טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏5/7/08.

1. KirkH Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

2. George Best Member

אתה סומך על ראמוס שלא תרדו ליגה?
    כל הכבוד לך!
    גם אני סומך על פרגי למרות הפתיחה המעט הססנית שנגיע לאינטרטוטו בעונה הבאה!

לא היה לי כח לקרוא את כל 2 העמודים שהתמלאו פה לאחר המשחק, אז תסלחו לי אם דברים שאני עומד לכתוב כבר נאמרו פה.

הבעיה הגדולה ביותר של הספרס היום הייתה חוסר בבעל בית.
    הפציעה של מודריץ' הרגה אתכם סופית, למרות שגם בחצי השעה ששיחק, הקראוטי בקושי נגע בכדור.
    כל שחקן לקח את הכדור והתקדם 40 מטר,
    שום נסיון למסירה קטלנית, כל המשחק התבסס על יכולת אישית והתוצאות ניכרו בשטח.
    יצירת מצבים מרשימה של 0 מצבים.
    לא יודע איזה שער שלכם העונה היה הכי מגוחך.

בנט אומנם הוריד כמה כדורים נהדרים עם הראש, אבל חוץ מזה - גורנישט.
    פאבליצ'נקו היה נוראי, אבל אפשר להבין ואי אפשר לבוא בטענות.
    לנון נורא מוכשר, אבל קבלת ההחלטות שלו טובה פחות אפילו מזו של רייט פיליפס.
    כ"כ צפוי.

אשלי יאנג ואגבונלהור ממשיכים לחגוג, קאפלו ממשיך להתעלם.
    כמה פעמים כבר כתבתי את הצמד הזה בתור שחקנים כ"כ דחופים בסגל האריות?ובסוף ג'ינאס מקבל עדיפות בשמאל והסקי בחוד.
    אומנם צמד השערים שחטפתם היו מעט מקריים, אבל התוצאה משקרת כי גומז מנע שלושה שערים בטוחים.
    דוסון נוראי.יאנג עבר אותו בגול כאילו עמד מולו חיים בנון.עומד מולך שחקן שעם רגל קטועה עוקף אותך במהירות, מה אתה מסתער עליו?טיפש.

לא נעים,
    בטח ובטח נוכח הנצחונות של ווסט ברום והאל ואפילו החוצים הארוכים של רורי דלאפ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏16/9/08
  3. AW forever Member

נראה לי שרשמית הבלון שהתמלא באוויר החם של הקיץ סופסוף התפוצצץ, וטוטנהאם חוזרת לעוד עונה אפרורית של מאבק על כרטיס לאופ"א.
    חוסר הסבלנות שדובר עליו כאן הוא לא רק של האוהדים, אני מאמין שהוא גם של השחקנים. לברבאטוב ניפחו את השכל שהוא הגיע לקבוצה גדולה, הוא ראה כספים גדולים שנשפכים על רכש, אבל הוא הבין שגם העונה לא יצא מזה כלום. כמה עונות מודריץ' יסכם לשחק באופ"א לדעתכם? ושאר הרכש ה"נוצץ"?
    במידה והקבוצה לא תעלה על רצף נצחונות מדהים עד ינואר, נדמה לכם שארשאבין עדיין ירצה לבוא?
    לכן אני מאוד מתחבר לביקורת של קירק על היהודון שלכם- כל יום שעובר הוא קריטי, המלווה בריבית קצוצה הזה מתח את ההעברה של ברבאטוב עד הרגע האחרון, וייתכן שזה מה שקבר את הפרוייקט לפני שהוא עוד יצא לדרך.

אני מאחל לעצמי עוד הרבה משחקים מהנים שכאלה, ומתי כבר מגיע הדרבי?? :aaatv:

4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין אתכם,איזה ציפיות בדיוק? רק אני חושב שהספרס התחלשה הקיץ?
    גומס בא,יפה מאוד,מודריץ וג'יו באו,יפה מאוד.
    זה ברור שלמודריץ יקח הרבה מאוד זמן להתאקלם וג'יו לפי דעתי לא יצליח להסתגל לכדורגל האנגלי,הימור שלי הוא בספרד כבר עונה הבאה. גומס בהחלט החתמה מצויינת,אבל שהקבוצה חלשה,2 שוערים בשער לא יעזרו.
    על העזיבה של ברבטוב וקין,אין בכלל על מה לדבר,תוסיפו את החוסר מזל של טוטנאהם.

תנמיכו ציפיות,תנו קצת אוויר לשחקנים שלכם,ואז אולי,טוטנאהם תתחיל לפגוע.

5. פול סקולס Member

^ לא יודע אם טוטנהאם נחלשה.. ההעברות שהם עשו בקיץ מצריכות שינוי גדול מהעונה שעברה.. הם שיפרו הרבה עמדות שלהם (ברמת המוניטין של השחקנים, הרי כמו במקרה של ברבאטוב ביונייטד חובת ההוכחה עדיין עליהם). השוער, ההגנה והקישור של טוטנהאם מראים הרבה יותר פוטנציאל, אבל בהתקפה הייתה חתיכת נפילה. לא הגיע שום מחליף לשחקן הכי יצירתי בליין בשנים האחרונות וזה אומר הכול. צריך לתת לעניינים להתגלגל וכשהזמן יעבור אפשר יהיה לראות טוב יותר האם הספרס נחלשו, נכשלו וכו'.

6. itzikhai Member

כמה חבל, קבוצה עם כאלו כישרונות מדהימים.. כנראה משהו לא פועל מעבר לכך..
    כי הקבוצה נבנתה טוב חד משמעית, יש לה סגל שחקנים חזק מאוד, משהו לא פועל..
    לצערי לא ראיתי את המשחק כי היה לחבר שלי יום הולדת, אם תוכלו בבקשה לפרט לי את
    מהלך המשחק בקצרה אני אשמח

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

נורא, פשוט מזעזע, אבל אני מתעודד לאט לאט ומשתדל להיאחז באופטימיות.
    ראמוס היום משדר ביטחון ואומר, בצדק, זה רק התחיל, עדיין יש לאן לחזור מפה, מי שחושב שאנחנו מתים, ש"הבלון התפוצץ" עדיין נמהר אבל אנחנו הפסדנו כאן נקודות שנידרש לגשר עליהן והעמסנו על עצמנו עבודה קשה מאוד להמשך הדרך.
    המסקנות הקשות הן שהן לנו למי ללכת בהתקפה, זה דופק את העבודה לבנטלי (רע מאוד עד כה), זה מקשה על לנון ובייל (היחידים אתמול שראויים למילים טובות), אנחנו לא מאורגנים וצריכים, בעיקר, זמן, וכזה אין כרגע.
    המשחק לא מאורגן ובכך אין את מי להאשים מלבד את ראמוס, זה שאני מאשים אותו כמובן לא אומר שאני אומר לשלוח אותו הביתה כמו שכמה גאונים פה אולי יתפתו להדביק לי, אבל כשקבוצה של שחקנים טובים נראית ככה זוהי נטו אשמתו, ההרכב אתמול היה גרוע ובעיקר כך הפסדנו.
    להתחיל את העונה עם שני הפסדים בבית, לא מקובל, בסיוטים הגדולים לא הייתי מדמיין שבארבעת המשחקים הראשונים נשיג נקודה ועוד דווקא בחוץ מול צ'לסי, חייבים את המשחק שיעשה סוויץ' ולראות את החיבור. פאבליוצ'נקו לא היה צריך לפתוח אתמול, הוא צריך עוד זמן להיקלט אבל מפתיחת המשחק ניתן לראות שיש לו המון רצון ושיש לו מה להראות. היינו נאיביים אתמול ולא הגענו מספיק לשער, הפתיחה עם דוסון הייתה מיותרת לדעתי בעיקר כי צ'ורלוקה בלם מצויין וזוקורה עשה עד כה עבודה נהדרת כמגן ימני.

דימיטאר ברבאטוב, רפאל, לא עזב אותנו כי אנחנו טוטנהאם הוטספר אלא עזב כי הוא רצה מאן יונייטד. לעזיבה שלו אין שום קשר לקבוצה עצמה, לכן טיפשי יהיה להפוך לנביא ולנבא עתיד דומה למודריץ', בטח בטענת "חוסר אמביציות".

קרב נגד הירידה? בטח לא כשזה פאקינג מחזור רביעי. עם הזמן גם בדיחות הקרש על סטוק ייעלמו.

8. בועז Member

גיא, זה יפה להיות אופטימי ואני שמח לראות שאוהדים אחרי שברונות לב יכולים עדיין להגיע למקומות כאלה.
    אבל איך זה שזה שוב קורא? איפה הבעיה?הרי השחקנים מתחלפים, המאמן מתחלף, ועדיין אתם לא מצליחים לממש את הפוטנציאל שלכם. אז נכון שמוקדם עדיין בעונה ויש עוד המון נקודות בקופה, אבל היריבות שלכם(ואני מתכוון ליריבות האמיתיות, כמו וילה,למשל , ולא סטוק או האל) צוברות נקודות ומתרחקות מכם. עם העומס של גביעים(שעכשיו בטח לא ירצו לוותר עליהם), וגביע אופ"א(שאני מתאר לעצמי שהופך להיות המטרה הראשית עכשיו), מעניין יהיה לראות אם גם את העונה הזו בליגה תעבירו בחוסר חשק כמו העונה שעברה, ששחקנים התפללו שתסתיים.

אגב כל השמחה לאיד שאוהדי שאר הלונדוניות מראים פה בדיון זה כלום לעומת מה שהולך באנגליה, בדיוק כמו שאתם חגגתם עם ה5-1 על ארסנל והייתם רוצים לראות אותם נכשלים, זה בדיוק ההרגשה שלהם, וגם שלנו ,בני יהודה, כשרואים אותכם שמים לעצמכם רגליים.

9. קינג לדלי Member

היריבות שלנו ממש לא התרחקו מאיתנו.
    היריבות האמיתיות הן וילה,פומפי,סיטי,ואברטון.
    יש לנו הפרש של 5 או 6 הפרש מהן ובמחזור אחד בודד זה יכול להראות הרבה יותר טוב.
    יש לנו עכשיו בליגה 4 משחקים שצריך לסחוט מהם נקודות.
    וויגאן בית,פומפי חוץ,האל בית וסטוק חוץ.
    אחרי הסדרה הזאת אני מאמין שהמצב בטבלה ישתפר.
    אבל מה שמדאיג אותי באמת זה איך שהקבוצה נראית.בייל לוקח כדור ורץ איתו באגף.זה לא כדורגל.
    אין הנעת כדור.איפה סביליה של ראמוס עם הנעת הכדור הסילונית.
    אני מקווה שלוקה שאחראי על הנושא הזה לא נפצע בצורה רצינית.לפעמים צריך משחק כמו מול ויסלה כדי להחזיר את הביטחון לשחקנים.
    רק שינצחו כבר.

10. D.Irwin Member

דווקא אתמול במחצית הראשונה אחרי שג'נאס החליף את מודריץ המשחק שלכם היה הרבה יותר נעים לעין, יותר כוח במרכז השדה, המשחק היה יותר מסודר וג'נאס עשה עבודה הרבה יותר טובה ממודריץ.

ידעתי שדוס סנטוס יכנס במקום דוסון, ברגע שהוא נכנס המשחק התנהל כמו בשכונה, שחקן לוקח כדור עובר שחקן יריב וברגע שאין לו מה לעשות מוסר לשחקן הכי קרוב אליו, איבוד כדור והתקפה מתפרצת.
    האדלסטון כבד מאוד והייתה לו בעיטה מהאוויר שעד שהוא הרים את הרגל היה אפשר לנחש כבר שהכדור לא לכיוון השער, מאוד איטי ולא עשה שום פעולה טובה חוץ מהרמה אחת ובעיטה אחת למסגרת.
    הקבוצה לא מחוברת וזה יקח קצת זמן לפי איך שהדברים נראו, פאבליצ'נקו חשב כנראה שהוא עדין בליגה הרוסית וחיכה לכדורים בעוד שהגנת וילה פשוט לקחה לו אותם בזמן שהוא מחכה, הוא צריך להתרגל ולהתחזק כי גם בכל מאבק כוח הוא הפסיד לדיוויס.

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תבין לא נכון, התחושות קשות מאוד והאופטימיות קטנה מאוד ומגיעה אך ורק מדבריו של ראמוס, הקבוצה חדשה ורואים את זה, עוד אין תיאום והבנה וכמו שכתבתי - הנקודות שאיבדנו פה יעלו לנו בדם בהמשך העונה, אני באופן אישי בדיעה שיהיה קשה לגשר על הפער הזה ושנצטרך ריצה חזקה מאוד כדי לטפס קדימה, זה לא משהו בלתי אפשרי אבל אין מה לומר - זו מכה מוראלית קשה שאם לא נצא ממנה בקרוב בהחלט נעביר עונה קשה. מה שכן, לנחש כל כך קדימה ולומר שזהו, ויתרנו על הליגה בגלל 4 מחזורים ראשונים - נמהר משהו.

אני גם ממש לא חושב ששמנו לעצמנו רגליים. פתחנו עונה בנסיבות שאינן מקלות לדעתי, אין תירוץ לזה וקבלת ההחלטות אתמול הייתה רעה. אנחנו צריכים משחק ליגה שייתן תמריץ לביטחון וצריך שזה יהיה מול וויגאן, המצב הנוכחי פשוט בלתי נסבל ואם אתה שואל אותי - 3 נקודות בפראטון פארק כבר יהיו תיקון מסויים לעוולה שיצרנו לעצמנו.

שמחה לאיד היא לגיטימית אבל מתקבלת, נכון לעכשיו, בעירבון מוגבל, למרות שאני חייב להסכים שהלגיטימציה לכך לא רחוקה.

12. קינג לדלי Member

אי אפשר לשפוט את המשחק של ג'יו במצב שהוא נכנס.
    וילה כל המחצית השנייה צופפה את הרחבה עם 8 שחקני שדה ובמצב כזה המשחק הופך לשכונה.
    גם לנון,גם ג'יו וגם בנטלי ניסו להיכנס דרך הצפיפות וזה נראה שכונה.
    הגול המוקדם חיסל אותנו כי אם יש משהו שוילה חזרה בו זה התקפות מתפרצות.
    אז אנחנו שיחקנו עם הראש בקיר והם יצאו עם הסילונים שלהם למתפרצות.

אין תירוצים למשחק אתמול.טוטנהאם צריכה אימונים מסיביים של הנעת כדור,וניצחון אחד שיחזיר את הביטחון.

לגבי השמחה לאיד,אני אוהב אותה.
    ככה זה צריך להיות.

מעבר לזה כבר שנים רבות אוהדי טוטנהאם מגחכים על השנאה של ווסט האם אלינו.
    הם שונאים אותנו ואנחנו בכלל לא מביעים עניין בהם.
    בכל שבוע מישהו בגלורי גלורי פותח נושא בשם "אוהדי ווסט האם-מה הם רוצים ?"...
    יכול להיות שזה רגשות הקיפוח שלהם שנים על גבי שנים מול הצפון לונדונים העשירים.
    גם בארץ זה ככה עם אלה משכונת התקווה ששונאים את "הצפונים"...

13. בועז Member

גם אני חושב שככה זה צריך להיות, ומה שקורה באנגליה זה באמת מצב דומה. אנחנו שונאים את טוטנהאם יותר מאת שאר הלונדוניות מהפרמיירליג, למרות שהם לא מחשבנים לנו יותר מדי.

גם בפורום הזה ובמיוחד בדיון הזה, צריכים להבין שככל שאתה מפתח יותר ציפיות, יהיה יותר כיף לצחוק עליך כשתכשל.

14. קינג לדלי Member

עצם זה שקוראים לך טוטנהאם אז תמיד יהיו ציפיות.
    אישית טענתי שעדיין לדבר על צ'מפיונס ליג זה רחוק אבל המטרה של חמש שש עדיין יכולה להיות מושגת.
    לא רק אנחנו מצפים מעצמנו אלא בכל אנגליה מחכים לפריצה שלנו.

ראיתי מין דיון אוהדים של ווסט האם פעם שבו הם בחרו אותנו כשנואה ביותר ואחרי זה מילוול.
    אצלנו זה תמיד פרנסנל ואז צ'לסי ווסט האם בעיקר בגלל ההיסטוריה של ההתפרעויות בין אוהדי הקבוצות.

כמו שראית,אתמול רציתי לחדש את ההיסטוריה הזאת אבל רעננה נעלם...

15. בועז Member

כן ראיתי..זה היה מצחיק...
    אבל תזהר כי אם אתה מזמין אותו הוא יבוא עם חברים!

לגבי היריבות- טוטנהאם לעולם לא מעל מילוול, אבל אוהדים כבר איבדו עניין במילוונק שכרגע היריבות הכי גדולה שלה היא עם עצמה, אז מפנים את הזעם לכיוון טוטנהאם ונהנים לראות אותם נכשלים.

לא יודע לגבי כל אנגליה. אם תשאל את אוהדי סיטי, וילה, פומפי ,ווסטהאם,צ'לסי,ארסנל, ואפילו ליברפול ואברטון, הם יגידו לך שהם מעדיפים לראות את טוטנהאם ככה..למרות כל הso called רומנטיקה שתהיה בלראות את טוטנהאם חוזרת..