עזוב חמוד. היו כבר 50 כמוך וזה לא מסתדר בארץ. עדיף שתישאר כאן ותדסקס על טוטנהאם ברמה הכי גבוהה שאפשר. ברוך הבא תרנגול !
יש לי חברים אנגלים אוהדי טוטנהאם (יהודים ישראלים דוברים עברית) שישמחו לפורום של טוטנהאם ועוד ישראלי ! אני אוהד טוטנהאם עוד לפני גיל 6 ועד היום לא ראיתי אתר של טוטנהאם ואני מתבייש בזה שאין לנו פורום!
יש לנו פורום והוא נמצא כאן. אתה נמצא בפורום מצוין והנושא של טוטנהאם הוטספר תמיד נבחר לאחד הדיונים המעניינים של העונה. אגב,בן כמה אתה ?
תשמע,זאת בדיוק הסיבה שאנחנו לא נכנסים לאתרים ישראלים של טוטנהאם. אין לנו כח לערבב עם האהבה האנגלית שלנו את כל ה"בלב ובנשמה" ואת כל הישראליות המעצבנת. הפנטיים יושבים בפארק ליין מאחורי השער הדרומי ליד יציע החוץ. וב"שלף סייד" (המזרחי) בערך מקו ה16 ועד לדגל הקרן הצמוד לפארק ליין.
אין דבר כזה אולטראס ואל תגיד בבקשה את השם הזה פה כי אולטראס זה פלנגות, זה מזכיר לי כדורגל ארגנטינאי וזה כבר בזיון (חוץ מארדילס וויז'ה שהם יחידי סגולה). לשאלתך, האוהדים השרופים ביותר יושבים בשער המערבי, הפארק ליין. זהו יציע שכולו למעשה מורכב ממנויים. היציע הצמוד לו, השלף, הוא היכן שיושב המתופף של הקבוצה (ישבתי שתי שורות מאחוריו בגומלין מול סביליה) והם גם כן מעודדים ברמה שלא תבייש אף קבוצה בפרמיירשיפ.
כמו בודס גם אתה איבדת את הכיוון לגמרי בליין... ישבת במזרחי והמערבי ממול זה איפה שהשחקנים יוצאים מחדרי ההלבשה.
אולטראס זו לא מילה גסה ... בתור אוהד הפועל תל אביב שעוזר לאולטראס אבל לא אולטראס אתה צריך להגיד סליחה על זה שאתה אומר שאולטראס זה חרא :/ לא משנה. אז מה אמרנו מערבי או מזרחי שניכם בלבלתם אותי
מצחיק שאתה מצטלם בבית שימוש. זה הרמה להנחתה להרבה אוהדי ארסנל. אולטראס זה לא חלק מהתרבות האנגלית ולא יהיה. זה לתרבויות כדורגל כמו איטליה, ארגנטינה, ספרד(?) ודומיהם. באנגליה זה לא עובד ככה.
בעיניי אולטראס זה חרא כי כל המונח הזה מתקשר אצלי לכנופיות, חבל שבארץ שואבים דווקא מהקהל הארחנטינאי המחורבן שיורה בעוברי אורח תמימים מחוץ לאצטדיון. סע יום אחד לליין ותראה מה זה אווירה, אולי אני אעלה איזה יום קליפ של האצטדיון שר בלי הפסקה Martin Jol's blue army.... געגועים.... ערן, אני לא מחזיק מצפן בכניסה לאצטדיון, אבל בציור במשרד הכרטיסים הפארק ליין היה מצד שמאל, כלומר מערב, והשלף מלמטה - דרום-מערב.