חצי גמר האלופות:ניצחונות מינימליים ליונייטד וצ'לסי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/4/07.

1. Gooner Member

קאקא ישים גול מול 22 שחקני הגנה של יונייטד גם,אי אפשר לעצור אותו.

2. SeRgInHo Member

אם גאטוסו ומאלדיני היו שמחקים 90 דק', היונייטד היו מחפשים את השער (השני) עד מחר. מתאזן כבר אמרתי?

ויאללה נמאס כבר מהאוהדים האלה (מוקדש לחלק מאוהדי מילאן), יום אחד קוראים לאנצ'לוטי ללכת, וביום למחרת הוא מלך. זכור לי מקרה שקרה העונה עם איזשהו אוהד ברסה פה בפורום, שאחרי הפסד של ברסה שם בחתימה תמונה של רייקארד, עם הכיתוב "הביתה", וכעבור כמה משחקים רייקארד כבר היה מלך אצלו. נמאס מהצביעות הזאת!

3. VaN Member

לדעתי להגיד שהם לא מתאימים לרמה הזאת על סמך המשחקים האחרונים זה לא נכון, כשמתחלפת חוליית הגנה שלמה באחרת קשה לצפות לתיאום שמספיק לרמות האלה בין שחקני ההגנה. אני בטוח שאני לא צריך להגיד לך שהם לא שיחקו עד לאותו רצף של פציעות ביחד והגול השני נבע באופן ישיר מאותו חוסר תיאום.
    במחצית השניה היה שיפור גדול, ההגנה התעלתה על עצמה, ונכון שג'ילארדינו היה חלש היום אבל הרבה מזה היה בזכות בראון שלקח לו כמעט את כל כדורי הגובה ובכלל נתן היום, באתן הרמות הגבוהות שאתה טוען שאליהן הוא לא מתאים, נתן משחק סביר.

4. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אדוני קרא את ההודעה אבל רואה שאתה ממשיך להתעקש על עניין וידיץ' וריו,ואני חושב שזה מיותר.
    לא אמרתי לך מה לעשות,לא ניסתי להעליב/לפגוע או משהו כזה אם יצא ככה מצטער.

5. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

בטח תגידו שזו פסימיות יתר אבל למה הביטחון הגדול לקראת הגומלין? מילאן תשחק שוב בלי חלוץ, עם אותו שוער אפסי ואם נחזיר את ההגנה של יונייטד שבטח תחזור בשבוע הבא אז לא כל יום יחזור יום שכזה של קאקה כי אלה שיחזרו ידעו איך לסגור אותו, חופש תנועה שכזה לא מקבלים בכל יום.

נותר להסיק מסקנות ואני מתחנן לסילביו שיפסיק להתעלל בנו עם רונאלדיניו כל היום ויטפל באמת בבעיות של הקבוצה, אי אפשר להסתמך על מלדיני כל הזמן, פשוט לא ואני שכחתי לציין לטובה את בונרה שנתן משחק שקט, אור קטן.

6. George Best Member

סרג'יניו,
    אתה זה שבכלל התחיל את כל הבאלגן הזה כשהגבת על המשפט שלי שאני גאה בקבוצה שלי שהראתה אופי אדיר, ואתה קפצת וכתבת שלולא הפציעות של גאטוסו ומאלדיני זה לא היה קורה,
    כך שלהגיד לי שהכל מתאזן אתה לא צריך, אני יודע, נדמה לי שאתה זה שלא יודע.
    דרך אגב, זכור לי טוב מאוד שהיית אוהד יונייטד לא קטן עד העונה.מה קרה פתאום?זהו, לא אכפת לך מהקבוצה יותר?

Bianconeri
    נעלבתי?פגעת?ממש לא.
    סה"כ אני עדיין עומד על שלי שקאקה לא חוגג ככה על ריו ווידיץ', כמו שכנראה אנחנו לא עושים את המהפך לולא הפציעות של ג'נארו ופאולו, זה הכל.

nesta,
    תן לי שוב לתקן אותך והפעם לשמח אותך(לצערי),
    היחיד שצפוי לחזור להגנה שלנו בעוד 8 ימים הוא הקפטן נוויל, כאשר וידיץ' שרק התחיל להתאמן אתמול, וגם זה לא עם יתר הקבוצה אלא אימונים אישיים לא יחזור, אברה מושעה, כך שמגן אחד הולך ואחד בא, ריו בספק, יותר לכיוון השלישי מאשר לחיובי.

נערך לאחרונה ב: ‏25/4/07
  7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אתה מדבר אליי? תמצא לי בדיוק איפה טענתי את מה שאתה טוען? אני כבר הרבה זמן דבק בעמדתי, העונה הזו הרוב הוא של קאקה ולא של אף אחד אחר.

8. מיכל3 Member

קודם כל יניב, קראתי את כל ההודעה שלך ובאתי להגיב כמה שאני מסכימה איתך, עד החלק הזה-

גישה כמו שלי? אני הבן אדם האחרון שתומך בגישות הפחדניות של אנצ'לוטי. אני בטוחה שלא האמנת שתראה את מילאן מובילה 2-1 במחצית באולד טראפורד, לכן אמרתי שאני אסתפק בתיקו כמו שציינתי לפני המשחק. לאחר שהגיע השיוויון, לעומת אנצ'לוטי הפחדן הייתי מעיפה לאלף עזאזל (סליחה על הבוטות) את ג'ילארדינו העציץ שלא עשה כלום על המגרש ומכניסה את פיפו. אבל היו שני חילופים מאולצים שמנעו מאנצ'לוטי להכניס את פיפו לאחר השיוויון של רוני, ועד שהאפס יצא סופסוף הפחדן מכניס במקומו את גורקוף ולא חלוץ. אפילו שזה היה אחרי הדקה ה80 כבר, זה הרתיח אותי, רק אנצ'לוטי מסוגל לשחק ללא חלוץ אחד אפילו על המגרש.

לגבי מה שאמרת על האפס מפארמה אני מסכימה איתך בכל מילה, פשוט נמאס כבר. לפחות סופסוף אתה מסכים לגביו והיום הוא רק הוכיח שהוא לא בנוי ומתאים לרמות האלה, פשוט גדול עליו. אני מחכה לרגע שהוא יעוף כבר, מצידי שלא יביאו מחליף במקומו, העיקר שיעוף ושאנצ'לוטי יפסיק לבנות על הבול עץ הזה. ודידה? בדיחה מהלכת. וגם הנהלה שכולה בדיחה אחת. דידה רק מוכיח ממשחק למשחק כמה הוא היה "ראוי" להארכת החוזה שלו וכמה ההנהלה של מילאן בדיחה אחת גדולה.

מסקנה-אינזאגי חייב לשחק במשחק הבא ולא משנה מה. הוא עדיף על ג'ילא בכל מצב, כמו שאמרתי לפני המשחק מול הגרמנים גם ויודע לנצל מצבים לעומת האפס. סטורארי גם חייב לפתוח, הלוואי ודידה לא יהיה כשיר והפעם לא תהיה ברירה לאנצ'לוטי לתת לו לשחק. אבל בטח הוא יעדיף את האוסטרלי הגרוע, עוד אחת מההחלטות התמוהות והלא מובנות של הטקטיקן הגדול והמופלא.

9. THE STRETFORD END Member

מאיפה מתחילים?
    קודם כל משחק כדורגל ענק,הרבה מבקרים את ליגת האלופות העונה,את הרמה שלה,אז הנה,ככה זה צריך להיות.

כשגדלתי מילאן היתה עבורי מקור הרשע,שנאתי אותם שנאת מוות,הם סימלו בשבילי את כל מה שאני לא אוהב בכדורגל האיטלקי,לא בגלל שהם היו קבוצה חלשה אלא בגלל שהיו טובים כל-כך ולא יכולנו(האנגליות)להם,
    לאט לאט שנאתי אותם פחות בעיקר בגלל שראיתי את הכבוד ההדדי בין 2 המחנות,גם בין השחקנים וגם בין האוהדים,
    הייתי במשחק הקודם נגדם בליגת האלופות ויצא לי לשבת ולשתות עם האוהדים שלהם בצהריים ביום המשחק,
    היום בניגוד לפחדנים של רומא,לא היו מהומות,
    וגם בקרב השחקנים במנהרה לפני המשחק ובזמן המשחק הרבה כבוד,לחיצות ידיים,הערכה אחד לשני.

המשחק,פאקינג הל.
    פרגוסון עלה כמו שחשבתי עם 5 בקישור בכדי לעבות אותו ולעזור להגנה החסרה,
    פתחנו מצויין עם שער מוקדם אבל מילאן חזרה לעצמה והחלה לשלוט ולהיות קרובה מדי לשער שלנו כשסקולס וקאריק לא קיימים,השער היה עניין של זמן,אפשר להאשים את היינצה אבל אני תמיד מעדיף להתפעל מהכישרון של החלוץ שמגיח וקאקא הראה טאצ' וסיומת נהדרת,
    השער השני של מילאן הגיע דווקא אחרי כמה בעיטות טובות שלנו ועצירות מצויינות של דידה,
    אפשר וצריך להתפעל מקאקא אבל השער הזה כולו משקף את החיסרון של מגן ימני-נוויל ו 2 בלמים- ריו וידיץ,
    פלטצר טעה כשנתן לכדור לקפוץ,הפסיד במאבק הכוח,היינצה עוד היה שם אבל אברה ניסה להציל את העולם וזה היה מביך.
    ברבע השעה של המחצית השנייה מילאן יכלו לגמור את הסיפור אבל גם הם החלו לשלם מחיר של שחקני מפתח פצועים,
    שער מצויין שלנו שהחל בפלטצר המשיך בגיגס אם אני לא טועה,סקולס ברגע של גאונות ושיוויון.
    המשכנו לשלוט,המשכנו להגיע למצבים,לו זה היה נגמר 2-2 הייתי גאה אבל אמרתי לעצמי שזה לא יספיק לגומלין ושחייבים שער מנצח,זה הגיע,זה לדעתי יכול להיות השער המכריע של השלב הזה.

ואן דר סאר - לא אשם,מעבר לזה בסדר,6.
    אושה - יכול לשגע פילים,מחצית ראשונה לא היה קיים,בשנייה התאפס על עצמו,5.
    היינצה - קטסטרופה,לא רק ב 2 השערים אלא גם פעם אחת ביציאה לנבדל שהשאירה את קאקא מול השעור,אחרי זה פעמיים הצליח במאבק נגדו והחזיר לעצמו קצת מהיוקרה,4.
    ווס בראון - סביר,5.
    אברה - כוס אמא של השופט,בחיים זה לא צהוב מה שימנע ממנו לשחק בסאן סירו,היה פעלתן,5.5.
    קאריק - בתחילת המשחק לא היה אפקטיבי,מחצית שנייה השתפר ועדיין היה חולמני כמה וכמה פעמים,5.
    סקולס -מחצית ראשונה לא קיים,עד לבישול הנהדר שלו גם בשנייה לא הופיע,אחרי זה היה טוב יותר,5.5.
    פלטצר - איש המשחק,למעט פעם אחת שלא שהפסיד לקאקא במאבק על הכדור ניצח בכל מאבק כולל מול גאטוסו,הכניס פעם אחת כדור מצויין לרוניי(בצחילת המשחק)הרים טוב פעם נוספת לראש של גיגס,פעמיים סיכן טוב את השער,החל במהלך לגול השני שלנו,הניע כדור מצויין,7.5.
    גיגס - פושר יותר מדי זמן,מחצית השנייה יותר פעלתן ובישול מצויין בשער ה 3, 5.5.
    רונאלדו - היה תקוע יותר מדי בשמאל אבל זו בוודאי הוראה של פרגי,לא היה אפקטיבי במיוחד אבל סיכן כמה פעמים וצמיד כשהוא עם הכדור שלשוה שחקני מילאן סגרו אותו,5.5.
    רוניי - לא קל להיות חלוץ בודד מול הגנה איטלקית,הצליח לברוח 3 פעמים,פעמיים זה נכנס,מלך,7.5.

הנבתי ששגיא כהן ליכלך על העידוד של הקהל שלנו,לא מספיק שהוא שמן הוא גם חרש או שעסוק מדי מללקק את השפתיים של עצמו מהשטויות שהוא פולט,עידוד ודחיפה ללא הפסקה,טירוף בשערים.

כמו שאני נהנה מהמאבק בליגה מול צ'לסי החזקה ככה כיף הדו קרב הזה בין 2 המעצמות,
    הכל פתוח לגומלין ובהתחשב בפציעות שלנו,בפיגור של 2-1 אני סופר מרוצה,
    שוב השער ה 3 שלנו לדעתי יהיה קריטי,

יונייטד של העונה,לא רק כישרון אלא הרבה מאוד אופי ובגרות

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מיכל אני מתכוון לכך שאתה ביתרון אתה לא מסתפק בתיקו כי שאתה משחק בגישה הזו אתה תספוג וברוב המשחקים גם תפסיד כמו שקרה היום וכמו שקורה גם שאתה ביתרון גדול ומשחק נרפה (כמו שהיה בערב האסון), אחרי היתרון מילאן הייתה חייבת להמשיך לשחק כמו שהיא שיחקה עד אז, גם עם ברוקי האפסון עדיין היינו צריכים להמשיך אבל במקום זאת חזרנו יותר מידי אחורה וכמו תמיד אותה טעות פאטלית בכדורגל וזה שליחת יותר מידי שחקנים קדימה בדקות הסיום שהכל קריטי ומריח לא טוב.

11. SeRgInHo Member

מאיפה הקביעה המטופשת הזאת? מה, קאקא זה איזה שחקן ליגה למקומות עבודה? קאקא זזה לא אחד השחקנים הטובים בעולם? קאקא עדיין לא הוכיח את עצמו מול השחקנים הטובים בעולם ובמעמדים הגבוהים בעולם? אם קאקא לא מסוגל להבקיע לפרדיננד ו-וידיץ' היקרים שלך, אז איזה שחקן בעולם כן מסוגל לעשות את זה?
    לגבי האהדה שלי, יונייטד היא אכן הקבוצה המועדפת עלי, אבל לא הייתי מגדיר את עצמי כאוהד שלה. בעיקרון אני אוהד נייטרלי.
    לאו דווקא אליך, אלא בכללי. היו כבר עשרות כאלה מקרים בפורום הזה, שקראו לפטר את אנצ'לוטי/רייקארד/פרגוסון, ואחרי זה הפכו אותם למלאכים!

12. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אני אוהב לחיות את העצבים,אני אוהב לשמוע את ה4000 שבאו ממילאנו שרים במבצר אנגלי,אני אוהב לראות גאונות וקור רוח.אבל מצד שני,אולי עדיף כבר לעוף בבושת פנים מול סלטיק בשמינית הגמר,לעשות מהפכה ולתכנון את 5-10 השנים הבאות?לפי ההכרות שעשיתי עם ברלוסקה הליצן שעכשיו נהנה עם כמה דוגמניות ושמפניה אין סיכוי שמילאן תתכנן עתיד לטווח ארוך.יורש למלדיני לא יהיה {אולי עוד 15 שנה שכריסטיאן יעלה לבוגרת},כמו רינגיו אין בעולם,למצוא בלם כמו נסטה זה קשה,העמדנו קבוצה מעולה ומצויינת בעידן הזה של אנצ'לוטי {סרגיי,אולי יניב הגזים,אני מעריך את אנצ'לוטי אבל לא את האידיוטים שמלפניו},אבל הגיע הזמן להגיד צ'או א טוטי וואי.אלו השרידים של הקבוצה שזכתה בתארים ועכשיו היא אומרת שלום גם אם נעלה לגמר ואולי גם נזכה בו.

http://www.gazzetta.it/Fotogallery/Tagliate/2007/04_Aprile/24/TIFO/03.Xxx
    תודה רבה לכם,אתם גדולים!

בדרך כלל,בתגובה אחרי משחקים אני מדבר על המשחק בלבד ולא מדבר על קבוצה ושחקן בטווח ארוך אבל הפעם זה היה מתבקש.מה שראיתי זאת קבוצה די צעירה וחסרת ניסיון {גיגס וסקוולס היחידים שלא} אבל מוכשרת מאוד ובוגרת הרבה יותר מאשר שנה ושנתיים שעברו.אבל עדיין חסר להם אותה ציניות וקור רוח.כאשר במחצית השניה ברוקי ובונרה נכנסו,המנקוניאנים לא ניצלו עד הסוף את המצב,בהדרגה הרוסונרי שלנו נעלמו בהתקפה ועשו את הדבר הכי לא מתבקש: במקום לשלוט במשחק כמו במינכן בשקט ובסבלנות הם נתקעו מאוחרה עם פחד ופאניקה.אחוזי השליטה בכדור מדברים,שבמחצית הראשונה לאורחים היו 60 אחוז עם החזרה מחדרי ההלבשה בדיוק ההפך....
    בגדול,אני לא מאמין גדול בניסים והשער האחרון של וואין רוניי הוריד הרבה מהמוראל ורק ניצחון יעזור לנו לעלות לגמר.אולי אולי נפתיע שוב....כוחות הרשע אולי לא אמרו את המילה האחרונה.... :aaarse: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏25/4/07
  13. avdz7 Member

מה נסגר איתכם?
    ואם ...............
    ואם ...............
    ואם ...............
    אין דבר כזה "ואם", זה מה יש.

במשחק מחר לדעתי הולכים לראות לחץ של צ'לסי, אך יהיה להם קשה מאד בלי אסיין.

ומה אתם כ"כ בטוחים שצ'לסי תעבור את ליברפול? ליברפול היא לא איזה קונוס. (בניגוד לבראון, היינצה ואושיי)

14. George Best Member

מהסיבה הפשוטה שבשער הראשון -
    פריננד מהיר מאוד, יותר מקאקה, בטח ובטח שיותר מהיינצה הכל כך כבד, והיה מגיע תאקל של פרדיננד ארוך הרגליים שלא היה מאפשר לקוסם לבעוט.
    בשער השני - תוצאה קלאסית של חוסר תיאום.נראה לך באמת שוידיץ' היה נפתע ככה בפרדיננד?בחיים לא, שחקן אחד היה מתנפל על קאקה, והשני היה מחפה מאחור, כמו שהם עושים כל העונה.
    ושוב, כל זה מבלי להמעיט מערכו של קאקה, השחקן מספר 1 בעולם.ואתה יודע מה?נניח שאיכשהו הוא היה כובש שער אחד היום מול ההגנה המלאה שלנו.שני שערים?פחח, על גופתי המתה.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

תראה לי מישהו שבטוח שצ'לסי עוברת....