אתה רוצה להגיד לי שאוהדי דרבי סבלו כמו שאנחנו סובלים? אין סיכוי. יש קבוצות בלי שאיפות שרוצות רק לשרוד, לפעמים זה לא הולך להן. האוהדים מקבלים את זה, הרבה פעמים משבחים שחקנים על זה שהם "ניסו" וכו', וממשיכים הלאה. אי אפשר להשוות אפילו. קית' ברקינשואו אמר כשהוא עזב את טוטנהאם משפט שאני לא אשכח אף פעם: "There used to be a football club over there..." ימים כאלה רק מזכירים לי כמה הוא צדק.
נו, אז אם המטרה של הספרס הייתה רק לשרוד הקהל היה מבסוט לא? מה שאומר שהבעייה היא בסטנדרטים. ובניהול. דניאל הקדוש בנה קבוצה באיחור של חודש. הוא אומנם חסך חמישה מיליון פאונד - אבל עוד חודש המטרות שראמוס יוכל להסתכל עליהן יהיו להתרחק מסטוק והאל במקום להתקרב לפראנסנל.
ממליץ להשאיל את דאוסון להפועל כ"ס (שלך) או הפועל פ"ת (שלי, קבוצה אלק). אני לא בטוח שהפאניקר לא יעשה את השטויות הרגילות שלו גם בישראל (אני מתגעגע למסננת קאבול ?) להחתים את דאוסון ל-4 שנים, זה קטע הזוי ושגיאה אדירה של ראמוס. אני מקווה שראמוס הפנים שדאוסון זה לא בלם, יש לו רק הכנה לבלם, חסר לו: מוח, קור רוח, מהירות ועוד כמה עשרות תכונות אחרות. איך דאוסון הרגיז אותי היום ולדעתי יש לו חלק גדול בשער ה-II.
אנחנו סובלים בגלל ההיסטוריה המפוארת שלנו. כל השנים נחשבנו לאחת מהחמש הגדולות וככל שאנחנו מנסים להתקדם ככה המציאות טופחת על הפנים ובגלל זה יש תסכול אדיר וחוסר סבלנות. אפילו באולפן היום השדר אמר שאוהדי טוטנהאם הם מהחסרי סבלנות באנגליה. קבוצות כמו ווסט ברום או דרבי רגילות לאפס אנד דאון. אנחנו משקיעים כסף ואמביציות כדי לחזור למה שטוטנהאם הייתה וזה קשה לקבל את כל האכזבות. איך אמר לי אוהד טוטנהאם "יום אחד נתפוצץ.השאלה היא אם נהייה בחיים"...
זה בגלל שהקהל ידע שהקבוצה נתנה את כל כולה במאמץ להישאר. אתה רוצה להגיד לי שהם לא סבלו בזמן שמחאו כפיים? אתה רוצה להגיד שהסבל שלהם מתגמד לעומת שלכם? אז פתחתם את העונה ברגל שמאל (וסביר להניח שכך גם תסיימו אותה - לעומת הציפיות) אז מה? אפשר לחשוב שאחרי ההפסד היום אתם הולכים לשחק בצ'מפיונשיפ.
כמו שראית ביום אחרי סיום מועד ההעברות, אני הייתי הראשון לבקר את לוי וההתנהלות שלו- אבל זה היה יכול להיות חלון טוב מאד אם היה בא עוד חלוץ, אולי בדמות ארשאבין. היו לו כמה תקלות בלתי נמנעות (מי האמין לפני כמה חודשים שרובי קין יזכר פתאום בגיל 28 שהוא סקאוזר through and through?) אבל סה"כ הוא פעל ברוב הדברים בסדר.
אני בטוח כבר לא אחיה! אני פשוט מבוגר מידי להמתין עוד ..... שנים. בקיצור, להיות אוהד טוטנהאם זה הרבה אופטימיות ותקוות שלא מתממשות, הערב, אני רואה רק שחורות !!
?! הוא חיכה חודש עם ההעברה של ברבאטוב!!! חודש! זה לא טוב מאוד, זה לא כמעט בסדר, זה לא ליד וזה לא בטיח - זו פעולה של יהודון קמצן וחסר הבנה של המציאות שעולה עכשיו לספרס בפיגור של חודש.
מי כמונו יודע כדי לסיים 5 (עכשיו אולי 6 בגלל הכסף של שיטי) מספיק ספרינט, ולא המרתון בשביל האליפות. אז תעזבו את לוי בשקט על זה שהוא איש עקרונות, ועקרונות ששווה וצריך לשלם עליהם. למה שנתפשר על מחיר של שחקן? שניתן שימשיכו לדרוך עלינו? בסוף שילמו יותר. אף אחד פה לא חשב שנתחרה עם מניו וצ'לסי. קיווינו שאם נתחבר מהר אז אולי עם ליברפול וארסנל. אבל אם זה גם לא יקרה, כל מה שאנחנו מבקשים זה לראות קבוצה איכותית שסביר להניח תדבר חזק באירופה ולקראת סוף העונה יהיה טעם בפה שהנה בעונה הבאה אנחנו מוכנים למאבק.
קינג לדלי , אני חייב לציין שלמרות הכעס והתסכול שלך אתה עדין מצחיק, אני קורא את ההודעה הראשונה שלך בעמוד וצוחק בקול רם. יהיה בסדר . כמו שסטרדפורד כתב כאן בתחילת העמוד, אולי לא רביעיה ראשונה ואולי אפילו לא שישיה אבל לאורך זמן תתחילו להתייצב.קיבלתם גם הגרלה יחסית קשה לתחילת העונה, וכן,בנטלי חייב תספורת.
הקטע הזה ששחקן נפצע ומדמם ומחליף חולצה. תמיד הוא חוזר עם חולצה ללא מספר או חולצה עם מספר ושם אחר. איך אף אחד לא חשב להכין מראש חולצה עם השם מראדונה ומספר 10 על הגב ? תארו לכם שג'ינאס היה חוזר למגרש ככה ?... כמו שאתם מכירים אותי,אם הייתי מאמן כבר הייתה חולצה כזאת מוכנה מראש...