חצי גמר ליגת האלופות - גמר איטלקי?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י AFC, ‏5/5/03.

1. Julian Joachim Member

עופר צודק. היופי הוא בעיני המתבונן. אני אף פעם לא "ירדתי" על מישהו שנהנה מכדורגל איטלקי.

אך מעבר לעניין הפעוט הזה... אני שמח מאוד שהכדורגל האיטלקי קם לתחייה, כי עם כל הטקטיקה שיש שמה, ועם זאת שאני שונא משחקים משעממים לפעמים, ההבלחות של הגאונויות שם, הן משהו שלא רואים בהרבה מקומות אחרים. אז אם באמת ישחקו פתוח, משוחרר ומעניין, סבבה. כי הם יכולים לעשות את זה מצויין. אבל אם שתי הקבוצות יירדו לבונקר כבר בפתיחה אני מאוד אתאכזב.

2. Rossoneri Member

תאמינו לי, ואני אומר את זה בלב שלם, נהנתי לקרוא כל מילה שלכם, בלי השמצות, אולי קצת של וידוקה... אבל זה מובן, בכל מקרה באמת קבוצה אנגלית אחת שהגיע לה ולא קיבלה, זו ניוקאסל, אני חייב להגיד שנדהמתי לגלות שהקבוצה הזו נלחמת עד הרגע האחרון, חבל שקטעו לה את הדרך, הגיע לה להגיע רחוק יותר מהיונייטד. אבל סה"כ לאיטלקיות השנה הגיעו ואני בטוח שגם לאנגלופיסט הכי מושבע אין מה להגיד.

3. Julian Joachim Member

מלדיני (אני אתה), אני לא מסכים עם זה שלקבוצות האחרות לא הגיע... אין דבר כזה מגיע, כי זה משחק הפכפך וכל הקלישאות האלו, אבל אם אתה באמת רוצה להיכנס לוויכוח הזה, אין שום צ'אנס שאינטר הציגה את הכדורגל ברמה הגבוהה ביותר השנה... זה עניין של מזל, ובאותה מידה יכלה להיות רק נציגה אחת החצי הגמר...