טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏5/7/08.

1. Ampelmann Member

שוטרים פולנים מהגזע הארי?!?
    כיבוש פולין?!?
    היטלר?!?

שמישהו מהמנהלים ימחק את זה בבקשה וישלח לו הודעה פרטית שמפנה לספרי הכנה לבגרות בהיסטוריה בבקשה.

2. קינג לדלי Member

אתה יותר עצלן ממני...
    הזמנו אותך כמה פעמים ואתה לא בא.
    אפילו פעם אחת הכנתי את המרק במיץ עגבניות שאתה כל כך אוהב ואתה לא בא !

אנחנו צריכים לעשות משהו לפני האל ביום ראשון בחמש כדי לשבור מנחוס.
    או שאתה מגיע ואז הנאחס ישבר או שגיא שוב יאלץ ללכת על הידיים.

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/08
  3. Nayim Member

אני חוזר בשישי ככה שאני אבוא....אני באמת עצלן.אבל אני אבוא

כל זאת אם אני אגיע שלם לארץ.יכול להיות שאני אשהה בבית החולים בקראקוב

4. קינג לדלי Member

שמעתי "אני אבוא" כבר כמה פעמים.

וייצמן 50 כפר סבא קומה חמישית.
    אני גם מחכה וגם מצפה.

5. Nayim Member

תודה רבה זאקי בן חנניה. אני אגיע

עכשיו צריך להסביר להוא שאני לא באמת נאצי.אני כאילו.

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/08
  6. TheLane Member

מישהו הצליח להבין מה אומרים בשיר (האמיתי) לפאבליוצ'נקו? זה על המנגינה של "פוסטיגה אוהו, פוסטיגה אוהו" או טועמה למי שמעדיף, לא הצלחתי לקלוט את מה שהם אומרים אחרי זה.

7. Cup of Tea Liverpool, UK

אפשר לדעת לכמה זמן בדיוק לדלי קינג פצוע?
    (תוך כמה זמן הוא יחזור לפתוח)

8. קינג לדלי Member

שרים לו שני שירים.

השיר ששאלת "הוא בא ממוסקו ועכשיו הוא yido"

השני super pav super pav super pavliyuchenko

9. קינג לדלי Member

הארי רדנאפ אמר לאחר המשחק שהם דחו בשעה האחרונה של ההעברות הצעה של 15 מיליון על דיארה.
    מעניין מי הייתה הקבוצה...

רדנאפ גם הביע את כעסו על אוהדי טוטנהאם שהפעם הקצינו בקריאות גנאי לסקאמבל.
    הומו,חולה נפש ועוד...
    "יש ילדים ביציע ואסור שזה ימשך" אמר רדנאפ.

אני מאוד מקווה שנשמע בשורות על רכישת הקבוצה עד סוף העונה.
    רק שלא יהיו ערבים.

10. leeds12 Member

אולי נקרא לשרה'לה שרון שתסגור את הסיפור הזה.

ככה זה, כשאין פלאפל מתעסקים עם הטחינה.

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

באתי כולי מחוייך לערן ששאל אותי לשלומי, הוא הסביר לי שאין כמו טוטנהאם להוציא מאופוריה. צדק לחלוטין.
    הפסד שראמוס אחראי ישיר אליו, אחרי שנפטר מלא מעט נגרים בהגיעו לקבוצה החליט חואנדה לתת לנגר שאיכשהו נולד בברזיל לשחק כנף שמאל, הבחור לא עשה כלום מצד שמאל והשלים חוליה שלמה ללא תועלת. הבטיחו לנו שהקישור ההתקפי יעבוד טוב העונה. עוד ציפיה לפח. חוסר ההתעוררות ואי השילוב של חלוץ שני עלו לנו בהפסד רביעי כבר.
    בנטלי, בעיקר, לא רק לא לוקח את המושכות אלא פשוט משחק רע. אני מתחיל לחשוד שבנטלי הוא מז'אנר המורטן פדרסן/קווין פיליפס/ג'יימס ביטי, עונה טובה אחת ואח"כ קקה.
    לגמגם בפתיחת עונה זה בסדר, אבל לא להצליח להשמיע הברה זה חמור. הקבוצה במצב מזעזע, אנחנו נופלים בגדול גם מול קבוצות מוגבלות והורסים לעצמנו עונה שלמה. בקצב הזה נראה ששוב לא תהיה אופציה אחרת מלבד להיאבק על חיינו דרך הקארלינג קאפ. מאכזב, כואב, מתסכל. הלכה האופוריה.

12. ManUtd Fan Member

רואים את ההשלכות לכך שלוי משך ומשך את כל עסקת ברבאטוב במקום למכור ישר ולחפש מחליף כמו שצריך. זה פגע מאוד בקבוצה. ועדיין, סבלנות. כן, זה קשה מאוד, קשה מאוד לראות את הקבוצה מפסידה, אבל הניצחון הראשון יגיע, ואז הדרך תהיה רק למעלה. השאלה היא מתי הניצחון הראשון יגיע, כי איך שהם נראים כרגע, מהאל לא תבוא הישועה.

לגבי המשחק, הפסד של מאמן. מה עבר בראש של ראמוס כשפתח עם ג'ילברטו? הדברים החיוביים שעשה בזמן שלו על המגרש מסתכם בכלום ושום דבר. אסו-אקוטו מראה שאין לו מקום ברמה הזאת. חזר ליכולת הרגילה שלו. האבידה של בייל יכולה להיות נוראית. לנון מהיר כמו סילון, אבל שקוף כמו שקית ניילון. כל מהלך שלו צפוי מאוד. אגב, עוד סיבה שזה הפסד של מאמן זה החילוף של זוקורה שהיה אחד הטובים על המגרש. הוא היה צריך להוציא את ג'ינאס שנראה רע מאוד (והביא להפסד של הקבוצה שלו. איזה טיפש).

השופט מנע מטוטנהאם פנדל ברור מאוד אחרי נגיעת יד של דיארה. לא ברור איך דין לא ראה את זה מפני שהוא היה בעמדה מצוינת לראות את המקרה.

13. Ampelmann Member

אההה, הבנתי... אז הכל בסדר. אז זו בטח לא היתה אחת ההודעות הסתומות יותר שאי פעם קראתי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

14. wieitan Member

הקלטתי המשחק וכעת סיימתי לראות את הזוועה, בלי שידעתי מה התוצאה - אין ספק מזוכיזים במיטבו.
    ההרכב של ראמוס היה מוזר והגנתי.
    - גילברטו אולי מתאים לליגת העל, ערן לדעתי יש לו בוודאי מקום בכפר סבא (האם נפטרתם סוף סוף מטביב ? אני מסופק)
    - דאוסון הפתיע אותי לטובה - ככה זה שאין ציפיות.
    - גינאס אידיוט. זוק בסדר גמור, כנ"ל גם לנון.
    - בנטלי אכזבה, אבל סוף סוף ראיתי הרמה אחת לחצי גול (ערן כתב על זה לא מעט) - ההחמצה של פאב.

הטעות של השופט לא רלוונטית. הגיע לנו להפסיד! אין לנו התקפה. משחק ההתקפה נאיבי ושקוף .
    השנה נכבוש כמות שערים מזערית.

צריך להכיר במציאות: אנחנו נבלה בתחתית השנה, וזה מקומנו לפחות על פי מה שראיתי.

אסור לפטר את ראמוס גם אם נהיה בסכנת ירידה! מועדון צריך יציבות - מצרך נדיר בטוטנהאם.
    פיטורי ראמוס לא יקדמו אותנו לשום מקום.

15. Ampelmann Member

גיא, אני רואה שאתה מאשים לראשונה את ראמוס וזה רק מחדד את מה שאמרתי לברק הבוקר...
    האוהדים של טוטנהאם כל כך מסוונרים מראמוס והאאורה (הילה) שהגיעה איתו עד שהם לא רואים שלמעט הפוקס בקארלינג, שלאט לאט מתגמד, סרחיו לא הביא לקבוצה כמעט כלום חוץ מאסונות. תחשוב על זה: המקום ה-11 של הספרס עם רק 46 נקודות (מעט יותר מחצי ממה שמנצ'סטר עשתה באותה עונה) הוא המיקום הכי גרוע של הקבוצה מאז עונת 2004 והשנה לא נראה יותר טוב. ראמוס לא בקבוצה מאוגוסט, הוא בקבוצה כבר מחלק די ראשוני של העונה שעברה. לקבוצה שלו אמור היה להיות זמן להתחבר למרות הרכש המאסיבי אבל במקום היא רק נראית עוד יותר מבולגנת, כולל את אלה שכבר שיחקו שם...
    מצד אחד ראמוס נראה כמו המושיע, מצד שני, יול עשה הרבה יותר למרות שמה-שמו הנחית עליו שחקנים הזויים כל הזמן.