פשוט תותחים מילאן שלטה במשחק ועשתה בית ספר מול 70 אלף אוהדים אילמים של אינטר, פשוט ענקים אנחנו ואף אחד לא יכול להגיד שלא, ואם מישהו אומר לא אז הוא כנראה אוהד אינטר (פחחח מצחיק אותי רק לכתוב את זה) או אוהב יובה שחושב עדיין שיובה לקחה אליפות כשבאמת היא קיבלה אליפות או שהוא ישראלי ממוצע שאוהב את ריאל ומת על כל צעד של זידאן, טוב נגיע לנקודה השנה בליגת האלופות מילאן עשתה את זה יותר מכל קבוצה אחרת אם זה היה ניצחונות החוץ נגד ביירן דורטמטנד מוסקבה ואפילו הלינץ, שעשינו ללה קורוניה אצלהם בבית ושנימחנו את ריאל במשחק ענק שהם היו בשוק. וראיתם איזה כסחאנים אינטר? מטארצי היה צריך לקבל 33 אדומים , הוא כיסח בכוונה כי ידע שהם לא יהיה בגמר אז רצה להרוס לנו
מסכים איתך רומאו.... מחצית בדלה-אלפי. 2-0 נהדר ליובה, שרק ימשיך ככה. יובנטוס בהצגת כדורגל פנומנלי ומרהיב מוכיחה שגם היא יכולה. יובנטוס שטפה את המגרש ושיחקה כדורגל נהדר, לפימ היכולת הזו מגיע לה ועוד איך מגיע לה לעלות... איזה משחק, שרק ימשיך ככה.
8 דקות לסיום יובה מובילה 3-0 זה גמור..ריאל בחוץ ועכשיו לא ברור מה יותר טוב למילאן יובה או ריאל.... נדבד לא ישחק!!!!! :twisted: :twisted: פורצה מילאן
נגמר 3-1, ויובה עלתה בסיכומו של דבר בצדק, אם כי אפשר בכל זאת לטעון לקיפוח בנושא האדום הברור שהגיע למונטרו... מבחינתי אני מבסוט השחקן הכי חשוב ביובה, נדבד, לא יישחק בגמר (בגלל שטות שלו אבל יותר מכך שטות של ליפי). וידוקה שאל שאלה שקיבלה הערב תשובה חיובית - גמר איטלקי..
גבי, התסריט הראשוני שלנו עבד, טרזגה אכן כבש שער מוקדם. וההפעתה היא שיובה בכלל לא התגוננה, וכמו קבוצה גדולה, יצאה להתקפות, סיכנה הרבה מאוד פעמים את שערו של איקר קסיאס, ריאל נראתה רע כלכך תחת ההתקפות של יובנטוס, נראתה קבוצה מסכנה, בקושי סיכנה את השער של בופון, שהפגין הרבה מאוד בטחון עצמי, ויחד עם ההגנה שלו, שידעה להתגונן כשהיה צריך, נתנו משחק מצויין. יובה לא פחדה, לא ירדה אחורה, ובסופו של דבר זה השתלם, היא כבשה את השער, ואת השלישי, ששבר את ריאל מדריד. האכזבה, מבחינת יובנטוס לפחות, היא שכוכבה והשחקן המצטיין בחצי הגמר, פאבל נדבד, קיבל צהוב שטותי ולא יוכל לשחק בגמר, שטות נוראה שעולה לנדבר בהחמצת גמר גביע האלופות. ריאל עוד הצליחה לחזור ולעורר מעט את הקבוצה, אבלז זה היה מאוחר, יובה ניצחה, ובצדק, ועלתה לגמר ליגת האלופות. כאב לי על נדבד, שבכה, כנראה בניגוד לשאר שחקני יובה, לא מאושר, אלא מעצב, כיוון שהוא לא יהיה בהצגה האיטלקית השנה, שנקראת - גמר ליגת האלופת, באולד טראפורד, חבל.
דביל דביל דביל!!! אין מילים לומר, מרצ'לו ליפי הוא פשוט דביל. מדהים כמה שכל מה ששגיא כהן אומר נכון. הוא אולי מתפלסף מסביב לפעמים, אבל העיקרון הוא תמיד נכון. רק על השטות הזאת מגיע לליפי להפסיד בגמר. הדבר שיכול להכריע משחק בין שתי קבוצות טקטיות מאוד, עם הגנה חסונה ומצויינת הוא מישהו יצירתי בקישור. למילאן יש את קוסטה, פירלו ואפילו ריבאלדו (גם סיידדורף אולי), מנגד, אני לא רואה מישהו שיכול לשנות את מהלכו של המשחק בצורה סוחפת. חבל, ועוד יותר חבל על הטמטום של אופ"א עם החוק הזה.
:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
איזה כיף, סוף סוף המניאקים של ריאל אוכלים אותה ועפים בבעיטה נמסובבת החוצה ואני מקווה שלא נראה אותם זוכים גם באליפות. לא ראיתי את המשחק שכך אני לא יכול להגיב על המשחק עצמו אבל אני מאוד מאוד שמח.
האם מישהו עכשיו יכול להגיד משהו על הכדורגל האיטלקי? האם מישהו עכשיו יכול להעיז ולפצות פיו, לגבי הכדורגל החכם, העליון והשולט באירופה? תחי איטליה!
הודעה שבאה קצת באיחור.... יובנטוס שיחקה כדורגל מושלם ועשתה בית ספר לכדורגל לריאל מדריד נדבד היה גדול וחיסרונו יהיה משמעותי מאוד ובאמת כואב לי עליו. דל פיירו כבש שער שהראה לכולם והזכיר לכולם את דל פיירו הגדול. ריאל מדריד צריכה לרענן את ההגנה ולהגיד שלום ותודה יפה להיירו שכבר לא פונקציה, הוא איטי כמו צב פשוט גרוע. יהיה גמר גדול, מילאן ויובנטוס 2 הקבוצות האיטלקיות הכי טובות ללא ספק שיודעות לשחק כדורגל גדול ואני מאמין שנראה משחק פתוח והרבה כדורגל טוב.
כשונא מדריד מושבע אני ממש שמח שהם עפו..הגיע זמן שהם יעופו כבר ונקווה ששנה הבאה למרות הסטטיסטיקה הם לא יהיו אלופים שנה הבאה..
אני עדיין מתקשה להבין למה האנגלופיסטים לא באים לפה ולכתוב על הגמר הצפוי, קשה להם להתמודד עם גמר איטלקי? קשה להם להעריך? באמת שמעניין אותי מה עובר בראש של אוהד אנגלי.
הכדורגל האיטלקי שולט באירופה כרגע, אבל עושה רושם שאף אחד לא אוהב את זה. מוזר, הא? האנגליות ששיחקו משחק יותר מודרני ויותר אטרקטיבי, וניסו, חס וחלילה, קצת להשאיר את הצופים ערים מול מסך הטלויזיה, אבל מול הבונקרים של אייאקס, רומא ו-ולנסיה ארסנל נכשלה וניוקאסל לא הצליחה לפרוץ את הבונקר של אינטר. קטאנציו למופת. הכדורגל האיטלקי הצליח, אפילו בדרבי המילאנזי, במעמד חצי הגמר, במה שנחשב למשחק המהנה והמעניין ביותר בליגה הזאת, להרדים את הצופים ולהמריד, בצדק, את ערוץ 5 נגדו. כנראה שמי שמשחק מגעיל יותר מנצח, תמשיכו ככה.
האיטלקיות שיחקו לפעמים העונה בצורה לא יפה לעין אבל זה עוזר להם. מילאן ויובה יכולות והם הראו את זה לשחק כדורגל יפה מאוד והם בגמר ליגת האלופות בצדק. מילאן שיחקה מושלם בשלבים הראשונים ובגלל זה מגיע לה להיות בגמר, ויובה עשתה בית ספר לריאל ובגלל זה מגיע לה להיות בגמר. אני מאמין שבגמר נראה משחק פתוח וטוב והכדורגל האיטלקי יוכיח שהוא יודע גם לתת קונצרטים על המגרש.
היופי הוא בעיני המתבונן. אני מאוד נהניתי לראות תצוגה טקטית וטכנית (הן התקפית והן הגנתית) של הקבוצות המילאנזיות, ואני בטוח שעוד הרבה צופים חושבים כמוני. קופר, אנצ'לוטי וליפי הראו שטקטיקה היא חלק בלתי נפרד מהכדורגל, ושהיא מועילה מאוד גם כנגד קבוצות מבוססות-טכניקה ויצירתיות, כמו ריאל מדריד. ליפי שיתק את החלק ההתקפי של ריאל, ותקף מהצד ההגנתי החלש שלה, צד שמאל. אני נהנה לראות שמירה אישית, תיקולים מדוייקים ותרגילי נבדל, וכמובן שגם לראות דריבלים מדהימים, מסירות עומק ומשחק קבוצתי. כל אלה היו במשחקים של האיטלקיות. כדורגל בסגנון ברזילאי מתאים לשכונה, אך לשלבי הנוק-אאוט של המפעלים הגדולים הוא לא מתאים. בשלבים האלה הניצחון חשוב. ובני, אם אתה היית מנג'ר של קבוצה כלשהי בחצי גמר ליגת האלופות, אני בטוח שהיית עושה אותו דבר.