מדהים. 2 נקודות מתוך 21. אולי בסוף אתם תסיימו איפשהו באמצע, אבל משהו באמת מקולקל שם. in ramos we trust! :aaa021:
אני חושב שאפשר להתחיל לחגוג, זוקורה יגיע לרמת גן עם הנבחרת שלו למשחק ידידות ב-19.11! ישששששששש!!!!!! לא יאומן כמה ידיעות טובות אפשר לקבל ביום אחד, קודם גרנט, אח"כ ההפסד ועכשיו זוקורה. פה לפחות הוא בטח יצליח להבקיע גול. Abu, ברצינות (לשם שינוי), אנחנו הולכים לנצח את הדרבי הזה. ונקודת מבט מקצועית קטנה על המשחק: ראיתי רק את 30 הדקות האחרונות אבל בכל זאת שמתי לב שההוצאה של לנון פשוט הרגה את המשחק של ספרס. ג'יו איטי, אגואיסט ולא פרודוקטיבי; גם לנון הוא לא מראדונה אבל התרומה שלו גדולה מאוד, בעיקר מבחינת קצב המשחק. ד"א למה פאבליונצ'נקו הוחלף במחצית הראשונה?
אין דבר יותר מעצבן מלקרוא תגובות כאלה של אוהדים במצב של הספרס. spurs229, פאבלישנקו הוחלף בגלל פציעה. מה דעתכם על דיוויד מויז?
1912 ! מאז אותה עונה לא הייתה לנו כזאת פתיחה.אז שברנו שיא של 96 שנה. 24 שנה אני עוקב משחק אחרי משחק ואף פעם אני לא הייתי בסיטואציה כזאת עם האהובה שלי. 7 משחקים ללא ניצחון ועם 5 הפסדים ? מילא,אבל כלום לא הולך ! שום מסירה לא מתחברת ועד שמגיעים למצבים המזל הפוך ואני באמת לא הולך להאשים את המזל כי אנחנו משחקים פשוט רע. שנים אני מגחך על אפשרות של ירידת ליגה אבל במגרש עצמו אתה רואה אסופה של מסוממים וכבר לא יודע לאן זה יגיע. זה יותר מידי מזכיר לי את העונה של ווסט האם עם טבז. אני עדיין בטוח שזה לא יקרה ושרק השם שלנו יביא לנו את הנקודות שנצטרך אבל זה נראה משבר ומשבר גדול מאוד. עכשיו יש פגרה של שבועיים ובטח הפסטיבל על המצב של ראמוס כבר מתחיל. כבר הספקתי לקרוא על וונבלס או קלינסמן. בטח עד הערב נגיע לאברם וכמו שאנחנו נראים אולי שייע. 4 אנשים אצלי ואף אחד לא יודע מה לעשות כבר. זה כדור שלג וזה מאוד מסוכן ולדעתי הפגרה הגיעה בזמן. מה שלא יהיה -"מים רבים לא יכבו את האהבה ונהרות לא ישטפוה" WE LOVE YOU TOTTENHAM
הבעיה של טוטנהאם שבמשחקים גדולים היא דווקא מתעלה. מול קרקוב, מול טוטנהאם. אני חייב להגיד שהדרבי לא יהיה פשוט בכלל. טוטנהאם תגיע להלחם על הכל.
באותה עונה היו לנו 3 נקודות מ-13 משחקים, ככה שאת השיא הזה כנראה -לשמחתנו הרבה- לא נשבור. http://www.topspurs.com/1213.htm ד"א באותה עונה לא ירדנו ליגה.
אגב,אף פעם לא ראיתי את לנון מאבד את העשתונות ככה והוא היה צריך לקבל אדום ישיר. הוא איבד את הכדור והוציא את התסכול בבעיטה מפחידה ללא קשר למשחק במגן שלהם.התיסכול הרב אותו והוא היחיד שמשחק בקבוצה הזאת ביחד עם ג'ינאס. דקה אחרי הוא הוחלף. פאב הוחלף בגלל פציעה.