חצי גמר האלופות:ניצחונות מינימליים ליונייטד וצ'לסי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/4/07.

1. George Best Member

תירוץ?
    תשמע, אני תמיד אומר שקאקה הוא השחקן הגדול בעולם, גם כשכל העולם דיבר על רונאלדיניו, וגם על כריסטיאנו רונאלדו.
    אבל מה תירוץ בזה?אתה באמת מתאר את קאקה עושה כזה בית ספר לריו, וידיץ' ונוויל?אני לא, ולא בגלל שאני אוהד יונייטד.היינצה ממש לא מהיר, ותהיה בטוח שבגול הראשון למשל, ריו היה גולש ולא מאפשר לקאקה לשחרר בעיטה, ובשער השני - חוסר תיאום מושלם בין היינצה ואברה - אין מה לעשות, אלו שחקנים שלעולם לא משחקים ביחד אלא אחד על חשבון השני, שחקני ההגנה הקבועים שלנו לא היו נתקעים אחד בשני, עם כל הכבוד העצום לברזילאי הפנומן.

nesta
    "אני אשמח לטרייד עם פארמה"
    להזכירך רוסי שייך ליונייטד והוא יחזור אליה בתום העונה, הוא בסך הכל מושאל לפארמה.

נערך לאחרונה ב: ‏25/4/07
  2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נו אבל מה הפואנטה אריאל? צ'לסי איבדה בליגה איזה 9 נקודות בגלל אי תיאום שנבע מחסרונות וכל מיני שיבוצים בהגנה. מה לעשות, זה לא אמור להוות בתירוץ, לא ברמות האלו.

נערך לאחרונה ב: ‏25/4/07
  3. SeRgInHo Member

שוב, אמרתי שזה יתאזן. למילאן נפצעו שני השחקנים הכי חשובים שלה. וטוב שלא הגזמת, היית כבר רושם כבר 7-0. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/gives.Xxx

ושמילאן תתפטר כבר מהדידה האפס הזה (לוקח את המילים שלי בחזרה כשאמרתי שהוא שוער טוב). זה פשוט לא להאמין כמה ליצן בשער אפשר לראות. הגל השלישי באשמתו הישירה, עם כל הכבוד לרוני.
    ממש לא מבין את זה. יש כ"כ הרבה שוערים איטלקיים מצוינים, ולהם יש איזשהו ברזילאי ליצן...

4. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה יוצא מפרופורציות,אין מאמן יותר טוב למילאן.מה אנצ'לוטי יכל לעשות כשגאטוסו ומדליני נפצעו,או שאולי הוא היה צריך לתת לסטורארי לשחק,אחרי שהוא יושב על הספסל וצובר שם כלכך הרבה בטחון?
    בהרבה דקות מילאן נראתה מצוין,עד הפציעה של גאטוסו זה היה שווה.אין מה לעשות דברים כאלה קורים וזה לא אשמת אנצ'לוטי.להאשים את המאמן זה קל,הבעיות במילאן הם בההנהלה..

5. George Best Member

הפואנטה פשוטה לירן,
    שקאקה לא היה מבקיע היום לא את השער הראשון ולא את השער השני אם רביעיית ההגנה הקבועה עולה, ואתה יודע מה?מספיק אחד מריו/וידיץ' על המגרש.בראון, אושיי והיינצה עברו השפלה ממארק וידוקה ומחלוצי שפילד, הם לא לרמות האלו, חד וחלק.

6. אבו Member

אם ההגנה האמיתית של יונייטד היום על הדשא, קאקא לא כובש. נקודה.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ואם טרי וצ'ך לא היו נפצעים מנצ'סטר הייתה רואה את העשן של צ'לסי..... זה על אותו המשקל אריאל.

8. לא מצאתי כינוי Member

נזכרתי בכתבה הצינית שג'ורג'י הביא היום ממעריב של אייל לוי ויעקב זיו, שהיה מתואר בה באופן ציני שכביכול פרגי "מזהיר" את רונאלדו שלא יעשה שטויות ולא יחשוב שזה הצגה של איש אחד. היום, ברוב שלבי המשחק לפחות, רונאלדו לקח את המשחק קצת יותר מידי לרגליים שלו. היו הרבה רגעים שהוא פשוט היה צריך לשחרר את הכדור מוקדם אבל הוא לא עשה את זה. איזה מזל בשביל היונייטד שברגעים כאלו יש להם את גיגסי & רוני.

9. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואולי עם מאלדיני וגאטוסו מנצ'טסר לא הייתה חוזרת למשחק,די להתעסק בטפל לשני הצדדים יש את התירוצים הללו.הקבוצה שלך נתנה משחק גדול,תשמח תצא מחר תחזיר את הראש לאדמה כי עדיין יש לך גומלין.

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

שום יציאה מפרופורציות. דבר ראשון שדידה נפצע אז הוא משחק לי עם הליצן השני אז בשביל מה הבאת את סטורארי? למה לא לתת לו לשחק?

מילאן לא נראתה כל כך טוב היום, היא הייתה סבירה ולולא קאקה היא לא הייתה מבקיעה היום, שיטת המשחק יכלה להיות אחרת ולא הליכה לאחור. קבלת ההחלטות שלו דופקת אותנו יותר מידי פעמים.

11. George Best Member

לא לירן,
    כי גם יונייטד רק בשבועיים האחרונים איבדה 5 נקודות בגלל החיסורים בהגנה.
    ומה יש פה לא להבין?בראון, אושיי והיינצה פשוט לא יכולים לעצור את קאקה, אלו שחקנים שאני לא סומך עליהם שישמרו את וידוקה וחלוצי שפילד, נגרים אחד אחד.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נו מנצ'סטר איבדה 5 צ'לסי איבדה הרבה יותר, השורה התחתונה שצ'לסי הייתה מקום ראשון.

עזוב ואם גאטוסו ומלדיני היו כשירים לא בטוח בכלל שמנצ'סטר חוזרת. עזוב אריאל, אין סוף לדברים ואי אפשר לנתח את הדברים בצורה כזאת.

13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה מה שהכי מעצבן כאוהד מילאן. הקבוצה שלי כל כך קרובה לשלמות, כשיש בדיוק שני דברים שמונעים ממנה להיות מושלמת - שוער טוב ויציב (אני מתחנן! אני רוצה את בופון!) וחלוץ שנוגע בכדור יותר מפעם אחת במהלך המשחק (את הגולים קאקה כבר ישים... העיקר שיהיה חלוץ מאיים שימשוך שחקנים איתו ויפנה שטחים לקאקה).

לא נראה לי שאנשים מודעים לכמה שמילאן יכולה להיות בלתי ניתנת לעצירה עם שוער טוב.
    מול סלטיק היא לא ספגה בצמד המפגשים. מול באיירן בבית היא ספגה 2 שערים באשמת השוער. באליאנץ ארנה היא שוב פעם לא ספגה, והיום 2 שערים באשמת השוער.

בעונה הזאת כבר עשינו את שלנו, לא משנה מה התוצאה. באחת העונות הגרועות שלנו בשנים האחרונות, הצלחנו להגיע לחצי גמר (לפחות).
    אני לוקח את המשחק הזה בעיקר כזכוכית מגדלת שבעזרתה אפשר לראות בבירור מה מילאן צריכה בשביל העונה הבאה (לא את רונאלדיניו, זה בטוח).

14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

סטורארי צריך להיות השוער הראשון של מילאן,הוא טוב מדידה ובטח שמהליצן השני,אבל סביר להניח שהבטחון שלו כבר ירד ל0 אחרי כל הספסול שהוא מקבל במילאן.עם בעיית החלוץ צריך להסתדר,כל אחד משלושת החלוצים שיש למילאן הוא לא טוב וזו האמת,רונאלדו לא יכול לשחק בליגת אלופות ואוליבירה,פיפו וג'ילא פשוט לא מספיק טובים.

15. George Best Member

ואם אדוני היה טורח לקרוא את ההודעה שלי אחרי המשחק ממש בדיון הזה, הוא היה נמנע מלכתוב את ההודעה הזו.
    כתבתי בפירוש, ואני אצטט:
    "אבל השורה התחתונה שלי היא:
    בחצי הראשון ראינו כמה הפציעות של היונייטד היו קריטיות ופשוט הרגו אותה, בחצי השני ראינו עד כמה הפציעות של גאטוסו ומאלדיני הרגו אותה, מילאן באמת הפסיקה לשחק"

ובדיוק של היונייטד כתבתי:פיפטי פיפטי.

אני ממש לא בהיי, אני לא באקסטזה ואתה לא צריך להגיד לי מה לעשות, ובעצם כל מה שאמרת לי לעשות, כבר כתבתי בבירור.