מה ראינו בדיוק? נאפולי נתנה משחק מכובד מאד נגד ריאל,כנראה הקבוצה הכי טוב באירופה, היא נראתה נגדה יותר טוב מאשר אתלטיקו. רומא בעונה לא משהו באירופה,ועדיין נתנה 4 חתיכות לויאריאל. מעבר לאיכות של רומא ונאפולי מדובר היה בשני משחקים סופר חשובים ליובה, כלומר הפן המנטלי פה תפס תפקיד חשוב,ועל זה הרי הדיון. לזה תוסיף שבגביע היגוואין הגיע למגרש של נאפולי,עם קהל פנאטי שמקלל לו את הצורה ועדיין הוא הבקיע נגדה
כשנאפולי פוגשת את יובנטוס היכולת שלה קופצת ב35-40 אחוז מינימום וזה משחק מאוד מאוד קשה, במיוחד בסאן פאולו Sent from my m3 note using Tapatalk
במחצית הראשונה הוא לקח לאמבפה כדור גדול ואיך לעזאזל אפשר להגיד שנמאס לשמוע על בופון, עוד שנה והפלא הזה לא יהיה בין הקורות יותר. Sent from my m3 note using Tapatalk
אני בספק גדול כמה הם רצו להשאיר אותו. מספיק לשמוע את הדברים שהוא אומר. אין תחליף לדני אלבש בברצלונה. זה ששחקן שצריך לשמור במערכת כמה שיותר זמן.
אני אוהב אותו וגם לי עצוב שעוד שנה לא נראה אותו יותר, אבל נמאס לי שאחרי כל משחק מהללים אותו רק בגלל שקוראים לא בופון, אם זה היה שוער אחר לא חושב שהיו מזכירים את שמו אחרי המשחק. וזה לא רק במשחק הזה אני בטוח שאתה יודע על מה אני מדבר.
לא צריך לשבח כל הצלה של בופון רק כי היא של בופון. הוא לא נתן אתמול שום הצלה שכל שוער סביר ומעלה לא אמור לתת. הוא השוער הכי גדול בהיסטוריה, ודווקא בגלל זה זה לעשות לו עוול לשבח אותו על הצלות שכל שוער יודע לתת. ואגב, זה כבר מצדיק מם- https://i.imgflip.com/1odxzr.Xxx
שוער אחר בגיל 39 אין לו אינסטינקטים ויכולות פיזיות שבופון מפגין. בטח עדיף לשמוע על הוירטואוז מסי או רונאלדו כל פעם מחדש על כמה הם חייזרים כשאין להם גול אחד ייחודי להם או מהלך/דריבל וכו׳, פשוט האי ירידה בביצועים שלהם זה מה שמייחד אותם וזה אותו הסיפור עם בופון. Sent from my iPhone using Tapatalk
- בופון לא נתן משחק ענק אתמול, אבל כשוער אתה לא יכול לתת משחק ענק אם ההתקפה שנגדך לא ממש מוצלחת. הוא עשה את שלו בלי שום חצי-טעות בחצי גמר ליגת האלופות. תנו להנות משחקן שקל לסמפט. - דני אלבס מגן מדהים. אם אני זוכר נכון הוא רצה לעזוב כי הוא הרגיש שבבארסה לא מעריכים אותו, ולכן הסאגה שלו כן מצטרפת לביקורת על בארסה. - לגבי היגוואין בריאל צריך לבחון כמה דברים. קודם כל כמה טוב הוא כחלוץ, ולדעתי כאן התשובה די ברורה. טופ 5-10 בעולם (לבה, סוארז ואגוארו היחידים שעדיפים עליו באופן מובהק לדעתי). השאלה השנייה היא איך הוא במשחקים מכריעים, וזה לא אמונה טפלה או משהו כזה אלא סטטיסטיקה ברורה - הוא גרוע בכאלה. אפשר לרכוש אות ולקוות שזה ישתפר בתנאים כאלה ואחרים, אבל עדיין חובת ההוכחה עליו. הצמד אתמול זאת התחלה טובה. השאלה השלישית היא השאלה החשובה ביותר - כמה הוא מסתדר עם רונאלדו. כאן יש לבנזמה יתרון מובהק, ועם כל הסלידה שלי ממנו אי אפשר להתווכח עם זה שהוא החלוץ הכי נוח לרונאלדו, וכרגע רונאלדו מראה שלבנות קבוצה שתשרת אותו זה אחלה רעיון.