אוך, תגיד את האמת. לפני שבועיים היית תומך נלהב בלקנות את בנט ב 17 מיליון פאונד ו 75 אלף פאונד לשבוע משכורת... how's it feel to be rejected? סוף סוף שחקן שעובר מסיבות של כדורגל ולא מסיבות של כסף.
גלורי האנטרס או לא - פעמיים בשנה אנחנו פותחים את המנגל ומחזירים את כל האוהדים האדוקים שלכם הבייתה בוכים. ובשביל כזו שמחה לא צריך להיות אוהד 30 שנה. W.C.
Remember remember, the 5th of November. http://www.antenna5.fm/files/Public/images/galerija/134/mDSC01036.Xxx
תומך נלהב בלקנות אותו במחיר הזה? ממש לא. פשוט הבהרתי לכמה אנשים שיש דבר שנקרא היצע וביקוש, ולכן צ'רלטון דופקים מחיר כזה. כמובן שקפצת כששמעת שאנחנו מוכנים להציע 17 מיליון, כשאתם הצעתם "רק" 12 מיליון. הוא שחקן טוב, כן, אבל לא שווה את זה. רק שלי לא כ"כ משנה כמה הוצאתם עליו, לבריאות.
עזוב אותך.כולם דוחים אתכם.אפילו ג'יבריל סיסה בחר במהגרים הצפון אפריקאים במארסיי מאשר הפקיסטנים של מזרח לונדון. בקצב הזה תחתימו את מייקל ברידג'ס ב 10 מיליון
אני "קפצתי" רק כששמעתי כמה אתם רוצים לשלם משכורת, לא transfer fees. מה קרה ל"שחקן שווה לכמה שמוכנים לשלם עליו"? פתאום לא רצית לקנות אותו במחיר הזה... השורה התחתונה היא שהוא דחה עוד 20-30 אלף ליש"ט לשבוע (תלוי לאיזה עיתון אתה מאמין) בשביל לעבור אלינו. מה זה אומר עליכם?
תקרא עוד פעם את מה שרשמתי. שום דבר לא קרה לשחקן שווה כמה שמוכנים לשלם עליו, מפה החלק של ההיצע וביקוש. אם אתה אומר לי עכשיו שבנט שווה 17 מיליון ליש"ט אז אתה שקרן, כי הוא לא. אבל, אם יול הרגיש שהוא צריך עוד חלוץ, אז כאן נכנס לתוקף ההיצע וביקוש. מה זה אומר עלינו שהוא הסכים לעבור אליכם? ששחקנים לא ששים לחתום אצלנו אחרי שבנס ניצלנו ועניין הבוררות עם שפילד מרחף מעלינו. ברגע שיהיה ברור באופן רשמי שנשארנו ליגה(שבוע הבא ההודעה), אני מניח ששחקנים יראו בנו אופציה לגיטימית. אבל, זה אומר עליכם יותר מעלינו, שחקנים מעדיפים לשחק אצלכם כי אתם יכולים להציע אירופה, אנחנו עוד לא. אנחנו בתהליך של בנייה, וזה הכל.
אם שחקן שווה מה שמוכנים לשלם עליו, ושילמנו על בנט 17 מיליון ליש"ט, אז זה לא אומר שהוא שבנט שווה 17 מיליון ליש"ט? אז איך יצאתי שקרן מהעניין הזה? אני מתקשה להבין את הלוגיקה שלך... ולא רק שזה אומר שאתם בבנייה, זה אומר שאתם ווסט האם, תמיד הייתם ותמיד תהיו אותם ווסט האם... מבובי מור עד דארן בנט, השחקנים יודעים לאן כדאי לעבור.