חצי גמר ליגת האלופות: גמר בניחוח נוסטלגי: יובנטוס נגד ריאל מדריד

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Franco, May 2, 2017.

1. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

חצאי גמר שהבטיחו הרבה נגמרו עוד לפני הגומלין.

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

"תשמע מודי, מונאקו שמה 0 שערים, ויובנטוס היום שמה 2. זה ההבדל. וזה כל הסיפור בעיני מודי.".
    תודה על ההבחנה בוני. פרשנות שהוסיפה לי המון. בערך כמו הסכין גילוח והג'ל שאתה מפרסם.

SerieA, Dayatso, Bianconeri and 6 others like this.
  3. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה קבוצות בספרד הן ברמה של ברצלונה? כמה קבוצות באיטליה בשנים האחרונות היו ברמה של שלבי נוק אאוט בצ׳מפיונס?

אני לא רוצה לגמד את המספרים של היגוואין, כי הם באמת יפים. אני גם חושב שסך הכל מדובר בחלוץ טוב שנכנס לטופ 10-15 בתפקידו בכל עונה בעשור האחרון.

ועדיין, אי אפשר להתעלם מהחולשה המאוד בולטת שלו מול הרמה הבאמת גבוהה בכדורגל העולמי. זו לא רק בעיה מנטלית (היו חלוצים פחות טובים ממנו שהעמידו מספרים הרבה יותר נורמליים במעמדים האלה), אלא גם יכולת לא מספיק טובה. להציג את השחרור שלו מריאל כפספוס זה קצת חוטא לאמת, אפילו כשהאלטרנטיבה היא בנזמה.

(קלאסי שעכשיו יתפור אותנו בגמר עם צמד)

4. Doritoz FCBJ - RMCF

התוצאה היום פחות הפתיעה אותי מאתמול, אתלטיקו אומנם בעונה פחות טובה מהקודמות אבל מול ריאל בדרבי זה היה אמור להבטיח שיהיה יותר קשה.
    יובה זאת יובה, בופון זה בופון, הדבר היחיד שכן מפתיע זה שדווקא היגוואין הוא זה שכבש את השערים במשחק הזה, יש מצב שזאת ההגנה הכי נוחה שהוא פגש מאז השערים האחרונים שלו העונה בצ'מפיונס אי שם בשלב הבתים.

Last edited: May 3, 2017
  5. DUGRI Member

היגוואין בשנתיים האחרונות עם שיפור עצום. היום הוא בטופ 5 של החלוצים בעולם.

6. סיונרה Member

לא במקרה כמו קיצוני, הוא באמת שיחק כקיצוני הערב.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמא שלו לא חושבת שהוא ווינר.
    ספר את זה למסי. בלי היגוואין מסי עם 3 קופה אמריקה וגביע עולמי.
    הבנאדם בפעם הראשונה בקריירה שלו לא חירבן במכנסיים כשהיה צריך אותו והנה נהיה לנו ווינר.
    היגוואין לא מספיק טוב בשביל ריאל מדריד. מבין שני החלוצים הבינוניים פלוס שהיו לריאל, היגוואין היה הפחות טוב והבחינה בבנזמה התבררה כנכונה. לא היינו מקבלים ממנו יותר.

7. Greek Member

אפשר לחזור לרבע הגמר בבקשה? החצי גמר היה אמור להיות מעניין על הנייר, אבל די משעמם לצופה הנייטרלי.

8. riquelme1 Member

היגוואין מספיק טוב לטובה, אחד משלושת הקבוצות הטובות בעולם כיום, למה שלא יהיה מספיק טוב לריאל?

בנזמה בקושי היה מגרד את ה15 שערים, בסריה א. ולא היה מגיע לעולם למספרים של היגוואין.

לקרוא להיגוואין בינוני זה כבר באמת דברי אבל, והבנך בכדורגל שואפת ל0.

ואתה אוהד ריאל, אבל זיכרונך קצר, אני יביא לך אין ספור שערים מכריעים של פיפיטה בריאל, במיוחד בעונת קאפלו.

9. סיונרה Member

בנזמה שחקן שעובד יותר טוב במסגרת הקבוצה. היגוואין לא משפר את השחקנים שמסביבו ולא תורם למשחק הקבוצתי. אז הוא כובש יותר שערים מבנזמה, אבל לא ברמות הגבוהות, שם אין מה להשוות בין השניים. את השערים מול הקבוצות הקטנות לא באמת צריך את היגוואין, חלוץ בריאל מדריד צריך לבלוט במשחקים החשובים והגדולים, ואת זה היגוואין לי עשה, בין אם בגלל שיש לו ביצים של יונה או בגלל שהוא פשוט לא מספיק טוב.
    על סמך היכולת בריאל היה ברור שעדיף את בנזמה, שגם הוא לא באמת טוב מספיק.

Captain Canada likes this.
  10. Doritoz FCBJ - RMCF

אני אתקן אותך בקטנוניות ואגיד שבעונת קאפלו שזו הראשונה שלו בריאל הוא כבש בסה''כ 2 שערים.
    אין ספק שהיו ימים שהוא סחב על הגב את ריאל, אבל זה היה במשחקים כמו העונה שריאל הייתה מסבכת את עצמה מול קבוצות כמו בטיס וכדומה ואז הוא היה מתעלה, אבל כשמגיעים לקלאסיקו או לשמינית גמר אלופות או לחצי גמר אלופות או לגמר מונדיאל... אז אתה מבין על מה התלונות.
    ושלא יהיה ספק לרגע, אני חושב שהוא חלוץ אדיר, עם איזה מחסום פסיכולוגי או משהו כזה.

11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלגרי שוב עושה הכנה טקטית שאין לה תשובה, חוץ מקצת שטויות של פיאניץ׳ הופעה טובה בסך הכל.
    היגוואין כובש במעמד חשוב,בופון בעוד יום במשרד ודני אלבס... וואו דני אלבס..

12. Don Joan Roman Member

אני לא חושב שהיגוואין ווינר אבל הפכת אותו לסתם חלוץ שבדרך נס הגיע לאן שהגיע.

פפיטה היגוואין עובד קשה על המגרש, הוא עוזר בהנעת הכדור ובשמירה עליו ומשחרר את דיבאלה וקוואדראדו, הוא שחקן כדורגל נהדר שיודע להבקיע שערים ומאוד תורם ליובנטוס, הוא היה שם בשבילנו מול נאפולי בליגה ובגביע, הוא היה שם בשבילנו בעוד לא מעט משחקים שהתקשינו, לא מבין את ההאדרה מצד אחד ואת ההנמכה מצד שני.

Sent from my m3 note using Tapatalk

DRORIKO likes this.
  13. DRORIKO Member

העונה הוא פרץ את המחסום הזה, כנראה שהאווירה ביובה השפיעה עליו לטובה

14. Doritoz FCBJ - RMCF

על סמך מה אתה אומר את זה ?

15. DRORIKO Member

אני אומר את זה בתור אחד שראה את כל המשחקים של יובה העונה. הוא ניצח לנו הרבה משחקים העונה, כולל נגד קבוצות גדולות כמו נאפולי ורומא. וכאמור הערב הוא הראה שהוא יודע לעשות את זה גם בחצי גמר הצ'מפיונס.