ג'יימי חייב לפתוח בהרכב! הוא שחקן לוחם ומצויין פשוט חבל לפספס אותו ולגרום לו להתייבש על הספסל. במקום ג'ינאס אפילו.
פאבלי בא עם ביטחון והוא בחירה מועדפת אך ורק במידה ואינו עייף. פאבלי יותר דינמי מבנט (לא חוכמה גדולה) וזה כבר שיפור. משחק שפשוט מוכרחים לנצח, אי אפשר להמשיך ככה.
פאב עולה על בנט בכל פראמטר של המשחק חוץ מסעיף הלמידה,ההתאקלמות והעייפות. אז בינתיים הם ישחקו לסרוגין. אני מאמין שמחר פאב ינוח ובנט יעלה.
הארי רדנאפ ממשיך לחמם את השחקנים שלו. "יש לי פה המון יוצאי טוטנהאם ולכולם המשחק הזה הכי חשוב בעונה.סול גרמיין קראוצ'י שון דייויס יונס...הם נחושים לנצח".
"הם נחושים לנצח". אחרי פתיחת עונה כזאת נוראית, כל קבוצה נחושה לנצח. ניראה איך פומפי התאוששה מהשישייה שקיבלה באיסטלנדס.
ומה אנחנו ? עיזים מיורקשייר ? אנחנו פתחנו יותר טוב ? הנקודות נעלמו לנו בדרך ונאלץ להחזיר אותן במגרשים קשים. זאת הרגשה כל כך מעצבנת לרדוף אחרי הזנב של עצמך.
טוטנהאם אף פעם לא פותחת את הליגה טוב. אך לאט לאט היא נכנסת יותר ויותר לליגה. כך זה יקרה גם השנה, ואם החיזוקים שהתרנגולים הביאו, אני מצפה מטוטנהאם לפחות למקום 6. הבאתם רכש מצוין, שמאד ישפר אתכם.
ואם לא מספיק היוצאי טוטנהאם, פומפי גם משופעת ביוצאי ארסנל (סול, לאורן, קאנו, תומס והילד המושאל טראורה) שבוודאי ישמחו להטביע את הספאדס עמוק יותר בחרא.
הבעיה היא שהבאנו שחקנים שצריכים זמן התאקלמות. אני מאמין שברגע שהם יתחברו ויתאקלמו מחוץ ועל המגרש נהייה באמת חזקים. אפילו אם ארשאבין יבוא בינואר גם לו יקח זמן התאקלמות לא קטן. זה בהחלט יכול לקחת זמן. אני לא צחקתי שאמרתי שיכול להיות שהקבוצה הזאת תתחבר נפלא רק בעונה הבאה. צריך לתת לראמוס זמן רב לעבוד.לאט לאט זה יתחבר. נעשו טעויות השנה ואנחנו משלמים עליהם. מחר זה יהיה קרב קשה במגרש שדווקא מאיר לנו פנים. אין כמו היציע של הקהל חוץ בפומפי. צריך לעשות תוצאה טובה ולצאת חיוביים לקרב בקראקוב.
תגידו, לא היה לכם ילד מרוקאי שהיללתם אותו כדבר הגדול הבא בקבוצה? הוא פצוע או שראמוס בינתיים לא סופר אותו?
יש לי דווקא הרגשה טובה למשחק.. כמה אפשר להפסיד, גם ההגנה אמורה להסתדר עם חוד כל כך שבלוני של פומפי בדמוי קראוץ' ודפו.
אתה כנראה מדבר על אדל טאראבט. מרוקאי/צרפתי צעיר עם המון כישרון, באמת ברמה הגבוהה ביותר אבל השכל של השחקן הזה, אוי השכל...
סעמק, קיבלנו את ליברפול. לפחות זה בליין. לא צריך לציין בכלל אבל שוב ההגרלות הקלות בבית לצ'לסי, יונייטד וארסנל.