היה קשה ולא שחקנו טוב, אבל יש נקודה ודרך טובה לצאת לפגרה הקצרה. צלסקי היו יותר טובים. גומס מראה מה זה שוער (רובו יש לך מה ללמוד והרבה). קירק תמסור תודות ללמפארד על הבישול וד"ש לאברם!!
המחשב של לדלי עדיין דפוק לכן הוא על קו הטלפון איתי ומוסר הודעה בנוסח הבא: שלעולם לא תזלזלו בטוטנהאם,טוטנהאם הוטספר, ובחואן דה ראמוס, הבאנו רב: http://www.youtube.com/watch?v=uzeXyfxh3Ic
בסך הכל אי אפשר להגיד שאני נורא מרוצה, לא מהתוצאה ובטח שלא מהדרך. משחק בינוני עד חלש של רוב הקבוצה, להלן ציונים ל-11 הפותחים (לא, לא התכוונתי לצ'ך): גומז- 6, עצירות טובות אבל שוב הססנות ביציאות ולעתים גם מיקום רע שהוביל לעצירות הטובות... גאנטר- 5.5 בסדר. וודגייט- 7, הסלע שלנו בהגנה. בלתי עביר בעליל, רגוע כאילו שעישן ג'ויינט רגע לפני המשחק. ככה בלם צריך להיות. קינג- 4.5, מדי פעם ניצוצות של העבר הלא רחוק אבל בעיקר משחק ראש שנחלש בצורה דרסטית ופחד -למראית עין- מכדורים ומשחקני יריב. בייל- 6, תוקף, מגן, רץ, מגביה ומתקל, והכל בצורה טובה יחסית. רק צריך להפחית בהגבהות הסתמיות. בנטלי- 4, הבנו, אתה חושב שאתה בועט ומגביה טוב, אין צורך להמשיך להוכיח לנו את זה כל חצי דקה. ג'ינאס- 4, אחד השחקנים הכי לא החלטיים שיש, נראה כאילו הוא סתם רץ ממקום למקום ומכה בכדור. הגיע הזמן לעשות גם משהו פרודוקטיבי. מודריץ'- 4.5, בורח יותר מדי הצידה. אם הוא היה עושה ליד רחבת ה-16 של צ'לסקי את מה שעשה באגף המשחק היה נראה אחרת לגמרי. זוקורה- 5, עשה הגנה טוב אבל כרגיל עלה לנו בגול כשבמקום לבעוט בכדור הפציץ את האוויר. ג'יאו- 5, חייב להרים את הראש מהכדור יותר. בנט- 2, ורק בזכות הגול. חוץ ממנו וממסירה אחת טובה לסקיני טום הוא היה אפס מאופס. בורח מכל כדור גובה, מאבד על הארץ, מתרחק ככל האפשר מהקישור. פחדן.
המחצית השנייה של צ'לסי הייתה עלובה. במחצית הראשונה היא הייתה צריכה להוביל לפחות 2-0 אבל ברגע שבנט כבש, צ'לסי נכבתה.
לא מסכים איתך. צ'לסי אכן הייתה ביכולת מצוינת במחצית הראשונה, אך למרות הירידה ביכולת במחצית השניה, עדיין היא לא שיחקה גרוע כפי שאתה מתאר. היא עדיין שלטה בכדור ולא איפשרה לטוטנהאם לעשות שום פעולה שתסכן את שערו של צ'ך.
מצטער אבל בסטמפורד ברידג' במצב של 1-1 אתה לא אמור להחזיק בכדור כדי לא לאפשר ליריבה לסכן את השער שלך, אתה אמור לסכן את השער של היריבה.
אוקיי, אני מסכים עם האמירה הזו. אך עדיין אתה לא יכול להגיד שבגלל הירידה ביכולת הזו היא שיחקה גרוע במשחק(עזוב את המחצית השניה שאני גם לא מסכים שהיא הייתה גרועה מצד צ'לסי). אתה שוכח שהיא העלימה את טוטנהאם במחצית הראשונה, והגיעה לכמה הזדמנויות(אם כי לא מסוכנות) במחצית השניה.
היום היינו הרבה יותר מאורגנים מבשני המשחקים הראשונים, באופן טבעי צ'לסי תקפה יותר אבל היי, משחק חוץ בסטמפורד ברידג', בכל זאת. סוף סוף יש שוער וזה מקרין על החלק האחורי, זו תחושה די מוזרה כשאתה רועד קצת פחות ממה שהורגלת לו כשהכדור מתקרב לרחבה. אם האטון לא ישחק מול וילה אז שיפתח עם גאנטר, זוקורה היום היה פשוט נפלא בקישור האחורי ופינה הרבה שטח לג'ינאס האנמי כהרגלו ולמודריץ' (תנו לו את הזמן, יש לו המון כדורגל ורק עיוור לא יראה את זה, לכל מי שצוחק על הקישור שלנו). הלוואי והוא סוף סוף יעשה עליית מדרגה העונה, למעט טעות אחת כשפתח עםהכדור בחצי שלנו קצת יותר מדי קדימה הכתיב יפה את המשחק. הבעיה היא לא בקישור (למרות שבנטלי עוד לא כל כך נכנס לעניינים) אלא החוד שהוא פשוט אנמי מדי, בנט חלוץ יותר מדי פרווה, לא מספיק נע ואני מקווה שפאבליוצ'נקו ישדרג אותנו כאן. ברגע שיהיה ציר תתאפשר תנועה לשחקנים מאחורי החלוצים ואז בנטלי וג'יו יבלטו הרבה יותר. זו קבוצה טובה אבל לא מאורגנת והפגרה באה לנו רע מאוד כי זה מסוג המשחקים שנותנים ביטחון. מעצבן לצאת לפגרה מתחת לקו האדום, יש לנו שבועיים להתכונן ומבחינתי חייבים, פשוט חייבים לנצח את אסטון וילה ווויגאן בבית לפני שיוצאים לפראטון פארק, זה הכרחי שנתחיל לקחת נקודות כדי שהליגה לא תברח לנו. זה לא אופטימלי וזה בטח לא משמח נכון לעכשיו - אבל אני עדיין אופטימי.
לא ראיתי את המשחק הייתי באימון ראיתי רק את הגול של צ'לסי ובדרך הביתה לא הצלחתי למצוא אף אחד שיגיד לי כמה נגמר , כבר חשבתי על הגרוע ביותר , חשבתי 3-0 או משהו כזה :/ אני מודה שאני פסימי :X
טוב נחתתי לפני 3 שעות מה פספסתי בשבוע האחרון? איך היה המשחק מול צלסי שמעתי שהחתמנו את החלוץ הרוסי ההוא מהיורו מה נסגר עם ארשאבין\בארבטוב
ברבאטוב וארשאבין נשארו כל אחד בקבוצה שלו מסתמן, פבליוצ'נקו אצלכם, ובמשחק נגד צ'לסי הייתם חלשים מחצית ראשונה ובשניה הייתה השתפרות