טוטנהאם 2007/2008 - מחזיקת גביע הליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏1/6/07.

1. A. Arshavin Member

זה שהם היו בליגה שניהה לא אומר הרבה, תראה, אין מה לעשות, צ'לסי קבוצה ללא מסורת ומבחינת היסטוריה היא לא בליגה של ה-3 האחרות..היא בתהליך שהיא משכתבת את ההיסטוריה, זאת אומרת שאם היא ממשיכה ככה, אז עוד 10-15 שנה היא תוכל להחשב קבוצה עם מסורת מפוארת. ארסנל די דומה לה, כדי להפוך מקבוצה גדולה לענקית היא חייבת לקחת את הצ'מפיונס ליג

2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסיס האוהדים של טוטנהאם גדול משל צ'לסי. צ'לסי קבוצה שמלכתחילה כיוונה לאוכלוסיה ספציפית (בוהמה) בעוד שטוטנהאם רכשה הרבה לבבות כבר בתחילת המאה ה-20 בגלל סגנון המשחק היפה שלה. כמו שציינתי, טוטנהאם היא בין חמש הקבוצות האהודות באנגליה - תוציא בכלל את ריינג'רס וסלטיק שהן סקוטיות בכלל, בצפון לונדון חלוקת האוהדים בינה לארסנל פחות או יותר שווה, וגם בעולם יש לא מעט אוהדים שלנו שהגיעו בזכות ימי הזוהר של האייטיז. אני באנגליה ראיתי אוהדים מגרמניה, נורווגיה, צרפת וגם אחד מלטביה, וזה לא שעשיתי איזשהו מדגם, הם בסך הכל עמדו איתי בתור.
    אני לא יודע כמה אוהדים יש לטוטנהאם באנגליה ובבריטניה אבל אני יודע שיש להם הרבה, ויותר מלצ'לסי, אפילו כיום.

סרגיי, אני יכול להמשיך להתווכח עם הקלישאות שלך אבל אני לא יכול, אני מביא טיעונים, אתה מביא קלישאות חסרות יסוד, אין לך נימוקים לדברים שלך אבל מהנסיון שלי איתך בפורום הזה חרגולים יעשו לי מסאז' ברגליים לפני שאתה תודה שדיברת שטויות, אז לפחות אני אחסוך לעצמי את העצבים ופשוט אלחץ על הכפתור "הוסף תגובה".

3. spurs Member

זה היה השם אז היום זה הbutchers hook

4. Bridge Member

אם תשאל הרבה אוהדי כדורגל שידרגו קבוצות גדולות, צ'לסי תמצא בינהם. אני בטוח שלא קצת יגידו אותם לפני ארסנל וליברפול, ואפילו לפני מנצ'סטר יונייטד.

ומסורת זה לא רק תארים, זה הרבה דברים אחרים.

ושני ציטוטים מצויינים בקשר לזה שלצ'לסי אין היסטוריה. זה בא לתגובה לאוהדי ליברפול המשעומיים, אבל לדעתי זה קשור לפה.

5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאורך ההיסטוריה היו לא מעט קבוצות בינוניות או טובות שהיו הכי טובות לכמה שנים, כיום זה בכלל אפשרי כשהפקטור העיקרי הוא כסף. כיום קל להסתכל על צ'לסי כמועדון גדול. לך תדע איך יסתכלו עליו ואולי אפילו איך אתה תסתכל עליו עוד עשור נניח.

אבל בסופו של דבר, אני מחסידי המשפט שמישהו שם פה כחתימה:

6. A. Arshavin Member

זה בגלל שלרוב האוהדים יש זיכרון קצר, הם לא זוכרים מה היה לפני שרומן הגיע אליכם, לא התמודדתם בכלל על האליפות!!
    רוב האוהדים מדרגים לפי מה שקורה עכשיו, ונכון לעכשיו צ'לסי היא קבוצה גדולה, לעכשיואבל יש לה עוד דרך ארוכה מאוד, ועל תשכח שהיא הצליחה בגלל מיליארדר רוסי, מה שלא קרה אף אחת מהשלוש האחרות. הם הצליחו בזכות ניהול טוב, אקדמיות, שימוש נכון בכסף, כדורגל יפה(מה שצ'לסי לא עושה באופן קבוע, אלא מופיע פעמיים בשנה) רומן לא הרוויח אצלכם כלום ולא היה קרוב לזה, הוא ביזבז ללא הכרה, כל קבוצה יכולה להצליח ככה..אפילו ווטפורד או שפילד..

7. Bridge Member

יש לך זיכרון קצר, צ'לסי הייתה לא רחוקה מאליפות בעונת 99 וכמעט זכתה בה, שהמרחק היה כמה נקודות בודדות ממנצ'סטר יונייטד (עונה אחריי אם אני זוכר נכון ריסקנו אותם 5-0 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx , אני לא אשכח בחיים את המשחק)

לפני הגעתו של אברמוביץ', צ'לסי הייתה קבוצת צמרת. אברמוביץ' רק עזר לקבוצה, להתקדם עוד צעד בדרך לאליפות. תראה את פורטסמות', וילה וכול שאר הקבוצות שהבעלים קנו אותם לא הצליחו להתקדם משמעותית כמו צ'לסי, שהפכה לאחת מהקבוצות הגדולות בעולם.

זה כמעט ולא אפשרי, צ'לסי תהפוך בקרוב לקבוצה מרוויחה ותוכל ליהות תלויה בעצמה בלי רומן. צ'לסי משקיעה באקדמיה המון, ויש לה הרבה שחקנים מצויינים שבעתיד אמורים להפוך לשחקני צ'לסי מהשורה. צ'לסי בעתיד תשקיע בהגדלת האיצטדיון או הקמת איצטדיון חדש כדי למקסם את הרווחים. צ'לסי יכולה ליפול כמו שטוטנהאם יכולה ליפול, וכמו שמנצ'סטר יונייטד (למרות שהסיכויים של זה הם ממש אפסיים) יכולה ליפול וכמו כול שאר הקבוצות בפריימרליג.

8. Tony Adams Member

פורת'סמוצת ווילה התקדמו (ווילה תתקדם אין לי ספק) בזכות הבעלים שלהם. מקבוצות תחתית לקבוצות אמצע טבלה/גביע אופ"א.
    צ'לסי כבר היתה בצמרת, אז רומן עזר לה צעד אחד למעלה.

9. A. Arshavin Member

אתה יודע כמו שאני יודע שהבעלים של ווילה והפומפי לא ברמה הפיננסית של רומן, חוץ מזה גם צ'לסי זה זכתה באליפות בעונה הראשונה של רומן, אלא ארסנל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx . כמובן שצ'לסי בדרך להיות קבוצה גדולה, אבל זה בגלל סיבה אחת, והיא $כסף$

10. Fergie's Legend Member

אולי, אבל את כושר ההרתעה של האיצטדיון לא תוכל לקחת, האקוסטיקה מדהימה וקשה מאוד לשחק באיצטדיון הליין, קבוצות מפחדות. עדיף להשקיע בסגל שלכם מאשר באצטדיון חדש.

אני חושב שזהו אחד הפחדים הגדולים של כל אוהד ספרס ממוצע, שיקחו לו את הוויט הארט ליין, בייחד עם כל ההיסטוריה, הקהל והחברה שם.

11. Robin Member

בניגוד לפומפי, וילה, ושאר הקבוצות עם בעלים חדשים, אברמוביץ' לא ראה את צ'לסי בתור השקעה (או אולי כן, אחרי הכל השווי של הקבוצה שולש לפחות, אם לא יותר, ונראה ששומרים יותר על הארנק) ובזבז סכומים אדירים של כסף - דבר שגלייזר, היקס, לרנר, גיידמאק ושות' לא מעוניינים בו, אלא אם כן זה יעלה את שווי הקבוצה או יעזור להם להרוויח כסף בטווח הארוך (לכן גלייזר מימן את מסע הרכישות הענק של יונייטד הקיץ).

12. A. Arshavin Member

כמו שלקחו לנו את הייבורי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

13. Bridge Member

צ'לסי השתמשה בכסף בצורה מדהימה ורק בגלל זה היא הפכה לקבוצה גדולה וגם עם קצת עזרה ממוריניו.

14. קינג לדלי Member

יש לווין.

מעכשיו לא צריך טובות מערוץ הספורט וצ'רלטון.
    תודה לכל החברים שאירחו אותי בביתם ואיפשרו לי לראות את הספרס מידי פעם.

אני בבית.

15. spurs Member

גם אני מעוניין בשירותי לווין
    כמה זה עלה לך?
    האם אתה צריך לשלם לאיזשהי חברת לווין או ספקית?