טוטנהאם 2007/2008 - מחזיקת גביע הליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏1/6/07.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

Kevin Prince Boateng

2. spurs Member

Petrov on the way to Spurs
    26th July 2007
    By Staff Writer

Bulgarian international winger Martin Petrov will this week reject Manchester City and instead join Tottenham Hotspur.

Petrov is due in London in the next few days for talks over personal terms after reports in Spain confirmed that Atletico Madrid have accepted Spurs £6 million bid for the winger.

Manchester City were thought to also be interested in signing Petrov but the player has confirmed the lure of UEFA cup football with Spurs next season has swung the deal in the north Londoners favour.

28 year old Petrov is also relishing the opportunity to link up with Bulgarian international team mate Dimitar Berbatov

3. Robin Member

אוקיי, אז לא ברור לי למה ילכו עליו אם עסקת פטרוב לא תתממש, פטרוב הוא וינגר בעוד ש-KPB הוא קשר אמצעי.

נערך לאחרונה ב: ‏26/7/07
  4. קינג לדלי Member

טוב כנראה שפטרוב ילך לסיטי על פי הידיעות.
    יהיו לו כנראה גם שלושה שחקנים תאילנדים שיבשלו בשבילו.

אני אישית לא מבין איך אף קבוצה לא פונה לפדרסן ? או שהוא דפוק לגמרי או שאנחנו לא מבינים כדורגל.

5. spurs229 Member

נגד מי משחקים במוצ"ש?

6. George Best Member

פדרסן כבר אמר שבשבילו טוטנהאם זו לא התקדמות טובה,
    הוא כנראה מחכה להצעה מאחת מארבע הגדולות/קבוצה גדולה מחוץ לאנגליה.
    יונייטד וצ'לסי מפוצצות בשחקני כנף, ואין סיכוי שאחת מהן תיקח אותו,
    ליברפול וארסנל לטעמי עשו טעות שלא הלכו עליו בקיץ הזה, בניטז שילם כ"כ הרבה כסף על באבל, אני הייתי מביא במקומו את מורטן הגדול.וגם ארסנל צריכה שחקן בכנף שמאל, בוא נקווה שהוא לא יעבור אליה.

7. קינג לדלי Member

אני לא מדבר על טוטנהאם !
    איך למען השם אף מאמן מארעת הראשונות לא מרים צלצול זה מה שאני רוצה לדעת ?

אנחנו לא ברביעייה ועד שלא נהייה שם אנחנו קבוצת 5 עד 8 ולא יותר מזה וזה מקום שגם בלקבורן יכולים להיכנס אליו.
    לומר שפוטנציאלית בלקבורן יכולה להתקדם לפני טוטנהאם ? לומר שלשחק בליין לעומת חצי מגרש ריק זה אותו הדבר ? לומר שלקבל פס מסאבג' או מלנון זה אותו הדבר ?

אני יודע שלא אמרת את הדברים האלה אבל הם הוכחה שבספרס הוא יכול לפרוח.

8. spurs Member

קומולי נראה טס לברלין
    האם KPB קשר התקפי או הגנתי?

9. Bensh Member

התקפי, אבל גם מרכזי
    טוטנהאם לא מחפשת קיצוני?

10. קינג לדלי Member

פטרוב הוכיח שהכסף חזק מהכל.

כמובן שבשכר כל כך גבוה הוא יעדיף גם את הפועל צפת על פני אירופה לונדון והספרס.
    לא כולם יוותרו על 20 אלף בשבוע כמו בנט ומה לעשות שהוא גם בודד בקטע הזה וצריך להסיר בפניו את הכובע.
    אני בעצמי הייתי חותם בקבוצה שמציעה שכר כל כך גבוה.

כבר 4 שנים שאנחנו מחזקים כל עמדה ובאגף שמאל יש לנו מנחוס גדול.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/7/07
  11. eastlands Member

רובי - איזה לוזריות , אך פתאום התירוץ שלך למעבר של פטרוב לסיטי ,היא הכסף , אך פתאום אתה הפכת לגזבר ,ויודע במדוייק שהסיבה שהעדפה שלו היא כסף נטו , לא חושב שסיטי משלמת יותר ,פטרוב טוען שהסיבה העיקרית היא סוון ,מה אתה אומר ? ואולי הוא יודע שבסיטי הוא יוכל לככב ולקבל במה שספרס לא יכולים לתת לו (למשל הרכב בטוח ) , פתאום הכל מסתכם בשכר , פתאום ספרס היא הצנועה ,שביזבזה משכורות עתק על אפסים כמו רסיאק וריצ'ארס .

הפועל צפת ? 20 אלף יותר ?בולשיט ! לוזריות לשמה , וכמו שאתה מסיר את הכובע לבנט (על מה בדיוק ? אתה יודע כמה מיתוך ה17 מליון נכנסו לו לכיס ? ) אני מסיר את הכובע בפני פטרוב ,שהעדיף ,לונדון, בארבטוב , לטובת סיטי ,אתה אומר כסף ,אני אומר , אתגר , קשה לקבל את העובדה ששחקן העדיף אותנו - ת ת ר ג ל ו - לוזרים.

12. SZC Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx צודק ב 100% http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

13. spurs229 Member

איזה שטויות, או במבטא שלכם, רוביש.
    שחקן לא עובר לקבוצה פחות טובה בגלל "האתגר".
    הציעו לו יותר כסף, יותר תנאים, יותר הרכב, ומנצ'סטר זה לא כזה מקום גרוע לחיות בו.

נערך לאחרונה ב: ‏27/7/07
  14. קינג לדלי Member

האמת שאין לי כח בשבילך.זה נהייה מאוד מעייף ולכן גם הפסקנו להגיב בדיונים של סיטי כדי שלא תכעס.
    ביקשת כיבדנו,עכשיו עד לאליפות "תוך שנתיים" תן לי קצת מנוחה.יש לי אימפריה על הראש.
    אתם צריכים לפחות עוד 12 שחקנים כדי להיות טוטנהאם,טוטנהאם הוטספר.
    עד שתגמרו את כל הרכש ותגרדו אותנו תן לנו קצת שקט.

הרי מה שאני לא אכתוב אתה תכתוב משהו הפוך ועוד תבקר אותי על דרך המחשבה שלי.
    אני חושב שאנחנו מוציאים כספים על רכישת שחקנים אבל יש לנו מדיניות תשלומים ממוצעת לגמרי.האוהדים שלנו מתווכחים ביניהם על מדיניות השכר שלנו והאמת שאני עדיין לא הבעתי עמדה בעיניין.
    כי עדיין בלי לבזבז על משכורות עתק בנינו סגל חזק.

15. George Best Member

איסטלנדס,
    הנסיון שלך להתחמק מהסיבה הברורה שהכסף הגדול מושך שחקנים אטרקטיביים לקבוצה שלך הוא פשוט תלוש מהמציאות,
    אין דבר יותר לגיטימי וברור מזה שקבוצה עם בעלים חדשים מתחילה לרכוש שחקנים שבד"כ היא לא יכולה לחלום עליהם, הרי ברור לי, לך ולכל העולם שההצעה הכספית שלכם לפטרוב הייתה טובה יותר מאשר זו של טוטנהאם, טוטנהאם הוטספר,
    אתה מנסה להכחיש זאת כאילו זו בושה, אף אחד בצ'לסי לא ניסה להכחיש שהכסף זו הסיבה להגעת שחקנים גדולים שהעדיפו את הכסף הגדול של הצאר מאשר קבוצות אחרות, אין מה לעשות, ככה זה עובד בכל מקום, אתם לא היחידים, כי ברור שהצעה כספית שווה ופטרוב הולך לטוטנהאם, אבל אין מה לעשות, הכסף הגדול מדבר.