גים דאגן(העורך של TOPSPURS) מפרסם שכנראה שנשפץ את המגרש שיכיל באזור ה55-60 אלף מקומות ונצטרך לנדוד מהליין לשנה-שלוש שנים(אולי נשחק באפטון פארק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx ) זה מאוד מאכזב אותי בגלל שבזמן השיפוצים הקודמים(4 יציעים נבנו) לא עזבנו את הליין
אתם יודעים מה? לא נורא. אני לא מאמין שנשחק 3 עונות שלמות מחוץ לליין ואם נשחק שנתיים בוומבלי זה יהיה שווה את השינוי. קודם כל בגלל שיש אופציה למכירת 55,000 למשחק (60,000 נראה לי מוגזם מדי) וזה שווה כלכלית למועדון. ושנית, בגלל שיהיה לאוהדים קל יותר להשיג כרטיסים למשחקים של הקבוצה ומישהו שירצה לראות משחק נגד בורו לא יצטרך לקנות כרטיס חודש לפני.
הלוואי והידיעה על בנט נכונה אבל קצת קשה לי להאמין לזה... לשחק בחצי משכורת? לא מאמין שיש דברים כאלה. אם הוא כן מעדיף אותנו - פנטסטי, השאלה היא מה עושים עם זה. בינתיים רצות שמועות על עזיבה של לי יאנג פיו, שוב לאיטליה כולל רומא שכבר כמעט קנתה אותו במהלך העונה וברגע האחרון העסקה קרסה, האם ייתכן שהבורד יתפתה להקפיץ את גארת' בייל להרכב כבר העונה?
גם אני לא מאמין שיגיע.גם בגלל שלא נראה שנשלם סכום קרוב ל 17 מיליון וגם השכר שאנחנו רוצים להציע לו בסה"כ 35 אלף לשבוע(בסה"כ........הלוואי עלי).מה לעשות הקבוצה לא מוכנה להשתגע בשכר.אם נשלם לו 75 אלף לשבוע אז מה ברבה יגיד? ירצה כפול.ורובי קין ולדלי קינג. לדעתי הוא LIVERPOOL BOUND
זה טוב להיות אי של שפיות בים הטירוף. אנשים אמידים בארץ מרוויחים ב-5 שנים את מה שטב"ח מרוויח בחודש. בסופו של דבר התפיחה של המשכורות תגרום להתמוטטות של קבוצות (ווסט האם? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_pray.Xxx ) והפיכת השוק לשחור יותר. כדאי לשלם קצת פחות אבל לשמור על הרבה יותר איזון. עדיף שגרף ההצלחות שלנו יראה כמו שורש ולא כמו סינוס.
ואמרו אמן! גם מקבלים בלם טוב, גם סוף סוף נפרדים מגארדנר, ואם נפרדים מראוטלדג' (כל הצדדים מראים שאין עתיד משותף) ומביאים את וילהלמסון אז גם בסדר, הייתי מעדיף את ראוטלדג' אבל הכי חשוב שיהיה שחקן ספסל עם אופי התקפי, הלוואי וזה ייצא לפועל.
זאת תהיה עיסקה נהדרת,בעיקר אם דייויס הוא בלם כזה כמו שעושים ממנו(אף פעם אני לא מצליח לראות אותו משחק !). המשוואה של אנגלי מוכשר וצעיר עומדת בעינה גם במקרה הזה וגם במקרה של דארן בנט. הלוואי ושניהם יגיעו. יהיו התפתחויות בימים הקרובים.
איך לא ראית אותו אם לפני משחק מול WBA אמרתי לך שאני לא מבין מה מתלהבים ממנו ואז הוא דפק לנו גול בנגיחה וכמעט הרגת אותי? אני מתחיל להאמין לתשדירים... עוד אני אראה אותך בתשדירים לאל-סם!
הבעיה היא שבמשחקים שלנו אני לא מסוגל להתמקד ביריב מרוב שאני ממוקד בפעולות שלנו. במשחקים שלנו אני עוקב אחרי השחקנים שלנו כמו בן שושן על סמי והרצל. "גם מילה זה יותר מידי".
אני רוצה לפתוח פורום לאוהדי טוטנהאם ! אז מי שרוצה לקבוע איתי דברים והסדרים מוזמן למסנג'ר tompaz@Thomas0n.the.pro