הפולנים קבוצה נחמדה מאוד וראיתי את זה עוד בטדי. לא זילזלתי אבל בכל מקרה אם אני בדקה 92 מתחנן לשופט שישרוק אז זה מסביר את מצבנו. אם לא היו פוסלים את השער היותר מוקדם של בנט אז אולי היינו מספיקים לתת עוד אחד אבל אני מסתפק בתוצאה הזאת כי בקלות יכולנו לקבל עוד אחד. כל כך מרגיז המצב עם פרייזר קמפבל הכל כך מוכשר.כל פעולה עולה פרגוסון לראש... לפחות הוא יעזור העונה.אחלה חלוץ. לא מובן לי למה לנון יצא ולא דוס סנטוס החלש להחריד.אני עוד אמתין עם ההתאקלמות שלו אבל נדמה לי שנפלתי בגדול איתו.פולני אחד הוא לא הצליח לעבור.אני שונא שחקנים קצרים. גומס-6 מה שהיה צריך עשה. גאנטר-5 הגנתית טוב,התקפית חלש. המלך-5.5 בסדר. וודי-6 סלע.אם לא הוא אנחנו מקבלים עוד גול. בייל-הפוך מגאנטר.הגנתית מובך מידי פעם,התקפית נהדר. זוקורה-5.5 יותר טוב כמגן. ג'ינאס-5.5 בסדר. לנון-6 בישל יפה ועבד יפה בשמאל. בנטלי-6 צריך לשחק אך ורק בימין. ג'יו-4 פשוט גרוע. בנט-5.5 שם את הגול שלו. הגומלין יהיה פחד אלוהים. נראה לי סיטי הופכים להיות ריאל מדריד ואנחנו הופכים להיות סיטי,שאלוהים ישמור אותנו... מה שלא יהיה נגד וויגאן פרייזר ובמיוחד אוהרה חייבים לשחק. ג'יימי מביא לנו את הקשיחות והרצון באמצע. "קלארט" האתר שנותן את הרשימה של השידורים כתב שבאל ג'זירה 3 אנחנו משודרים. פתאום התחיל נאפולי.עבדו עלינו דוד. אין לי צ'רלטון אז טסתי לפאב.
לא סתם כתבתי שויסלה יעשו לכם חיים מאוד מאוד קשים. לא מפתיעה אותי בכלל התצוגה הטובה שלהם, לטעמי הם גם יעיפו אותכם בגומלין. קבוצה סופר יעילה.
המשחק בקראקוב יהיה סופר קשה, וביכולת הזו אין לי ספק שאנחנו לא נמשיך לשלב הבתים. הפולנים קבוצה ביתית מאוד עם אוהדים מעולים (שנתנו היום תצוגת עידוד מכובדת ביותר בליין והפגינו נוכחות שלא הרבה קבוצות הפגינו אצלנו), המאמן שלהם לדעתי חכם מאוד וסידר היום קבוצה שצופפה מאוד את המגרש והקשתה עלינו. עדיין חסר לנו מישהו בשפיץ וקמפבל היה פנטסטי עם הכניסה, אני מאוד מקווה שהוא יפתח מול וויגאן בראשון, כי הוא בדיוק מה שהיה חסר לנו - חלוץ זריז שיכניס אנרגיה ויפעיל את אלה מסביבו. בנט כל כך רך, כל כך פרווה, בינוני להחריד ואני פשוט איבדתי את האמון בו. הוא לא זוכה בכמעט שום כדורי גובה, הססן, חלש, נטול קילר אינסטינקט ההכרחי לחלוץ טוב באמת. בנטלי, למרות השער, מאוד לא יעיל, עדיין לא בנטלי של בלקבורן, לנון היה טוב מאוד ודוס סנטוס לא עשה פעולה חיובית אחת. ההתקפה שלנו נתקעת, ואם מול בורו לפחות הנענו כדור כמו שצריך עכשיו כשהביטחון ברצפה מטיסים כדורים קדימה, מה שלא יעיל במיוחד כשאין חלוץ מטרה שיוריד אותם. אני דווקא חושב שזוקורה מהטובים שלנו העונה, אני חושב שאם היו מכניסים לו שכל לראש הוא יכל להיות סוג של מקללה. כיוון שאי אפשר לעשות זאת, הוא פשוט זוקורה. אם היה לנו איזה לסאנה דיארה זה היה נראה אחרת לגמרי, ואני מסכים שהכי קרוב שיש לנו לקשר שטורף את הדשא זה או'הרה שחייב לשחק. אני רוצה להאמין שלפחות העובדה שניצחנו משחק לא פשוט תחדיר לשחקנים קצת ביטחון, הלוואי ונראה בראשון את פאב וקמפבל בחוד.
אין תקציר ב-101greatgoals.com ככה שאני בספק אם קיים תקציר ברשת בכלל. בכל מקרה, לא הפסדת הרבה, משחק די משעמם ומאכזב. התוצאה הזו מאוד מאוד מסוכנת, מספיק שהם מבקיעים גול אחד במקרה בקראקוב ואנחנו עם הגב לקיר. עוד גול אחד היה עושה את החיים של כולנו טובים קצת יותר...
בקשר לג'יו, מזכיר את רונאלדיניו בתחילת דרכו בבארסה, משחק טוב על המקום, או שניים שלושה צעדים. בקיצור הורס את זרימת במשחק.. אבל יכולים להיות לו משחקים גדולים, אם הוא ישנה את הסגנון שלו בשביל הליגה האנגלית, הוא יוכל להיות כוכב. אבל זה קשה שיש לך מאמן כלכך פאסיבי.
כל שבוע לצפות מהקבוצה הזאת וכל שבוע להתאכזב מחדש, הפולנים הם קבוצה מאוד טובה, הם ניצחו את בארסה בבית בתוצאה מינמאלית של 1-0, יש להם חלוץ ברמה אירופאית כמו פבל ברוז'ק, זה לא יהיה טיול בפולין, השלב בתים מוטל בספק גדול.
פאסיבי? אתה צוחק נכון? אפשר לומר הרבה דברים על ראמוס, פאסיבי הוא לא. מאמן שאף פעם לא פוחד לעשות שינויים על המגרש, ולא פוחד להחליף את המערך תוך כדי משחק כשלא עובד.
אוהדים שהיו בליין מדווחים על כ10 אלפים פולנים שהיו במגרש (ביציעים של טוטנהאם) הזוי! כמהאלימות בטח הייתה
היו הפרעויות בבריקליירס פאב ליד המגרש. הפולנים ידועים כחוליגנים החדשים של אירופה והיה אתמול בלאגן.מאות מהם גם התערבבו ביציעים של טוטנהאם והייתה אווירה מתוחה. בגומלין אני מאמין שיגיע הגרעין הקשה שלנו כי הם בטח מריחים בלאגן... "נעים" אני מקווה שאתה מתכוון לטוס למשחק הזה.
הגרעין הקשה שלנו לא יכולים לממן את הכרטיס והגרעין הקשה של הפולנים לא רואה את הבריטים (הייתי בקראקוב בשנה האחרונה מעבר למרכז העיר העיר די מפחידה לאוהד כדורגל מטייל והאוהדים שמה חוליגנים כבדים) אם מישהו נוסע אני לא ממליץ להתרחק מעבר לחנות של H&M ליד מרכז העיר
מאות אלפי פולנים עובדיםומתגוררים כיום ברחבי אנגליה אז מה אתם מתפלאים שהגיעו הרבה פולנים למשחק? זה לא שכולם הגיעו מקארקוב במיוחד למשחק, וכמו שהם שותים,מה הפלא שהיו מהומות?