תשמע לאתר כשרונות בני 12 זה דבר קשה מאוד, מבזבז הרבה משאבים, וזה גם הימור ענק. עדיף להביא בגיל 16 שחקן ש-30% יתפתח לשחקן בוגרים מאשר לשבור את הראש יותר מדי במציאת 100 ילדים שאולי אחד מהם יגיע לפרמייר ליג. חשוב מאוד לעשות את העבודה בגילאים הצעירים, אבל לא הגיוני שכל המועדונים הגדולים יבזבזו כל כך הרבה משאבים בגיל הזה, במיוחד שיש קבוצות כמו ווסט האם למשל, ששמה את הסקאוטינג בגיל צעיר כאחד מהמטרות של מחלקת הנוער. רובו מבבוורלי שביורקשייר (ד"א למד באחד מבתי הספר העתיקים בעולם, שקם לפני יותר מ-1300 שנה), ושיחק לא מעט עונות בלידס, אז אני מניח שהוא גם גדל שם. ועוד משהו לגבי מחלקת הנוער של הספרס, יש שחקנים מהנוער שלנו שלא משחקים בטוטנהאם, פיטר קראוץ' למשל, שאי-אפשר להגדיר אותו ככשילון כמו הצ'רלי לילים למיניהם.
גם דיוויד בקהאם במידה מסוימת... בכל מקרה, זה לא כאילו לווסט האם היה נחת גדול מהצעירים מהאקדמיה שלה, דפו, למפארד, ראו קוקר- לא בדיוק מועדון משפחתי עם אווירה חמימה לצעירים, גם אם הם התפתחו במזרח לונדון הם לא בדיוק מתים לשחק שם כרגע והם כולם מדברים על מועדון ש"הבריח אותם החוצה".
בימינו קשה מאוד לשחקן בית בקבוצה ששואפת ליותר מתחתית להיכנס לקבוצה הבוגרת, רק עילויים נכנסים פנימה, לדרס עבורנו הוא מה שהיה אשלי קול לארסנל (בתקווה שיסיים אחרת), הוא מה שג'ון טרי לצ'לסי, כשרונות צעירים דווקא כן השתלבו בקבוצה בשנים האחרונות - ברנארד קיבל צ'אנסים, ג'וני ג'קסון, סטיבן קלמנס הם השמות שעולים לי לראש - כולם לא היו מספיק טובים והלכו להם.
כל השחקנים שהזכרת הרוויחו את היחס שהם מקבלים. גם אתם לא ביחסים טובים עם סול קמבל... לעומתם, יש את ג'ו קול וריו פרדיננד שמקבלים סטנדינג אוביישן בכל ביקור ומאוד אוהבים את המועדון.
האם ימות המשיח הגיעו? יש התעניינות מצד בירמינגהאם בחוסאם גהאלי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx עכשיו בואו נצרף את מידו סטלטרי וגארדנר בעסקת חבילה בשווי 5 מיליון
הבעיה שלי איתו היא שהוא אפס ברמות חדשות הוא עלה לנו בעלייה לליגת האלופות ב2006 עם טעויות הגנתיות מפגרות, 80% משערים שספגנו באותה עונה(רציני לגמרי) היו באשמתו המלאה מגן כזה גרועה לא רואים אפילו בליגה הארצית
די כבר להגזים. הוא היה בעונה הראשונה שלו וזה תמיד קשה.אולי הוא לא מתאים לשחק בהרכב אבל כגיבוי הוא טוב והוכיח את זה בעונה שעברה. הוא עלה לנו בנקודות חשובות באותה עונה אבל הוא בחור עם אופי והוכיח את זה כשחזר לעיניינים ולא הוריד את הראש. לגבי אייפיל כולנו ביחד ראינו אותו במשחק וחצי ואי אפשר לדעת אם הוא מוכן לרמות האלה אם בכלל.
רובי פשוט גנב לי את המילים. זה לא שסטלטרי הולך לפתוח וכל הצד הימני יפול עליו(כמו שזה נראה עכשיו לנון ימשיך לשחק בשמאל ,ומלבראנק ראינו שהוא לא משהו בטח יחד עם סטלטרי בהגנה זה יהיה בדיחה הצד הזה חחח...). הקנדי הוא בתור גיבוי לצ'ימבונדה. וכשחקן מחליף הוא אחלה.
אני בכלל! לא התלהבתי מאייפיל, חלש מדי, לא מהיר כמו שציפינו, חשבתי שבמימדים שלו הוא יגדל להיות מגן התקפי זריז בסגנון רוברטו קרלוס (ולפני שלהקת הציניקנים פוקדת את השורה הזאת, לא ציפיתי שהוא יהיה רוברטו קרלוס, ציפיתי שיהיה לו סגנון משחק דומה לזה של רוברטו קרלוס, תודה על ההתחשבות), הוא צעיר ואי אפשר לדעת מה יהיה בגורלו, מבחינה הגנתית זה לא נראה לי זה, הססני וחלש מדי. לגבי סטלטרי, 80% מהגולים? נסחפת. הוא היה לא יציב בעונה הראשונה שלו, אבל הוא ממש לא היה חור, באמצע העונה הוא תפס גל משחקים חלש ואת זה אנשים נוטים לזכור לו אבל לשכוח את המשחקים הטובים שלו והיו כאלה, עונה שעברה צ'ימבו נפצע והוא עשה עבודה טובה מאוד. ממש לא דחוף לי לשחרר אותו ואני אפילו אשמח לראות אותו מגבה את צ'ימבו לעוד עונה. סמואל, רוב עונה שעברה לנון שיחק בימין ומלבראנק בשמאל, מלבראנק די מוצא חן בעיניי אבל לא ממש בעיני רוב האוהדים שטוענים שהוא אנוכי מדי, פזיז מדי ושבלוני מדי. אם וכאשר נביא ווינגר שמאלי איכותי, סטיד יוכל לשחק בתפקיד חופשי באמצע או להיות מחליף של לנון באגף ימין, העמדה הטבעית שלו, מה שבאופן טבעי יקל על לנון. בכלל, אארון שלנו בסימן שאלה לא קטן מבחינתי אחרי סיום העונה הנוראי שלו.