תסתכלו על בנטלי, תסתכלו על סידוול, תסתכלו על פנאנט, ועכשיו תגידו כולכם יפה - טעינו, ונגר לא מתנכל לאנגלים, הוא פשוט רואה דברים שאנחנו לא. גם את זה מותר לעשות.
לא נמאס? ראמוס טעה! שימשיך. מי שלא מנסה לא טועה. למה הקבוצה שיחקה טוב, שלא היה צריך כל מיני שינויים וניסיונות? סליחה באמת שראמוס הביא שחקנים כמו וודגייט והאטון שעושים נזק. שכחתי ראמוס אותו מאמן עם ניהול משחק מהולל שכולם ללא יוצא מן הכלל פיארו בקארלינג הוא היום השוטה הכי גדול. גם לדון יש יום חלש סו וואט? אני עדיין ממתין ומאמין. כי אני לא חושב שזה הבעיה בחוד כי אם אלא בקישור שלא מחובר.כי גם החלוץ הכי אפס יוכל להבקיע ממטעמים שמכין שחקן שכל אירופה רדפה אחריו. כישרון בחלק ההתקפי לא חסר. היחדי שאני מוכן לבקר הוא בנטלי, בעיני הוא היה תעלומה. ערן התלהב מאוד, אני לא הגבתי לגביו לא ממש הכרתי אותו ומסתבר שאני מבין למה. מקווה שאני טועה לגבי הבחור.
כשאמרתי את זה בעונה שעברה הסבירו לי שאני לא יותר חכם ממוריניו ובניטז, שלארסנל היה יכול קישור חלומי אם וונגר לא היה במשימה למוטט את אנגליה מבפנים. שלושה שחקנים של קבוצות קטנות.
איך אתה יכול להגיד שבנטלי הוא שחקן של קבוצות קטנות כשהוא משחק כמו שהוא משחק בטוטנהאם? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
סה"כ מחזור שישי וכבר קופצים כמה חכמים שקוברים את בנטלי שמשחק בקבוצה במשבר. לא רציני. היה אפשר להרכיב אחלה נבחרת מכל השחקנים שנקברו כאן בפורום וקמו לתחייה. הוא עוד ישוב, הוא עוד ישוב, זה ג'וק קטן וזה עובר ולא חשוב...
שכחתי לציין - ג'ינאס אידיוט בפנדל, השופט לא ראה את זה וגם לא פנדל של 200% של דיארה שגם כן נגע ביד, הקוון ראה רק את המקרה הראשון. חצי תירוץ, אבל זה בהחלט יכל לשנות את המשחק.
טייקאובר? כי ככה תוכלו סופסוף לדבר בשוק ההעברות... אההה..... לא חבל, יבואו שייחים, יקנו את איברהימוביץ', אתם תהיו בטוחים שהפעם זו הפעם ואתם נכנסים לטופ4, והסוף כבר ידוע... ועכשיו ברצינות, ליבי יוצא אליכם, עם כל ה'אמרתי לכם' וכל היריבות, צובט לי לראות אתכם נופלים כ"כ חזק. אני מאחל לכם מקום 17, לא 20.
מסכים. אסור שמה שקמפבל עשה ימשיך. אני מאוד מקווה שלא יהיה טייקאובר, מילת המפתח כרגע בספרס היא יציבות, וכל דבר שיערער אותה הוא מגונה כעת. כל מיני בעלים משוגעים זה ההיפך המוחלט מיציבות והמשכיות, ובל נשכח שהמצב הכלכלי של הספרס מצויין.
מה שדרוש זאת יציבות! רצוי מאוד שלא יהיה TakeOver על טוטנהאם, בטח לא מכיוון אסיה.קינג לדלי, אני לא רואה שום תועלת ב-TakeOver, רק נזקים. אסור לפטר את הצוות המקצועי. הוא הכניס אותנו לבור, הוא יצטרך להוציא אותנו משם (מקסימום אמצע טבלה). אני כותב זאת למרות הכדורגל הזוועתי !! למרות הסגנון של בעט ורוץ - טוטנהאם צריכה דרך ללכת איתה ואת זה ניתן לבצע רק במועדון יציב. אני רוצה להאמין שראמוס הוא מנגר גדול, ואם הוא צריך זמן שיקבל אותו. לא כולם הצליחו בתחילת הדרך. אני יכול להתלות באילן מאוד מאוד גבוה - אלכס פרגוסון, שלא היה סיפור הצלחה בשש שנותיו הראשונות ביונייטד. מאחל לכולם שנה טובה!!
ניסיתם להחליף מאמן- לא עזר ניסיתם להחליף את הסגל- לא עזר תנסו להחליף בעלים- גם לא יעזור אתם טוטנהאם, טוטנהאם הוטספר.
אני לא מאמין למצב. אני ממש לא רוצה לרחם עליכם, אבל אני לא יכול שלא. אני בטוח שבסופו של דבר אתם תצאו מהבוץ, אבל מדהים לראות איך תוך פחות מחודשיים, עברתם מ:"התנהלות מצויינת של דניאל לוי" , "in Ramos we trust", דיבורים על התברגות ברביעייה או לפחות צמרת, ועוד כל מיני סיסמאות שכאלה, למצב שבו אתם מתפללים לטייקאובר, מדברים על עוד עונה אבודה ומחפשים שוב, גביעים כנחמה. אם לא הייתה בי שנאה, הייתה בי חמלה. אני מאוד מקווה שהטבלה לא תשתנה עד ינואר, כדי שכשיפתח שוב מועד ההעברות הדרך היחידה שלכם למשוך שחקנים תהיה עם המון כסף(וגם אz וודאי כל הארשאבינים למינהם יעדיפו את ברצלונה או ריאל מדריד...).
אני זוכר שכולם אמרו לי שאני אוכל סרטים שאני אומר שהולכת להיות עונה אפורה ומגעילה, עכשיו אתם רואים שאני צודק.
כי לא אמרת את זה על סמך ההכנה אלא על סמך המזחשק הראשון ולא מסיקים מסקנות על סמך מחזור ראשון. חוץ מזה שאני עדיין לא מסכים איתך. המשחק החשוב שלנו הוא מול ויסלה. נעבור אותם ואני משוכנע שנדבר חזק באופ"א הקבוצה טובה אין לי ספק בכלל צריך זמן להתחבר, וצריך שראמוס הוא יהיה זה שיחבר אותה. מנסים טועים מנסים טועים עד שמוציאים את הנוסחא הנכונה. ועם סגל כזה ברגע שהיא תמצא, כל שיש לנו לקוות הוא שזה רק לא מאוחר מידי(ועל סמך נסיון העבר אפשר להגיד שלמקום 5 זה אף פעם לא מאוחר מדי).
גיא, בוודאי שהגיע לכם פנדל שיכל לשנות את כל המשחק, אבל אחרי תצוגה כ"כ מגעילה מצד השחקנים שלך - האחרון שהייתי בא אליו בטענות הוא השופט. באמת שנראיתם כמו דרבי קאונטי.