טוטנהאם 2007/2008 - מחזיקת גביע הליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏1/6/07.

1. George Best Member

קירקי, כתבת יותר תגובות בדיון של ספרס מאשר צ'לסי.
    אתה שונא את ספרס יותר מאשר אוהב את צ'לסי?

הו, הנה עכשיו אוהדי ספאדס מתחילים להתגאות בדיון המעניין שלהם, ושולחים הקנטה לאוהדי ארסנל, שכמובן לא שכחו לציין פה שהיא נחותה מטוטנהאם מבחינת תארים, על רמת הדיון שלהם.

2. KirkH Member

נקודה מאוד מוצלחת. טוב שלא בחרת את 2007 כתחילת עידן הצאר.

3. KirkH Member

הקיץ שלנו משעמם ואף אוהד של הספרס לא מעיז להכניס את האף שלו לדיון שלנו מחמת הבושה...

אם צריך להסתובב בשיפודייה בשביל לעקוץ פרגיות עם משקפיים ורודות, סו בי איט.

4. spurs Member

בערך באותם שנים התחלתם להיות מצליחים יותר(97-00)

גורגי ההודעה שלך לא שווה תגובה(החלק השני)
    ההסקת מסקנות העלגת מההודעה שלי לא שווה התייחסות

5. TheLane Member

מאז יום כיפור יש לנו 3 גביעים ו גביע אופ"א אחד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
    ואם אתה מתעקש, גביע החלב אחד פלוס גביע החלב בדיוק בשנה של יום כיפור, לא טרחתי לבדוק אם הגמר היה לפני או אחרי המלחמה...

6. TheLane Member

כתבתי שארסנל היא רמה בפני עצמה מבחינת תארים, הרבה מעל טוטנהאם או צ'לסי. לא יודע מאיפה הבאת שמישהו טען כאן שיש לנו יותר תארים מארסנל.
    בנתיים העלו כאן כל מיני נקודות לא נכונות, אבל רובן הועלו דווקא על ידי boazinio ולא על ידי אוהד טוטנהאם, או צ'לסי לצורך העניין.

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלה הרמות הנמוכות ביותר שאליהן יכול דיון שלנו להגיע, וזו תמיד נקודת השפל שאליה חוזרים.
    יאללה, שנחתים כבר מישהו, הדיון הזה מתמחזר.

8. George Best Member

זה שהדיון בשפל, אני לא אתווכח גיא, אבל אתה מחכה שתחתימו מישהו?
    כל הדיון המיותר הזה החל בגלל השמועות שבנט בדרך אליכם.

9. KirkH Member

למה לעזאזל להגיד שדיון הוא מיותר? לא מעניין אותכם? לא שותפים לדעות? שבו בשקט.

ברוך השם היו כאן אי אילו אנשים שמצאו את הדיון הזה מספיק מעניין כדי לגרור אותו בקצב מטורף במשך 3 עמודים (סורי לא ספרתי)...

מה קרה? יש לכם משהו יותר טוב לדבר עליו?

10. George Best Member

כי עם כל הכבוד קירקי, זה לא נראה לך מטופש לדון במשך 3 עמודים על למי יותר יותר תארים, למי יש קהל יותר טוב, תארים ממלחמת יום כיפור ושאר ירקות?
    אני אומר שזה לא מעניין, יחסית לדיונים המאוד מאוד מעניינים בד"כ בדיון של טוטנהאם.

11. KirkH Member

סליחה, פעם הבאה נפתח דיון אקדמאי בשאלה איזה גול של סקולס פחות מבריק...

בשביל מה יש כדורגל אם לא כדי לאפשר לאנשים לדון עם אוהדים של יריבות אחרות על סוגיות של "גודל הכלי"?

12. George Best Member

כי "למי יש יותר גדול" זו עובדה, ולפחות אותי משעמם לראות אנשים מתווכחים על עובדות.

13. KirkH Member

משעמם או לא - הרי בשורה התחתונה לא הצלחת להתאפק ונכנסת כמו נינג'ה לדיון, ככה ש... אולי זה בכל זאת לא כל כך משעמם, הא?

וברמה העקרונית, אני לא מבין מה פסול כאן כל כך. היה כאן דיון או ויכוח או איך שלא תקראו לזה על דברים שהם לא ברמה העובדתית - יש כל כך הרבה רבדים להכרעת השאלה מי קבוצה גדולה יותר. אנשים אמרו, ככה אנשים אמרו אחרת, כולם תרמו, אף אחד לא מת, מה רע?

אם הדיונים היחידים בנושא כדורגל היו נערכים סביב שאלות הרות גורל ומשמעות העולם היו מקום מאוד מאוד משעמם ושופע אנשים סטייל שגיא כהן שהיו יושבים בצד ומעירים הערות ציניות לגבי סימני פיסוק כאלה ואחרים.

14. קינג לדלי Member

מסכים עם כל מילה של קירק.
    אנחנו בפגרה ומצחיק אותי שעל כל ויכוח בפורום תמיד נכנס מישהו וכועס ורוצה שיפסיקו.
    אנשים מדברים ושופכים מה קרה ???

עכשיו תורי...

אוהדי ווסט האם שרגילים לרדת ולעלות לא יכולים להשוות את עצמם לקבוצה שבחיים לא תרד ליגה.
    אם הצלחתם לסבך את עצמכם עם סגל כל כך מוכשר וכמעט לרדת זה אומר משהו על גודל המועדון.
    לנו ברוך השם אין את התסביכים האלה,ואני לא נכנס לרשימת התארים.

שאני נכנסתי לעיניינים בשנות ה80 היו באנגליה 5 מועדונים גדולים ליברפול,יונייטד,טוטנהאם,אברטון ופרנסנל.
    הזמנים השתנו ועדיין ווסט האם מעולם לא הייתה שם.

תנו לעצמכם שנה שנתיים בפרמייר,תתקדמו קצת ואז תשוו את עצמכם למי שאתם רוצים.

15. samoel Member

אוקיי השלמת הפערים בערך בשעה האחרונה הייתה מדהימה מענינת מרתקת ולכן ג'ורג'י אני חולק עליך לחלוטין. מצאתי את עצמי לא פעם אחת מת להגיב אבל לא יכולתי כי זההיה בערך לפני 4 עמודים. כמו שאמר פה אחד מאוהדי הספרס התקיפההיא כנגד בועזיניו שציין עובדות טיפשיות. וכמובן כדרכו של דיון הטוטנהאם זה היה קורע.

אני לא זוכר בדיוק מי אמר מה אבל קווים כלליים יש לי ולנסות לצטט עכשיו זאת תיהיה משימה בלתי אפשרית.

נדמה לי היה זה בועזיניו שאמר שהוא לא מסתכל על העבר ומסתכל על מודל 2007 הטבלה היא בהחלט הוכחה חותכת שהפער בין טוטנהאם לווסטהאם הרבה יותר גדול מזה של צ'לסי ובטח ארסנל (8 נקודות זה בכלל לא הרבהבטח לאור הסיום המצויין שלנו העונה). לאחר מכן תקפתם את הטבלה טענתם על העבר אז שוב אפשר לחזור להיסטוריה ולראות שטוטנהאם גדולה שמה מווסטהאם ויש אמת גם אם יגידו שמצ'לסי בטח ובטח שעד 2000 (שהייתה אחלה נקודת ציון).

אדם שניזון מהתקשורת הישראלית שהפכה את ווסטהאם לאימפריה בקנה מידה עולמי הוא כסיל. ובאמת סליחה על הביטוי. זה לא יאמן אבל תראו לי עוד מדינה אחת בעולם שבכלל מזכירים את ווסטהאם בעיתון בעוד שטוטנהאם בטח ובטח שלפני 95 כפי שציין רובי באחת מההודעות, וגם בשנתיים האחרנות היא קבוצה מהדרג ב של אירופה. נכון אנחנו לא ארסנל בגלל שב-15 שנים האחרונות כפי שאמרו פה הרבה יותר גדולה מאיתנו ומקבלת חשיפה תקשורתית עצומה עקב זכיות האליפות.

ווסט האם לא זכור לי מתי עשתה לאחרונה קמפיין אירופי מצליח או לחילופין הצליחה בליגה בצורה שתעורר את התקשורת ותדלוף לעוד מקומות חוץ מ-מעריב וידיעות אחרונות. סליחה אבל אם כל הכבוד יוסי בניון הוא לא מדד לקבוצה גדולה, אולי אם הוא יעבור ללבירפול ויהפוך לשחקן אז כן, אבל להזכירכם בניון היה שחקן ,מפתח אמנם, בקבוצה שבקושי שרדה בספרד. ובגלל שזה מה שיש לישראל למכור (וזאת טעות כי הוא ללא ספק בכלל השלישי בהררכיה הישראלית אחרי טב"ח ואוואט) אז אתה תאכל את זה כי אתה גר פה.