יופי! שמעתי על זה בעוד כמה מקומות אבל אני לא ממש מאמין לשמועות. SWP יקבל את התפקיד ליד ברבאטוב? או שיהיה קיצוני שמאלי במקום או ליד לנון? איזו חוד בונים לספרס אה? דפו ברבאטוב קין וSWP עכשיו. גדול ! לא ידעתי שצ'לסי גם מוכרים שחקנים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
אני מניח שאם שון רייט פיליפס יגיע לטוטנהאם הוא ישחק בעמדה הבעייתית ביותר של יול, הקשר השמאלי. אם טוטנהאם קונה את פיליפס זאת עסקה מצוינת שלה לדעתי. פיליפס שחקן מהיר מאוד, טכני וקישור של לנון - ג'נאס - זוקורה - SWP יכול לעבוד מצוין אצל טוטנהאם. בכל מקרה זה היה ברור שפיליפס יעזוב את צ'לסי אחרי שמאלודה הגיע אליה. טוטנהאם נראת טוב מאוד לקראת העונה הבאה.
כין אין הרבה כאלה בשוק וחוץ מזה פיליפס יכול לשחק גם בשמאל ולא רק בימין (למרות שהוא במקום ימני). ומה אתה מעדיף להשאר עם מאלברנק?
לא אני מעדיף את:פטרוב,MGP,דאונינג,נזגוביה...קשר שמאליים טבעיים חוץ מזה עכשיו יש שמועות שגם פטרוב וגם SWP יבואו זה נראה לי יהפוך להיות הקיץ הכי בזבזני שלנו אי פעם עם SWP ופטרוב הקישור שלנו רק מתחזק ברמות חדשות ואיום על המקום הרביעי הוא אפילו יותר הגיוני ואפשרי מאי פעם
איזה קישקושים. במצב הנוכחי SWP הוא השחקן היחידי חוץ מהילאריו שהייתי מוכן בכלל לחשוב על מעבר שלו לספרס. שוני לא יכול לשחק בשמאל, אין לו רגל שמאל והתרגיל וחצי שהוא יודע לעשות עם רגל ימין בניסיון לעבור שחקנים - עובד באופן נדיר גם באגף הטבעי שלו, ככה שבשמאל זו בכלל תהיה בדיחה. הלוואי שהספרס יבזבזו כל כך הרבה כסף על מהלך שיסנדל גם את SWP וגם את הציפלון באותה מכה.
הסיבה שטוטנהאם מתעניינת היא בגלל הברך הדפוקה של לנון שמונעת ממנו לשחק חצי עונה או משהו כזה וגם המשוואה הידועה של שחקן נבחרת אנגלי וטוטנהאם. עוד סיבה לידיעה היא הרצון העז של וילה לקנות את דפו וביותר כסף ממה שכולם חושבים. בכמה מקומות כתוב שטוטנהאם תוציא גם 8 מיליון על פטרוב הבולגרי ותביא איתו גם את שוני רייט. אישית,אני חולה על שוני רייט ומת שהוא יגיע. ריאלית,לא מאמין שנביא את שניהם. אגב,ראיתי מהלך של דני רוס במדי נבחרת הנוער של אנגליה. מדובר בתיאום של לנון רק עם רגל שמאל. מאוד מעניין...
אני מניח שזה לנון אגב לנון מתחיל להתלבש ולהראות כמו ערס בהתפתחות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx