלטה על הכשירות שלו נקבעת רק ביום המשחק. הליגה הפכה להרבה יותר חשובה בגלל המצב אבל מצד שני לפעמים לצאת ממסגרת מלחיצה יכול לעזור.
משחק קשה מאוד לטוטנהאם. אני חושב שניצחון באיטליה על אודינזה באמת ירים את המוראל בקבוצה וסוף סוף נראה טוטנהאם אחרת, טוטנהאם שכולם רצו לראות בתחילת העונה כי הסגל הנוכחי שלה מתאים למקומות 5-7 אם לא יותר.
קטע מתוך סקיי ספורט שבו מרטין טיילר עונה על שאלות של גולשים. אולי לעודד אותכם קצת: Martin, I have been getting grief left, right and centre after Sunday, not least from all the Gooners I know. One of them even had the nerve to suggest we are the worst team in Europe! Surely someone, somewhere out there is worse than us? John Fisher MARTIN SAYS: It's not been the best week - or season - to be a Spurs supporter I am sure, so maybe this will cheer you up. I have scoured the top divisions in the major leagues in Europe and although they are obviously at different stages in their campaigns, by a game or two, I have actually found three teams with less than two points! Of course, that means that like Spurs, they are yet to win a league game, but all you suffering Spurs fans can take comfort from the plight of Turkish side Kocaelispor, Holland's FC Volendam and Trofense of Portugal (pictured). Kocaelispor have played seven games in the Turkcell Super League this year and have drawn just one and lost six with a goal difference of -9. But even they are better off than the other two, who have lost ALL their league games to date. Over in Holland, Volendam have a goal difference of -12 from their six defeats and zero points, while in Portugal Trofense have played one less game but are still pointless after five straight defeats. Mind you, just to temper your joy, all three have one thing in common: they are newly-promoted to their top flights. And I cannot confirm, but would hazard a guess and say none of them have spent the money Spurs have in the summer!
עזרא, לא שזה באמת אמור לעודד אותם, אבל למה אתה בכלל נותן להם סיבות להיות מעודדים? הסבל שלהם זה האושר שלנו, לא לשכוח! אגב, הדרבי משודר בספורט 1.
אל תדאג, אבו. כל העניין נעשה מתוך שמחה לאיד. כיף לראות שמרטין טיילר משווה את טוטנהאם לוולנדהאם, טרופנס ועוד קבוצה מטורקיה שאני לא רוצה לשבור את השיניים בלהגיד את שמה.
ההרכב שלנו להערב: Tottenham: Gomes, Hutton, King, Woodgate, Assou-Ekotto, Lennon, Zokora, Jenas, O'Hara, Bale, Bent. Subs: Cesar, Dawson, Gilberto, Gunter, Modric, Campbell, Giovani. קינג, כצפוי, פותח. האטון ואסו-אקוטו בכנפיים. בייל ולנון קיצוניים. מה שמוזר זה שבנטלי וביג טום לא בסגל, מקווה שהכל בסדר איתם. רואים שראמוס רוצה מלחמה, לכן או'הרה בהרכב ומודריץ' לא, נקווה שזה יביא שינוי. לצערי לא אראה את המשחק בגלל אימון כושר קרבי, אבל אולי דווקא זה יביא לנו את המזל. COYS!
בסוף המלך בהרכב בנט לבד בחוד ומודריץ' בספסל. גומס,אקוטו,וודי,קינג לדלי,האטון,זוקורה,אוהרה,ג'ינאס,לנון,בייל,בנט. ספסל : סנצ'ס,דוסון,ג'ילברטו,גאנטר,ג'יו,קמפבל,לוקה. בנטלי לא התלבש. כמו שכבר ציינתי יש לי הרגשה שכל הציוצים שלו בתקשורת מרתיחים את ראמוס. משחק קשה רצח.שיביאו קצת נחת. הראש ביום ראשון אבל אסור להזניח שום מפעל.