טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏5/7/08.

1. THE STRETFORD END Member

spurs

"טוב נחתתי לפני 3 שעות
    מה פספסתי בשבוע האחרון?"

גם אתה??
    כל אחד שטס לי בזמן האחרון חוזר אחרי שבוע כשהוא לא מעודכן בשיט ומבקש לדעת מה השתנה,
    מה קורה לכם?טסים לחו'ל אז אין קבוצה?שוכחים מהכל?לא מעניין,מדגדג מספיק בכדי לחפש מידע מי ומה?
    אין שם אינטרנט או עיתונים בחוץ לארץ הזה?

2. קינג לדלי Member

שלום לכולם מבור הביטחון...
    הלך המחשב ועד שיגיע חדש בערך בעוד שבוע,אני כותב מאצל איסטלנדס.

אחרי שנים ארוכות היה ברור שהמאזן מול צ'לסי יתחיל להתיישר.
    סדרת משחקי תיקו בברידג',ניצחון בליין וניצחון בוומבלי.
    זהו קירק נגמרו הימים הטובים.השתינה שלי עדיין מתייבשת בברידג'.

היה קשה לצפות מאיתנו למשחק שוטף כאשר הביטחון ירד לתחתונים והצוות המקצועי צריך להתעסק בפאקינג ברבאטוב.
    הנקודה הזאת היא מעולה.קודם כל לא היה מגרש יותר טוב לשחק בו מאשר הברידג' אחרי שני הפסדים.
    ידענו שלפחות נקודה שם תחזיר את הביטחון והאמונה ובצירוף רכש שאמור להגיע היום (צ'רולוקה כנראה סגור) אנחנו רק נתקדם.
    ראמוס אומר שהוא היה כבול בשלושת המשחקים הראשונים בגלל שיש לו רק חלוץ אחד בסגל ושהוא לא כל כך מאמין בהצבה של חלוץ בודד.
    עכשיו עם פאב ואולי עוד מישהו יהיו יותר אופציות.
    אני מחכה במתח לעיסקאות של היום.אולי יהיו הפתעות.

גומס - 7 שוער גדול.שוער צריך לצאת מעט מהשער כדי לצמצם את טווח השער לבועט וזה מה שהוא עשה מול למפארד.הוא שילם על זה בצ'יפ ענק אבל בעזרת האורך של הידיים שלו הוא לקח כדור עם הציפורניים.לא מכיר הרבה שוערים שלוקחים את זה.בכלל שליטה אבסוליטית ברחבה.
    גאנטר - 6 הילד הפתיע אותי.נכנס טוב למשחק ועבד יפה.מזכיר לי בפנים את סטיב פרימן האגדי.
    לדלי :aaa8: - 6 יציב חזק חוזר לעצמו.נקווה שהשבועיים מנוחה ישאירו אותו בהרכב גם מול וילה.
    וודגייט - 7 עם כל הרכישות המעניינות שלנו,הוא המנייה הבטוחה.כמה נסיון יש לשחקן הזה.
    בייל - 6 הוכיח שהוא כן יכול לשחק בהגנה.האמת גם רוני גפני עדיף על אקוטו.פריצה גדולה שלו לקראת הסוף.
    זוקורה - 7 איש המשחק שלי.אנשים מזלזלים בו יותר מידי.שלט במרכז המגרש וזה לא קל מול כל הכוכבים החזקים של צ'לסי באמצע.אגב,לטעמי אם נוציא את הפאול המטופש שלו בוומבי אז גם בגמר הוא שלט במרכז והיה איש המשחק.חתם לארבע שנים וסוף סוף ראמוס הלך על כח ליד לוקה וג'ינאס.
    ג'ינאס - 5 עבד קשה אבל עדיין צריך ללמוד את השיטה הזרה לו של שלושה באמצע.
    לוקה -6 שהוא נעלם טוטנהאם נעלמת.שהוא משחק טוטנהאם מניעה כדור.הוא עדיין לומד את הקצב ויהיה אחד הטובים בליגה בקרוב.
    בנטלי - קשה לשחק מול אשלי קול.הוא עולה כל הזמן ובנטלי התמקד יותר בלהגן ולעזור לגאנטר הצעיר.נתן קרוסים חדים ואני בטוח שברגע שישחקו שני חלוצים הם גם יהפכן לבישולים.
    ג'יו - 5 רואים שהוא כישרון.לטעמי יקח לו הכי הרבה זמן להתאקלם וגם בוא יהיה שחקן.
    בנט - 6 שער נהדר.הוא תמיד בועט שטוח מתחת לרגליים של השוער.
    קשה לו רצח לבד.הןא צריך עזררררה.

טומי נכנס והוסיף את הסדר שלו.ללנון היה מעט זמן.ואוהרה גם כן.

פתחנו 20 דקות טוב ואז צ'לסי התחילה לטווח מרחוק.אבל אחרי הגול הם כמעט לא הגיעו למצבים.
    אנחנו התקשנו אבל נלחמנו נהדר והשגנו נקודה חשובה.קבוצות לא ברחו לנו והמשחק מול וילה יהיה חשוב.
    היה כיף לשמוע חצי שעה של הקנטות ושירים בין אוהדי צ'לסי ל YID ARMY ביציע.
    זהו,לפחות לא יצאנו לפגרה בלי נקודות.
    יום שני עוד שבועיים וילה בבית.

3. KirkH Member

אם המסקנה שלך מהמשחק אתמול היא שהסטטיסטיקה הולכת להתיישר, אני רגוע.

זה היה צריך להיגמר עוד לפני המחצית ואם דידי היה משחק זה גם היה נגמר בתוצאה מביכה לפני הירידה להפסקה. אני לא אשקר, ממש, אבל ממש רציתי לנצח אותכם ולשים מאחור את התוצאות האחרונות עם איזו תבוסה כמיטב המסורת - אבל עדיין, 20 שנה אתם לא ברמה שלנו, כנראה אף פעם לא תהיו.

נתראה בליין עוד שלושה חודשים.

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואכן, בסופו של דבר החתמתם את צ'ורלוקה.

5. George Best Member

פאבלישנקו וצ'ורלוקה חתמו סופית...

6. KirkH Member

זה מריח כמו פסקאל צ'ימבונדה אול אובר...

נקווה שגם צ'ארלוקה יזנח אותכם בשנייה שקבוצה גדולה יותר תציע לו ג'וב או עדיף, ממש כמו במקרה של צ'יפופו, שהוא יתגלה כשחקן עם אופי מחורבן.

7. Deducted Member

שמח שצדקתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

8. בועז Member

וואו, 2 החתמות מתבקשות ונהדרות של ראמוס.

כמה מעצבן זה שהקבוצה שהייתה הכי פעילה עד היום בשוק ההעברות האנגלי, היא גם הכי פעילה ביומו האחרון! אבל בהחלט שדרוג מעניין. צ'ורלוקה כבר כולנו יודעים מה שווה, עכשיו נחכה לראות האם פבליצ'נקו בא בטוב. מה שבטוח בא בטוב זו הפגרה, כי אחריה אתם עולים למשחק ביתי מול וילה ושם דברים כבר צריכים להתחיל להסתדר מבחינתכם!

9. Nayim Member

יופי של רכש.שחקן איכותי שסוגר לנו 3 עמדות שיכול לשחק.בלם מגן ימני וקשר אחורי.

לפי השמועות בשעות האחרונות הספרס יקנחו עם מיגל ולוסו כרכישה האחרונה.קשר אחורי נהדר.

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

קירק, לא תאמר משהו על החתימה? אפילו אהוב ליבך מעריץ את מודריץ'.

צ'ורלוקה אכן שלנו:
    http://www.tottenhamhotspur.com/uploads/assets/240x359/players/other/vedran_corluka_spurs240.Xxx
    ואיתו אני ממש לא חושב שצריך את ולוסו. גם ככה זוק היה נהדר אתמול בקישור האחורי.
    השאלה הגדולה עכשיו היא האם בא חלוץ, אם ברבה עוזב זה בלתי נמנע.

11. KirkH Member

החתימה שלך מעוררת בחילה. אם הייתי אוהד של הפרגיות הייתי נגעל הרבה יותר. אבל כנראה שחוץ מלפנזט על שחקנים טובים אין לכם יותר מדי מה לעשות. חפיף, מבין אותכם.

12. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא ערוך ולא כלום, הוא החליף אתמול חולצה עם מודריץ' ולבש אותה! מה שאומר:
    א. הוא בן אדם מגעיל מכל הבחינות, גם מבחינה הגיינית מסתבר אם הוא לובש חולצה ששחקן אחר הזיע בה 90 דקות.
    ב. אולי הוא מפנטז על משהו בסתר ליבו.

13. KirkH Member

אני יודע שזה לא ערוך. זה לא הופך את זה לפחות מגעיל. אם אני הייתי רואה שחקן ספרס עם חולצה שלנו הדבר האחרון שהייתי עושה זה לשים את זה בחתימה.

אגב, אם ראית את המשחק, בטח שמת לב שזה דווקא היה מודריץ' שהתחנן לחולצה של סופר פראנקי ולא להיפך.

14. Robin Hood Member

חיזוק נהדר לספרס, שלעניות דעתי סוגר מספר בעיות מהותיות בקבוצה, בעלות נמוכה יחסית. צ'ורלוקה יכול לשחק היטב גם בעמדות שונות בהגנה (בלם, אך יותר מגן ימני), ובנוסף יכול למלא בצורה מצויינת את משבצת הקשר האחורי. למעשה, הוא לבינתיים השחקן היחיד בטוטנהאם שיוכל לבצע את המשימות מעמדה זאת כמו שצריך, ועל זה אוהדי טוטנהאם חייבים להיות שמחים.

הסגל של טוטנהאם נראה, על הנייר, אחד הסגלים הטובים ביותר מחוץ לרביעייה הגדולה, ובעולם המתנהל על הנייר הוא היה גם מסוגל להתמודד על מקום בליגת האלופות. אני לא יודע איך פתיחת העונה של הקבוצה תשפיע על ההמשך, אך אני התרשמתי מאוד מפעילות הקבוצה בחלון ההעברות הקיץ והחיזוקים הכה חשובים. במידה וראמוס יבצע רויזיה מסויימת בהרכב הראשון, הקבוצה צפוייה רק להרוויח.

15. KirkH Member

9 מיליון פאונד זה לא בדיוק עלות נמוכה.