טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏5/7/08.

1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

השחקנים שהוא הביא על הנייר הם פנטסטיים. מודריץ' שחקן שכל אירופה רדפה אחריו, דוס סנטוס הוא כשרון שעד עכשיו לא ברור איך ברצלונה ויתרה עליו, גומס שוער שבPSV היה אגדה מהלכת, בנטלי ווינגר שגם ליברפול ואסטון וילה רצו מאוד ובסוף טוטנהאם זכתה בו, פאבליוצ'נקו היה אחד השחקנים הטובים בקמפיין המצוין של רוסיה ביורו 2008 ואפשר להוסיף לשם גם את וודגייט והאטון- שני שחקני הגנה סולידיים.

הבעיה היא יותר השחקנים שעזבו והשחקנים שלא הגיעו. קין-את-ברבאטוב היו צמד חלוצים שעבדו פשוט מצוין ביחד, ובנט-את-פאבליוצ'נקו גם בפוטנציאל לא מגיעים לרמה של השניים הראשונים. גם שחקן קישור אחורי שיודע לעצור התקפות לא הגיע ומכאן נובעת בעיה בשליטה של טוטנהאם במרכז השדה. דוס סנטוס בינתיים לא התחבר, כנ"ל בנטלי, תחבר הכל ובסוף תקבל קבוצה שלא מצליחה לנצח במשך 5 מחזורים.
    הבעיה אצל טוטנהאם של ראמוס היא לא על הנייר כמו שאתה מציג אותה, אלא על המגרש...

2. SeRgInHo Member

ההתקפה, שתמיד הייתה החלק החזק של ספרס, העונה עושה רושם זה העקב אכילס שלה. תוסיפו לכך את ההגנה העלובה של ספרס, כאשר אפילו גומס פה ושם נותן השמטות, ותקבלו קבוצה שבמקרה הטוב תסיים בחלק העליון של העשייריה השניה בליגה.
    אני חושב שצריך לפטר את ראמוס!

נערך לאחרונה ב: ‏22/9/08
  3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחחח סרגיי, אשרך. זו הודעת סרגיי במיטבו! אילו היה לי הזמן, הייתי עובר על ההודעות שלך בפורום, ואוסף לקט של החלטות נמהרות שגיבשת ואף אחד לא הושיט לך את הכובע להאכיל אותו. כמה קל להיות חכם בדיעבד. יפה שגיבשת החלטה נמהרת כל כך אחרי חמישה מחזורים.
    ובכלל, איך פעם אהדת את אוקראינה ואחר כך את אנגליה? לא היית אוהד יונייטד מסוג שהוא שהפכת מיד לחסיד של אסטון וילה? האם יכול להיות שהיוזר שלך מחובר ללא השגחה בנקודה נוספת? אם לא, הייתי חושב לפנות לפסיכיאטר.

ולענייננו, המצב איפוא, כמעט טראגי. אנחנו פשוט לא מתחברים, לפאב ייקח יותר זמן משחשבנו להיכנס למשחק ואני חושב שאם לפחות היה היום מודריץ' במקום ג'ינאס היה קצת יותר ארגון. הבעיה אינה בחוד כמו שהיא בקישור לטעמי כי החלוצים לא מקבלים מספיק כדורים. תוסיפו לזה כושר לא מזהיר של בייל, בנטלי ובעצם כל הקבוצה למעט אולי לנון ומצבנו רע. במחזור הבא לדעתי בנטלי חייב לראות ספסל ולנון את ההרכב. גם קמפבל הנמרץ ראוי לפתוח, עם כל הכבוד לבנט.

אין מה לומר, איבדנו נקודות שנצטרך להחזיר במקומות שלא ציפינו להם, חייבים לעצור את כדור השלג וחייבים להתחיל לנצח - את היכולת נביא אחר כך, קודם בוא נתחיל לקחת נקודות. יום ראשון הבא - עוד משחק שניתן להגדיר כחיים ומוות והפעם מוקש אמיתי אצל קבוצה פגועה במגרש הביתי שלה. זה משחק שאין סיכוי שייגמר בתיקו.

לכן, המסקנה היא ברורה -
    אני חושב שצריך להחתים את רורי דלאפ!

גם ב-20 מיליון אם יידרש!

4. בועז Member

תשמע, אני לא יודע מה פשר התפרצות הזעם על סרגיי אבל הבחור צודק, זה פשוט לא נראה טוב. לא יודע אם תסיימו במקום 10 או 15 או 6, אבל נכון להיות מגיע לכם להיות איפה שאתם.

לגבי יום ראשון, לפני זה יש לכם משחק מול ניוקאסל שאתם חייבים לחזור בו לתלם הנצחוונת, ואחרי זה יגיע יום ראשון, מול קבוצה מפורקת מנטלית, אבל..מתה, מתה לתקן את מה שעשתה. ועוד חלוץ אחד שמת, מת להוכיח מה הוא שווה.

5. George Best Member

זה בדיוק, אבל בדיוק מה שכתבתי לו לפני חודשיים.

מה שאותי בתור אוהד שלכם היה מדאיג יותר מכל -
    אוקיי, אפשר לגמגם, לשחק רע, אבל פאקינג הל,
    לקחת נקודה אחת מתוך שלושה משחקים ביתיים מול סנדרלנד, אסטון וילה והלאטיקס,
    זה מזעזע.אפילו יותר משני השערים שכבשתם במהלך 270 הדקות הללו.

אגב, מעניין לדעת מה אתם מרגישים לגבי יום שבת.
    הלב חצוי - צ'לסי או סטוק סיטי?

נערך לאחרונה ב: ‏22/9/08
  6. SeRgInHo Member

הוטספר, תחפש מה שבא לך...
    בינתיים בכל התחזיות שלי לגבי ספרס לאורך השנים, אני פוגע בול. אבל השנה כנראה באמת אצטרך לאכול את הכובע, כי אפילו אני הוקסמתי מהריבועים בבטן של בייל והאדלסטון, ואשכרה האמנתי שיש לכם סיכוי לסיים במקומות 5-7.
    כן, אתם עדיין יכולים לסיים במקומות האלה, אבל זה פשוט לא נראה טוב, תרצה או לא תרצה. והאמת? אני לא רואה למה ומתי זה כן ייראה טוב. כי עם אקוטו (לא שבייל זו מציאה בהגנה) ודוסון בהגנה (או שמה ראמוס סוף סוף השכיל לשים שם את צ'ורלוקה [שמאז תחילת העונה נראה כאילו הוא על סמים]?) כל קבוצת פרמיירליג ביום בינוני מסוגלת לשים לטוטנהאם לפחות גול,
    כי בנטלי לא מזכיר ולו במעט את השחקן האדיר מבלקבורן, שם היה אחד משלושה קיצוניים הטובים בליגה, כל כדור שלו היה מדוד אל-הסרגל, העונה כמעט כל כדור שלו לא מגיע לכתובת,
    כי עדיין אין קילר באמצע המגרש,
    כי לא ברור כמה זמן ייקח למודריץ', לג'יו ולפאבליוצ'נקו להתאקלם (שניים האחרונים, לא בטוח בכלל שהם מתאימים לרמות הללו),
    כי בנט זה לא חלוץ לקבוצה ששאפת להיות בצמרת הגבוהה (טענתי את זה כבר אחרי הרכישה, שלחת אותי לשוק למכור תותים. זוכר?).

7. George Best Member

יופי חוכמולוג, בגלל זה הימרת עליהם במקומות 5-7?
    כל הכבוד על הניתוח המרשים.
    מה חשבת, שגיא, ערן והחבר'ה לא יודעים שלקבוצה שלהם יש כרגע בעיה?
    הם חושבים שבנט טוב?
    מה תגיד אם הכל יתחבר, כשצדקת בהימור הראשוני שלך?

8. SeRgInHo Member

זה פורום חופשי, לא? אתה רוצה שאני אשאל פעם הבאה את הרשות שלך כדי להביע את דעתי?

9. Jack Wilshere Member

בנוסף לכל הצרות שלכם, יש לכם משחק סופר-קשה במחזור הבא, פומפי בחוץ. אחרי התבוסה הערב לסיטי, פומפי תגיע למשחק כמו חיה פצועה.

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תבינו אותי לא נכון, אנחנו נראים זוועה.
    אבל החומר של השחקנים היה טוב בתחילת העונה והוא טוב גם כרגע. אני בכוונה לא מסתכל על הגביעים כי יש גבול כמה אפשר לשקר את עצמנו.
    בטווח הקצר אין ברירה וחייבים לעלות על המסלול, בטח כשיש לנו 4 משחקים (לא קלים) לפני המשחק בחוץ מול ארסנל ואז ליברפול בבית. אין משחקים קלים העונה.

כמו שאמרתי, אני יכול לספוג כדורגל לא טוב. בעונת 05-06 לא שיחקנו כדורגל מרהיב אלא נטו על הורדות כדור של מידו לקין אבל צברנו נקודות. כרגע זה מה שצריך. אחרי זה להוסיף את האופי.

אנחנו בצומת דרכים וזה בהחלט יכול להיקרא משבר. אבל ממשברים אפשר לצאת.

11. בועז Member

אתה צודק, אין משחקים קלים, אבל כל קבוצה, במיוחד ברמות אליהן טוטנהאם שואפת להגיע, חייבת לפחות את המגרש הביתי הזה שקבוצות מגיעות אליו ויודעות שהן הולכות להשאיר שם נקודות. שיהיה משהו מפחיד, כמו צ'לסי, מנצ'סטר יונייטד, ארסנל, סיטי, אנפילד של ליברפול.
    מה שבטוח וזה אחרי שצפינו 5 מחזורים באיך הסגל עובד, זה שזה פשוט עדיין רחוק מאוד מלהיות מחובר. כאוסף שמות, אין ספק שהסגל הזה מרשים.

בייל, בנטלי, ג'יובאני , מודריץ', פבלופצ'נקו, לנון,האטון,צ'ורלוקה ..ובטוח יש שעוד שכחתי. אלה שמות שאם הם מתחברים יכולה להיות הצגה לא פחות טובה מזו של סיטי. אבל כנראה שיש איזהשהו מחסום מנטלי בוויט הארט ליין שמונע את הגשמת הפוטנציאל. עם איך שהדברים נראים כרגע, ראמוס צריך לחפור קצת יותר עמוק כדי להשיג נקודות. הוא צריך לחימה, ניצחון אחד או שניים יכולים להכניס את טוטנהאם והאוהדים לטירוף ולמרוץ אחר נקודות, ואז טוטנהאם באמת תהיה מפחידה. אבל אם מסתכלים על רשימת המשחקים, אז נכון שסטמפורד ברידג' שהוא אולי משחק החוץ הקשה ביותר כבר מאחורי טוטנהאם, אבל בכל זאת ברשימת המשחקים שמאחוריה כבר מופיעות גם שלוש תצוגות נפל במגרש הביתי, שהניבו נקודה בודדת מול שלוש קבוצות שטוטנהאם בהחלט יכולה לנצח. יש עדיין משחקים הרבה יותר קשים מאלו שהיו עד עכשיו, ואם גם אותם טוטנהאם תפסיד אז היא בדרך לעוד עונה של דישדושים. אני בכל מקרה לא רואה את ראמוס ממשיך בעונה הבאה... נראה לי שכבר נמאס לו מלונדון והוא מת שהעונה תסתיים כדי לחזור לישון סייסטה.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפעמים בכדורגל אין הפתעות והתוצאות תואמות לצורה שבה התכוננת. טוטנהאם בחרה לא לסיים את סאגת ברבאטוב מוקדם בקיץ ולהתרכז בדברים חשובים, אלא להוציא עוד כמה מיליונים מיונייטד, ובנוסף מסיבות לא ברורות לא הצליחה להחליף את החלוצים שלה כמו שצריך. התוצאות לפנינו. יונייטד עשתה הכנה גרועה לעונה מכל מני סיבות, בעיקר השחקנים הנעדרים, וגם היא שילמה על כך באובדן נקודות ובכדורגל לא משכנע ולא יציב. אין אפס.

13. קינג לדלי Member

הרבה אוהדים של טוטנהאם אומרים שהרבה זמן לא היה קהל חוץ כמו של וויסלה בליין.
    http://www.youtube.com/watch?v=lu6yfFouN5E
    יש להם אוהדים פנאטיים ללא ספק.מזכירים לי את האוהדים של פיינורד.
    5000 מהם היו ביציע שלהם ועוד איזה 1000 לפחות מפוזרים ביציעים שלנו מה שגרם לקטטות ולתלונות של הסדרנים והקהל שלנו כלפי מדיניות הכרטיסים במשחקים באירופה.

יום רביעי סט גיימס'ס פארק כנראה שנעוף מהר מגביע הליגה.
    אולי בונקר והארכה ואז נעוף בפנדלים.
    שלוקה יחזור כבר.

14. THE STRETFORD END Member

אמיר ע

אני לא חושב שאפשר להגיד על ההכנה כהכנה בקיץ של יונייטד כגרועה,
    ההכנה היתה כמו בכל עונה,מחנה אימונים מסודר,משחקי אימון מסודרים
    והשחקנים שהשתתפו במחנה ובאימונים נכנסו לעונה באופן טוב,
    כמו טבז,כמו פלטצר,כמו ריו ועוד.

זה שהיו שחקנים פצועים ושרק עכשיו הם חוזרים,שחקן באוליפיאדה או כאלה שקיבלו מנוחה בגלל ששיחקו באליפות אירופה,
    אלו דברים שלא קשורים להכנה גרועה אלא "גזרות" משמים,
    ובסך הכל,התמודדנו עם הדברים בצורה מניחה את הדעת,
    פומפי בחוץ היתה הופעה מאוד מאוד מרשימה,
    גם אתמול היו כמה דברים מאוד חיוביים.

אי אפשר להשוות את זה לקבלת ההחלטות בטוטנהאם,החלטות שהיו תלוייות אך ורק בטוטנהאם.

15. itzikhai Member

זה בגלל שיש הרבה פולנים באנגליה, אני לא מאמין שהרבה פולנים עשו את הדרך מפולין עד ללונדון