האמת,יקח לי זמן להתאושש מהמשחק הזה ולפעמים טוב שיש את האפשרות להוציא את זה דרך המקלדת. נראינו בושה.לא הייתה דרך,לא הייתה שיטה פשוט כלום. הגול שכבשנו היה יותר מגעיל מהגול העצמי בבורו ומהבישול של למפארד. עוד לא כבשנו העונה גול ממהלך נרומלי. כל הרמה לרחבה חצי גול. ראמוס מאכזב בענק עם דוסון.בגול של יאנג אמנם טעות קשה של גומס אבל בדרך הוא רץ לאמצע במהירות ומה עושה דוסון ? במקום לעמוד במקום רץ אליו במהירות וצעקתי לגיא כבר במהלך הראשון שהוא מסדר גול. בלם חמור. ראמוס איכזב אותי גם עם השארת בנטלי בחוץ. בנט חלש להחריד ונראה בדיוק כמו הגול שלו.עלינו היום עם שני מספרי 9 שדורכים אחד על השני.פאב יתאקלם אבל מבנט כבר אין לי יותר מידי ציפיות. שיתן לקמפבל הזדמנויות וגם ג'יו חייב להיות בעניינים. הדלסטון נתן את ההופעה הכי גרועה שלו במדי טוטנהאם. האמת שאם אני אעבור שחקן שחקן כולם יקבלו ציון 3 חוץ מלנון שניסה וניסה ולא היה לו עם מי לתקשר. הגול המוקדם טרף את הקלפים ווילה ניצלה את החוסר סדר שלנו כדי לצאת למתפרצות. לוקה היחיד שיכול לסדר לנו את המשחק ושהוא יצא הכדורגל שלנו הפך לגועל נפש מקרי. זהו,הרבה תסכול,הרבה עצבים. עצב מכדורגל הפסקתי להרגיש, והחיים ומה שעברתי ואני עובר בהם גרמו לי רק להישאר עצבני עד כדי כך שכל הגוף נתפס לי. זה רק כדורגל,אבל זאת בדיוק הבעיה. כנראה שויסלה בבית זאת התרופה. אני מבטיח שאחרי שננצח אותם אני לא אדבר על אליפות העונה... מה שכן,יש את הגביעים ! נשבר לי הזין.
איתן, בלי פאניקה... רגע, אולי בעצם הזמן לפאניקה. מישהו חייב לעשות משהו, ומהר. לא יודע מה, לא יודע מי מההנהלה, שחקנים, מאמן, אבל משהו חייב להשתנות בקבוצה הזאת.
מה קרה לסבלנות? מה קרה ל"in ramos we trust"? אישית, אני חושב שאתם צריכים לקחת נשימה עמוקה ולהרגע. אתם עוד תחזרו לעצמכם. אני לא מאמין שאני כותב את זה, אבל יש בקבוצה פוטניציאל, ויש לכם מאמן לא רע בכלל. הנקודות יגיעו. לאט לאט, אבל יגיעו. לבינתיים, תנו לנו להנות.
בדיוק להיפך. חייבים להפסיק עם השינויים! צריך להרגע ומהר, בעיקר מבחינת סגנון המשחק. הגיע הזמן להתחיל לשמור על איזה הרכב פחות או יותר קבוע שירוץ כמה משחקים ויתחבר אחד עם השני. אחת הבעיות הגדולות כרגע הוא שיתוף פעולה אפסי בין השחקנים, אפשר וצריך לשפר את זה. איתן, מה bottom 4? פעם אחרונה שהסתכלתי זה היה botton 1... רתם, עצבני, מאוד עצבני.
אני חייב להזכיר את אגבונלאהור ואשלי יאנג. שני שחקנים שכמעט בלתי אפשרי לעצור אותם.יאנג משחק בשמאל עם רגל ימין והמגן אף פעם לא קולט לאיזה צד הוא בוחר ללכת. לא רק צ'ורלוקה סבל אצלו זה קורה כמעט בכל משחק. אין לי מושג איך הם לא בבוגרת.לחשוב על המהירות שלהם ושל וולקוט. וגארת' בארי פשוט שחקן נהדר.חכם,לא נלחץ,מניע כדור נהדר,מצטרף לרחבה. קומפליט פלייר. כל הכבוד לוילה. הם קבוצה שקשה מאוד לנצח.
אני עדיין סומך על ראמוס ואני עדיין חושב שאפשר להוציא משהו מהעונה הזאת. אם מפטרים את ראמוס, אז באמת ימאס לי סופית. אני יכול לספוג את ההפסדים.
נשבר הזין מגביעים! צריך קבוצה שתתן עונה נורמלית בליגה, ולצערי גם ראמוס נכשל ויש נסיבות מקלות. שברתי היום עיקרון (ואני מתנצל מראש), עשיתי היום מינוי לגנבי צארלטון, נשבר לי לחפש לינקים במחשב. אין לי אופי! היה לי ציפיות לראות קבוצה תוססת ומה שראיתי מזכיר את ימי החושך של מרטין יול. ההנהלה צריכה לתת שקט לצוות הניהולי ואני מקווה וממש לא בטוח שכך יהיה. ההתמהמות עם ארשאבין עלתה ותעלה לנו ביוקר רב! ערן, אני מצטער צ'רלי (או צ'רלי וחצי), שהללת אותו, היה היום זבל!
יש לי בעיה עם האדלסטון כל פעם שאני רואה אותו הוא משחק כמו חרא, ואף פעם אני לא מבין למה כאן מחזיקים ממנו. אני גם לא סובל אותו כנראה בגלל המגושמות החיצונית שלו, שחקן כזה צריך לשבור רגליים ולתת את הפאסים וכל דריבל שלו אסון, ומה לעשות שהוא מחליט לדרבל לא מעט (היום לפחות ובעוד פעמיים שראיתי אותו 90 דקות) אגב, גם בייל היה סביר. אם בנט ופאב הם אותה עמדה מישהו מוכן להסביר לי מה עשינו? וככל שעובר הזמן, אני רק חושב שג'יו חייב להמשיך לשחק עוד ועוד, אין לנו בקבוצה שחקנים לא צפויים כמוהו (כמו ברבה לדוגמא) אולי מודריץ' אבל חובת ההוכחה עליו. in Ramos we trust ? yes we do!
האוהדים של הספרס בליין (כמוכם אני מניח) מסכנים. לא שזה מצב חדש אבל עכשיו זה כבר בלבל שונה... אם השקט אחרי השני והעזיבה של הקהל עשר דקות לסוף היו מובנים באיזה שהוא מקום, אז לפחות ציפיתי לאיזה פוש אחרי ה"שער" המצמק, אבל איפה, לאף אחד לא היה כוח אפילו לקלל את יאנג על ביזבוזי הזמן. דממת אלחוט שאיפשרה לשמוע את מרלון מפליץ לפני ההחמצה הנוראית שלו. מקווה שתצאו מזה עד הכריסמס כדי שנוכל לקבור אותכם מחדש.
צודק לחלוטין!! לא נראה לי שמישהו בר דעת חושב שזה יעזור, פרט ל-"אוהבי" טוטנהאם, שטורחים לפזר את משנתם. הסיכוי היחיד שלנו: In Ramos, We Trust
דבר אחד שאולי יעשה את ההבדל,בנטלי חייב להיפטר מהתספורת תחת שיש לו, מעבר לזה,זמן וסבלנות, יש שחקנים טובים,יש מנג'ר טוב,יש קהל טוב,זו נוסחה יותר מדי טובה בכדי להיכשל.
צ'ארלי שחקן מעולה שהיה חלש כמו כולם. אי אפשר לבלוט שכולם גרועים ואף אחד לא עוזר לו עם אשלי יאנג. אני מאוד מקווה שצ'ארלי ישחק בלם ושדוסון יפרוש מכדורגל. לא כועס על ראמוס ומוכן שישאר עוד 4 שנים מינימום אבל את הקטע עם דוסון אני לא קולט. מול צ'לסי היה כל כך כיף לראות את וודי ולדלי עובדים ביחד ופתאום שוב אין לדלי וחבל שזוקורה המהיר לא היה על יאנג וצ'ארלי בלם. הכל רק לא דוסון. ושיחזור כבר אלאן האטון למען השם. כולי רועד מעצבים. אפילו אין למי להרביץ. "רעננה פור אבר" אתה גר קרוב ?
אפשר להאשים אותם? הם צריכים לקבל עיטור גבורה על זה שהם משלמים פעם אחרי פעם לראות את החרא הזה. לדעתי כבר הרבה שנים לא הייתה קבוצה בליגה שגרמה לאוהדים שלה כל כך הרבה סבל.
בוא לא נגזים, אם אני זוכר נכון אז ירדו כבר שתיים-שלוש קבוצות מהפרמיירליג בעונות האחרונות... זה שאתם מתעקשים כל שנה מחדש, כמו תקליט, לדאוג להציב את הרף 4 מטר מעל מה שהוא אמור להיות - זה כבר משהו אחר לגמרי.