התחזיות השחורות שלי לספרס לא קשורות לשום דבר. העובדה שאין מספיק מקומות לכל שחקני הקישור ושבגלל דניאל לוי הקבוצה ספגה מכה אנושה בתחום איכות הסגל - זה דווקא כן קשור למשהו... למציאות.
מה זאת אומרת אין מקום ? ביונייטד יש 8 קשרי אמצע אז יש כאלה שלא משחקים בכלל ? חוץ מזה שזאת עמדה בעייתית אצלנו הקישור המרכזי אז אני לא מבין מה הבעיה. אני חושב שעכשיו זוק יחזור לקישור וצ'ארלי ימלא את העמדה של האטון. אם לדלי ינוח אז אני מאוד מקווה שצ'ארלי ישחק בלם ולא דוסון ואז גאנטר יכול לשחק מגן או זוק. אז יש עכשיו הרבה אופציות והכל הודות לשחקן אחד וורסיטילי. חשוב מאוד לקבוצה שיהיה לה אחד כזה. כבר תכננתי לומר לעופר "חלאס צ'ארלי עזב אותך עזב"... בדיוק כמו שששון ירד על מיקו אבל הבן אדם מחר יכול להנחית את מי שהוא רוצה אז אין עם מי לדבר...
למה אין מקום? צ'ורלוקה ישחק כנראה על חשבון זוקורה, איפה נכנס פה ג'נאס למשוואה? קישור של צ'ורלוקה, ג'נאס ומודריץ' נשמע ריאלי. ג'נאס יפגע אם וכאשר ראמוס יעבור ל4-4-2 ואז נראה את צמד הקרואטים בקישור. אבל אל תשכח שהאטון יחזור בעוד כמעט חודשיים, ועד אז צ'ורלוקה ישחק בצד ימין.
קירק הוא פסול עדות. צא מהסרט.אנחנו כבר לא הקבוצה הקטנה עם השחקנים העקומים שנתקעים אחד בשני.עכשיו ווסטהאם מחליפה אותנו בתפקיד הזה אנחנו טוטנהאם..........לדלי תמשיך
גיא, מה שמעצבן אותי עם פרייז'ר קמפבל הוא שזה מועיל ליונייטד לא פחות משזה מועיל לנו ולעזאזל, נמאס לי שאנחנו מתנהגים כמו הכלבלב של יונייטד. את ההודעה אתמול כתבתי מעצבים, עכשיו אני אכתוב משהו יותר רציונלי (ואופטימי, אם תרצו): השתפרנו בכל עמדה במגרש חוץ מעמדת החלוץ, כאשר גם שם הבאנו שחקן שיכול בקלות להיות הלהיט הבא. ברצינות, תנו לי שם של קבוצה אחת ששיפרה כל כך את הסגל שלה בקיץ הזה. יש לנו שוער יותר טוב, יותר אפשרויות בהגנה, קשר אחורי לעת מצוא, קישור התקפי מעולה, ווינגר חדש ומבטיח, וכל אלה הגיעו רק בקיץ האחרון. השיפור הזה יבוא עם מחיר כמובן, לכולם ייקח זמן להסתגל, אבל האם זה לא שווה את זה פשוט בגלל העובדה שיש לנו שחקנים יותר טובים בקבוצה עכשיו? אני בטוח שכן. לגבי לוי.. אני בטוח שאני יודע מה קרה, הוא פשוט חשב שהוא יוכל לעשות עסקים עם זניט ביום האחרון ולא הצליח. זה פשוט ההסבר היחידי למה שהלך בדדליין דיי, אחרת כבר מזמן היינו פונים לחלוצים אחרים. אני אומר שוב, אל תופתעו אם ארשאבין יגיע בינואר, פרייז'ר (ברצינות, אני לא הולך לקרוא לו קמפבל..) זה רק פיתרון זמני שיונייטד זרקו לנו.
אגב אני מסתכל על זה ובאמת לא מבין מה אתם רוצים מלוי. הוא הוציא 6 מיליון פאונד מיונייטייד עם הסחבת הזאת שהם שני שליש מהמחיר של צ'ורלוקה מהכסף של רובי הבאנו את פאבליוצ'נקו נשארנו עם עודף ואם נצטרך חיזוק(ואני לא כל כך בטוח שנצטרך) הוא יגיע בינואר ויהיה שם גדול/שחקן איכותי מבטיח. אני לא דואג וסומך על לוי. אני בטוח שנוכל להסתדר ככה ויותר מזה. ואפילו אם זה יעלה במחיר של חודש של תוצאות לא הכי משביעות רצון ו-ורודות. אני אשמתמש במשהו שסטרטפורד אמר פה לא פעם, שינויים קורים לאורך זמן. אז כן גם אם בחודש הבא נמשיך להיות לא מתואמים. ראינו שלמקום חמישי מספיקה ריצה טובה בסוף העונה. מקום ברביעיה קירק? עם כל השינויים? לא ריאלי בכלל ואם יקרה זאת תהיה לא הפתעת אלא תדהמת השנה. אז תמשיך לאחל לנו תסריטים שחורים כי אני גם רואה אותנו מגיעים לחצאי גמר של כל מפעל וגם מסיימים בין ה-6.
ההתהנהלות של דניאל לוי אינה מושלמת, אבל להתעקש ביום האחרון ולקבל לפחות כמעט 6M פאונד זה לא מעט. פרגוסון הציע לפני היום האחרון 21M או 25 פאונד (משטף הידיעות, אני לא בטוח). רק בגלל ההצעה מאבו דאבי (מאנ. סיטי), אלכס הציע יותר מהסכום המבוקש ההתחלתי 30M פאונד (סקוטי פזרן !?). אם כבר המתנו לסוף תקופת ההעברות הסבלנות של דניאל לוי השתלמה ובגדול. השאלה: האם סאגת ברבאטוב הארוכה מידי, הייתה טובה לטוטנהאם ושווה את התוצאה הסופית בפאונדים ? אני לא בטוח שזה עזר לנו, עוד מס' מחזורים נוכל לדעת. הפספוס של לוי הוא עם ארשאבין שלא הצלחנו להביא עכשו לליין. מי שלא עושה לא טועה. דניאל לוי לא מצמץ ראשון. ברבאטוב לא רצה לשחק אצלנו, וזה פגע בקבוצה באופן קשה! בשורה התחתונה: שלמתם על ברבאטוב הרבה יותר מכפי שהתכוונתם לשלם.
לא ממש. די הייתי נגד ההחתמה שלו בין כה וכו'. אגב, שמת לב שסטוק החתימו את דני היגנבוטם? היריבות שלכם מתחזקות. הייתי מתרכז בדברים האלה במקום לדאוג לקבוצה האמיתית של לונדון.
אל תלכלך, אחרי ששרנו להם "just like the library" הם ענו יפה מאד עם "where is your Berbatov" באותה מנגינה... היה משעשע.
טוטנהאם הטספר ! מצטער על האיחור אבל ככה זה שאין מחשב... אני חושב שכולכם כבר מכירים אותי והרבה זמן ואתם יודעים שעם כל הפנטיות שלי לספרס אני יודע גם לפרגן ליריבות וגם להודות בטעויות שנעשות במועדון שלנו. אין לי דיעה נחרצת לגבי ההתנהלות של לוי בגיזרת ברבאטוב. לגבי כל הקיץ והשחקנים שהבאנו והכסף שהוא שיחרר לראמוס אז אני נותן ציון נהדר. אם יש דבר שאני שונא להתעסק בו,זה נושא שאני לא יודע בו את כל הפרטים. יש המון פרטים שאנחנו לא יודעים,יש המון שיחות בין דייויד גיל ללוי שאנחנו לא שמענו. בשורה התחתונה לוי צוטט היום אומר ש"הוא בטוח שהאוהדים מביטים על הסגל ומבינים את האיכות של ההחתמות אך מצד שני אני שותף לאכזבה שלא הצלחנו להוסיף כח להתקפה". אז יש פלוסים ויש מינוסים. אני בטוח שבינואר נביא שחקן רציני. הקטע הוא שאין הרבה שחקנים גדולים פנויים בעמדה של ליד החלוץ ובגלל זה נלחמנו על אחד הבודדים הפנויים ארשאבין. אני בטוח שאם ראמוס היה משוכנע שיש מישהו אחר הוא היה מביא אותו.כל הפירסומים על האסקי גארסייה או מיליטו היו המצאות של התקשורת ואלה לא שחקנים ברמה של הסגל שלנו. זהו,נגמר כאב הראש של ההעברות ועכשיו צריך לדבר כדורגל עם מה שיש,ויש הרבה. בראמוס נשים מבטחנו.