הסכמתי עד המשפט הטיפשי הזה. אז במי אנחנו תלויים? בשביל לסיים בטופ 4 צריך יציבות, יציבות שהייתה לנו לפני שנתיים, ובמובן הזה היחידים שתלויים בפקטור הזה הם אנחנו.
אתם צריכים שארסנל לא תצליח להתרומם מהעזיבה של הנרי. אם ארסנל תתחבר טוב, אני לא רואה אותכם עוברים את ארסנל.
אלוהים ישמור איך אתם מעוותים את הדברים שלי. ברור לחלוטין שארסנל קבוצה מצוינת. יש לה קישור מדהים וסגל צעיר ומוכשר אבל שנה שעברה בלי הנרי הפצוע היתה לארסנל בעיה גדולה ברגל המסיימת והשנה עם ההתחזקות של טוטנהאם אני חושב שהיא תצליח לגנוב את המקום ה-4 לארסנל.
גם להנרי לא היה חסר עם ההחמצות. זה תפס את כולם. בכל מקרה שנה שעברה היינו יותר מחצי עונה בלי הנרי. וגיא, גם אנחנו לא פתחנו את העונה בצורה מושלמת...
צרפתונים הביתה לדיון שלכם אים ספק שארסנל התחלשה עם עזיבת הנרי ואנחנו התחזקנו עם בואם של בנט ובייל(ואולי טאראבט השנה) אבל ארסנלא עדכדי כך חלשים וגם אנחנו לא הקבוצות כרגע נמצאות בערך באותה רמה(עם אולי יתרון קטן לארסנל בזכות הקישור) פייט רציני למקום רביעי הוא בהחלט אפשרי וריאלי וזה בהחלט אפשרי שבסוף העונה כבר יהיה אפשר לומר שארסנל וטוטנהאם יהיו שוות
אבל אני מדבר לא רק על האוהדים באנגליה, ועובדה שארסנל ממלאת בכל משחק אצטדיון עם 60,000 מקומות, ויכול להיות שגם טוטנהאם הייתה עושה זאת, אני לא אומר שלא, אבל אוהדים ברחבי העולם מכניסים כסף, והרבה. בקשר לכסף, אמרתי שלארסנל אין הרבה כסף בגלל ההוצאות על האיצטדיון, למרות שאני מאמין שאם לוונגר היה כסף, הוא לא היה משתמש בו כ"כ לקנות שחקנים במליונים(ראה ערך דארן בנט) אלא קונה צעירים במעט. כמובן שיש יוצאים מן הכלל כמו רייס או אדוארדו שלדעתי היה קצת ביזבוז. הסגל של ארסנל רץ יחסית הרבה זמן, הוא לא משתנה כמו בצ'לסי, או מה שלדעתי ייקרה בליברפול, אבל הדבר הכי חשוב, המאמן. ואני לא מתיימר להפוך לפרופסור לענייני הספארס, כי אין לי ממש סיכוי, הבעתי רק את נקודת המחשבה שלי, ויכול להיות שטעיתי. ולדעתי, עונה כמו 05\06 לא תחזור בזמן הקרוב, אני חושב שארסנל הפיקה את הלקחים..
אין לה הרבה אוהדים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx מאיפה הבאת את זה? לצ'לסי יש את הקהל הממוצע מספר 5 בכול הזמנים באנגליה, ומקום 9 במספר הקהל הכללי, שטוטנהאם וקבוצות אחרות עוקפות ברק 1-2 מיליונים ורוב הקבוצות האלו הוקמו במאה ה19. צ'לסי בתחילת המאה ה20. יש לה בסביבות 4 מיליון אוהדים באנגליה, שזה בסביבות 8% מאנגליה כולה.
זה תלוי בארסנל ובליברפול, כי עם כל הכבוד לטוטנהאם הוטספר, הן עדיין קבוצות טובות יותר. בשביל שטוטנהאם תסיים בין ארבע הראשונות, אחת מהשתיים צריכה ליפול חזק. יציבות וטוטנהאם באותו משפט? אחד הדברים שמאפיינים את טוטנהאם הוטספר בשנים האחרונות זה חוסר היציבות. חוץ מזה, תזכיר לי כמה נקודות לקחתם מארבע הגדולות בשתי העונות האחרונות?
צלסי הוקמה במאה ה19 בפאב הbutchers hook צלסי קהל ממוצע חמישי בכל הזמנים אבל טוטנהאם שלישית(למרות שלכם לאורך ההיסטוריה היה איצטדיון גדול יותר עריכה אני עומד על טעותי הוקמתם בשנת 1905 מצטער טעות שלי
מסכים בהחלט, אברטון ובולטון שלטו ללא עוררין במקום ה5, 6 ואפילו בולטון גירדה את ארסנל לא מעט, אבל מסוף מרץ הקבוצות דעכו, נכנעו והתגמדו ליד טוטנהאם שצברה תאוצה וניצחה 9 מ14 משחקים כולל דריסה 4-1 את בולטון, תיקו עם ארסנל וניצחון על אברטון בחוץ. בדוגרי האמת שזה לא משנה, מקומות 5 6 ו 7 הם אותו דבר, ולמעט כבוד הם כולם מביאים לך כרטיס לגביע אופ"א, כך שיכול להיות שבולטון ואברטון הורידו הילוך כי הבטיחו את מקומם. לגבי הדיון בין ארסנל לטוטנהאם? אני באמת לא יודע מי טוב יותר כרגע, אך הדיבורים על מקומות באמת שלא במקום, הכל תלוי בפציעות וכיצד תתפתח העונה. הנרי עזב? אז מה? הנרי נחלש לאורך הרבה זמן כבר והזמן שלו הגיע לעזוב. אתם תראו שבברצלונה הוא יהיה חוליה חלשה וונגר עשה חכם שנתן לו ללכת. בעוד ששחקנים צעירים גדלים להיות משכמם ומעלה, טוטנהאם מחזקת את עצמה ובונה קישור יציב והתקפה חדה. מה שבטוח, יהיה לנו הרבה אקשן בין שני הקבוצות הללו מלונדון.
אברטון ובולטון הם שתי מקרים שונים אברטון קבוצה מעולה שאין ספק שהיא בטופ 6 של אנגליה עם שחקנים נפלאים כמו ארטטה לסקוט ועוד בולטון השנה תחווה נפילה בעקבות העזיבה של ביג סאם ה5 הראשונות הם די מובטחות אפשר להגיד(למרות שאיתנו אי אפשר לגמרי לדעת) על המקום השישי ילחמו מספר קבוצות(אברטון וילה ניוקאסל בלקבורן) אני מציע לאוהדי ארסנל לפני שישר הם שופטים אותנו בואו נדבר בבוקסינג די עד אז העונה די תתבהר ואז נוכל להגיד אם טוטנהאם היא באמת מרחק שנים ממקום רביעי
http://www.nufc.com/html/attendance-all-time.html זה לא ממש עדכני, אבל צ'לסי נמצאת מספר מקום 5, מעל ניוקאסל. ותזכור שצ'לסי לא זכתה בתארים עד לשנת 1955, היא הייתה הרבה זמן בליגה השנייה ועדיין נמצאת מקום 5! ויש לה בסביבות 4 מיליון אוהדים בבריטניה, ויש בבריטניה משהו כמו 60 מיליון איש. כמה כבר יכול ליהות לניוקאסל, וטוטנהאם. תתחשב שיש עוד אוהדים של מנצ'סטר יונייטד, ליברפול, ארסנל, סלטיק ורנג'רס. אז זה לא יכול ליהות כול כך הרבה כמו שאתה מתאר את זה. ובסה"כ אני חושב שהמספרים די שווים. אפשר להגיד על צ'לסי הרבה דברים, אבל שאין לה הרבה אוהדים זה ממש לא נכון.
טוטנהאם רק תיפול בטבלה הזאת כל עוד האיצטדיון שלה כל כך קטן מגיע לנו איצטדיון בסביבות ה55 אלף מקומות(בליין יש 23 וחצי אלף מנויים(אי אפשר יותר) ויש עוד רשימת המתנה של 20 אלף אז אין סיבה שלא נוכל למלא כזה איצטדיון)
זה היה בRISING SUN, לא אמרתי שלטוטנהאם יש קהל קטן יותר, גדול יותר. אני חושב שזה בערך אותו דבר. הוא פשוט תיאר שההבדלים עצומים, וזה לא נכון. אתה גם צריך לזכור שצ'לסי לא הייתה קבוצת צמרת, ולא זכתה בתארים (היא זכתה בגביע האנגלי בזמן מלחמת העולם הראשונה אבל זה לא רשמי) עד לשנת 55. גם בשנות ה20, וה30 לצ'לסי היה קהל ענק והגיעו בהרבה משחקים מעל 60 אלף איש (ואף במשחק מול דינמו מוסקבה הגיע קהל של 100 אלף איש).