היום ארוחה מחר על הבוקר תל ברוך. אין יותר טוב מזה. מביך ? שברת את כל שיאי האפסיות בעונה שעברה ואתה בא להזכיר לי מתי ניצחתי בחוץ ועוד את מי ? מה קשה להבין שעד שלא נגיע לליגת האלופות אנחנו לא משלמים סכומים כאלה מטורפים ? קודם שיגיעו לליגת האלופות ואחר כך שיבקשו כאלה סכומים. בנינו קבוצה חזקה במשכורות בינוניות. אפילו ווסט האם ברחו לנו בקטע הזה,ועדיין....אני לא בטוח שכל הקבוצות האלה שעושות רעש של נגרייה יותר חזקות מאיתנו עם כל ההוצאות האלה.
היום ארוחה מחר על הבוקר תל ברוך. אין יותר טוב מזה. טוב מזה ? השתגעת ,מדברים מחר על 50 מעלות! סכנת קרינה ממשית , אסור ללכת לים לפני 6 בערב . נתפסת על הקטע של משכורות , עוד מעט יתבעו אתכם על ניצול עובדים . ממש כל הכבוד לספרס , יכולים להתגאות בשכר נמוך , שטויות בריבוע ,הכסף שנשפך על שחקנים עלובים יכול להספיק למשכורות של 4 קבוצות פרמייר . קירון דייר - כישרון גדול , שחקן אגף ימין שמתאים לספרס ? אולי הפכתם לצ'לסי של גביע אופא ,קונים כדי להחליש את היריבות ,קדימה מרטין יול ,דייר שוה 9 מליון ,אבל לא לשלם לו יותר מ10 אלף משכורת.
הקטע של המשכורות זה הWAGE STURCTURE שההנהלה הקודמת עוד השאירה נראה לי שהתקרת שכר היא 50 אלף ומה לעשות הנהלת המועדון לא רוצה לבטל את המגבלה בשביל לא להכנס לסחרחורת כספים אני אישית חושב שצריך לעלות אותה ל65 אלף(מעל ומעבר)
ג'יפה, הערות זה נחמד,אבל תתרום משהו לדיון ? בנט וויתר על משכורת ענקית בווסט האם בשביל לחתום בספרס. נכון הוא לא יהיה עני עם 35 לחודש אבל גם לא שברנו את המדיניות שלנו וגם הבנו את חלוץ נבחרת אנגליה. ועופר,איזה יריבות אנחנו מנסים להחליש בדיוק ?...גם את פרינס בואטנג הכשרוני אנחנו מנסים לחטוף בשביל להחליש מישהו ? ואגב אתה יודע שהכל סגור רק שאנחנו לא מוכנים לשלם לו את מה שהוא והסוכן שלו רוצים ? ואגב,דאייר שווה 4 מיליון לא יותר.שווה את סיכון הפציעות לדעתי אבל לא את סיכון הראש השרוט.
שים לב eastlands : כשיש שמועות כאלה , הם מקבלים את זה בידיים פתוחות . אבל , כשיש שמועות והרבה מעבר לזה שטוטנהאם מעוניינת בפטרוב , אופס , זה "סתם שטויות של התקשורת "
דייר שוה 4 מליון ? אני לא בטוח לגבי הסכום ,ריצ'ארדסון עלה הרבה יותר . בכל מקרה אני רואה אותך כבר מתרץ (כמו במקרה פטרוב ) את סכום העיסקה ,אחרי שיול ישלם יותר מהשווי שאתה הערכת , אתה כבר תסובב לפי ההתפתחויות.
אני לא אמרתי שזה נכון בול שמועות כמו פטרוב אגב רוב הסיכויים שהם לא נכונות כי יונייטד היא זו שיורת התעניינה בו הקיץ בכל מקרה סיטי תתחדשו תהנו למרות השנאה הגדולה שלי למועדון שלכם אין לי בעיה קונקרטית עם זה ששחקנים טובים ישחקו אצלכם
ספרס- גם אתה שונא סיטי ? טוב מאוד ,ככל שהתופעה תתעצם ,זה טוב לי . אגב מילה סיטי שונאים את ספרס (קבוצת הנאחס שלנו ) אבל ספרס את סיטי ? הרי אנחנו קבוצת המזל שלכם ,כשהייתם במשבר ,תמיד היינו שם לעזור , לא עוד !
זה שיצאת מהארון אחרי שנים של אהדה סמוייה לפרנסנל תרם להרגשה כלפי הקבוצה שלך. אפילו את הבן של הכוכב הגדול שלהם איאן רייט הם לא רוצים...קבוצה בלי זרים... נו אולי תשכנע אותנו כמה נשמה יש לזרים שלהם ? חוץ מהנרי כולם שם שחקני ארסן בלי ה ל' בסוף... אסור לשכוח גם שאנחנו מאחלים ליונייטד את כל הטוב שבעולם. טוב בלי ברבא בהתחלה... הבאבא בובה השתלט עלי ! http://www.tvclassic.net/programs/zehuze/zehuze_3.Xxx
יפה שאתה בקיא במה שהולך במועדון שלך... ה-wage structure הנמוך שלכם נקבע ע"י ההנהלה הנוכחית על מנת לא לחזור על הטעויות של ההנהלה הקודמת. רק שהם שכחו שרחוק לא מגיעים עם תקרת שכר של 30 אלף פאונד. כנראה שיותר מדאיג את אדון לוי להחתים עוד רברוב מאשר להתחרות בצמרת. אני לא יודע מאיפה הוצאת את ה-65 אלף ועל מה אתה מבסס את המספר הרנדומלי הזה, אבל כרגע תקרת השכר שלכם עומדת בצמוד למחיר של באקט ב-KFC.
תקרת השכר היא 50 אלף(סמוך עליי בנושא אני קורא את הדוחות הכללים השנתיים של הקבוצה ואת המידע של בעלי המניות) מבחינה כללית אנחנו יכולים להרשות לעצמנו שכר של 75 אלף ועל לוי היהודי הזה איך לא מעדיף לעבוד בחסכנות
חלאס כבר עם פטרוב, חצי שעה גלשתי ברשת לחפש ידיעה אחת שטוענת שדניאל לוי שלח עליו פקס עם הצעה, כלום, תקלידו בגוגל את צירוף המילים "פטרוב" ו"טוטנהאם" והמקסימום שתקבלו יהיה ידיעות סטייל "טוטנהאם עוקבת אחרי קשר נבחרת בולגריה". בינתיים השוק שקט, אפילו העברת גהאלי ומידו מתנהלת בעצלתיים. מה יהיה?
חוסאם גהאלי כנראה יכול להתכונן לזרוק חולצות פחות מפורסמות על "מיס פיגי". http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=4...ms+Blues+switch ברבה מדבר... http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=4...tov+hails+Spurs