חצי גמר האלופות:ניצחונות מינימליים ליונייטד וצ'לסי

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Apr 24, 2007.

1. tiktin Member

ריסה לא גילה יכולת פנומנלית? הוא שחקן ענק שעושה המון עבודה. הוא יודע להרים בנגיעה בצורה מצוינת++ ובעיטות לא חסר לו בכלל. אני יכול לנחש למה הוא וארבלואה לא עלו לעזרת ההתקפה, עייפות מצטברת. ארבלואה לא אמור להיות כל כך עייף, אבל ריסה הגיוני למדי.
    מישהו יכול להסביר לי מה פשר החילוף של אלונסו?....

2. Wave Member

איזה עייפות מצטברת, מה אתה ברקוביץ'? חצי גמר הצ'מפיונס, שחקנים צריכים לבוא בטירוף ולא בעייפות, זה לא איזה משחק ליגה חסר משמעות, זה פאקינג חצי גמר הצ'מפיונס, כנראה הוא קיבל הוראות מבניטז

Last edited: Apr 26, 2007
  3. tiktin Member

שחקנים הם בני אדם לא מכונות
    אתה גם יכול להגיד שה11 שעולים בגמר ליגת האלופות, אסור להם להתחלף כי זה גמר ליגת האלופות וזה לא סתם משחק ליגה

4. Dimitar Berbatov Member

טוב האמת לא ציפיתי ליותר. שתי קבוצות שנפגשו הרבה בשנים האחרונות ורוב התוצאות דמו לתוצאה של המשחק אמש או יותר גרוע. שתי קבוצות שבאו לשחק טקטי ובסופו של דבר הכל פתוח לקראת השבוע הבא באנפילד.
    צ'לסי כהרגלה, יפה לא יפה עושה את העבודה. צ'לסי התבססה בעיקר על הכוח האדיר של דרוגבה. כל הכדורים הגיעו אליו, הוא עם הכח שלו, משחק הראש שלו וההתשלטות על הכדור הוריד את הכדורים ללאמפרד וקול. ולא סתם גם השער של צ'לסי בא מדרוגבה. אף שחקן בעולם, גם הבלם הטוב ביותר פשוט לא יכול להסתדר עם הכח והמהירות של דרוגבה, הוא מנער אותך מעליו עם הכח האדיר שלו בלי שום בעיה ואז הוא שהוא גומר את המלאכה בעצמו או שהוא מפרגן, שחקן מדהים.
    בסופו של דבר מוריניו צדק בהימור שלו על קול. ג'ו קול אחרי פציעה ארוכה וקשה נתן משחק טוב, לא גדול אבל טוב. כבש שער יפה, עשה כמה מהלכים יפים ואם זה לא שיא יכולתו אז המיטב עוד לפנינו.
    כמה מילים טובות גם להגנה של צ'לסי. קארבליו וטרי, תענוג. המשחק אתמול של קארבליו רק מחזק את דעתי שהוא אחד הבלמים הטובים בעולם ואחד הטובים אם לא הטוב באנגליה. התיאום והציוות בינו לבין ג'ון טרי נהדר וכיף לראות אותם משחקים ביחד.

מליברפול ציפיתי ליותר, או יותר נכון מבניטז. אם כל כבוד שיש לי לטקטיקן הספרדי יש לו חלק גדול בהפסד של ליבפרול אתמול. ההחלטות שלו היו מאוד תמוהות. נתחיל מקראוץ', איך החלוץ הכי טוב של ליברפול ואולי גם השחקן הטבו ביותר של ליברפול לא פותח במשחק הכי חשוב של ליברפול העונה? ועוד במקומו בלאמי? במה פשענו אדון בניטז? לוולשי אין מקום גם בבלקבורן. עוד טעות טפשית של בניטז היתה הצבתו של זנדן בהרכב. כמו שכבר אמרתי בדיון של ליברפול, לזנדן אין מקום בליברפול. שחקן שהוא מעבר לשיאו, כל פעולה שלו במשחק היתה רק נגד ליברפול. במקומו בניטז היה צריך לפתוח עם פנאנט. ולסיום אולי הטעות הגדולה ביותר, לא לעלות עם פינאן. פינאן הוא מגן נהדר שאם היה פותח בהרכב היה נותן לריסה לשחק בקישור ולאיים יותר על השער עם הבעיטות החזקות והנהדרות שלו מחוץ לרחבה. אולי פינאן פצוע או מוצהב, בכל אופן לא שידוע לי, טפשות של בניטז.
    התאכזבתי בליברפול גם מאוד מג'רארד. האמת היא גם כאן שי לבניטז חלק, הוא היה חייב לתת לו לשחק מאחורי החלוצים ולהתערב יותר במשחק. אבל גם ככה משחק בלבל של ג'רארד ציפיתי ליותר. לאיים יותר על השער, לתת את המסירות החכמות שלו. מי שדווקא הרשים בילברפול היה צ'אבי אלונסו שביחד עם מסצ'ראנו היה טוב מאוד בקישור האחורי, ווגם כאן בניטז חייב להרוס כל משהו טוב עם חילוף טפשי.

5. טיק-טק Member

נערך

Last edited: Apr 27, 2007
  6. MUFC - 1878 Member

מסצ'רנו היה טוב ? במה ?

לא צריכים כאלה בממלכה, שילך לאיטליה או ספרד. בעצם הוא אצל הסקאוזרים אז למי איכפת.

7. REAL MADRID Member

מזה קישוט?
    המשחקים זה הדובדבן ומי שכבר רגיל לוויץ, מלר, יעקובי והשאר אי אפשר לבוא להתנהג כאילו הכל בסדר כשאתה רואה את ברקוביץ' מזיין לך את השכל בשטויות.

אל תגיד סתם דברים. המשחק היה משעמם, שום הגדרה אחרת למשחק. אני עברתי לערוץ הטורקי שם לפחות האווירה של השדרנים נתנה תמונה אחרת למשחק שהיה חרא משחק.

8. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריסה קשר כל כך סטטי שבא למות, איטי מדי בשביל לשחק על הכנף, לא יציב להחריד, אבל מה? מדי פעם הטילים שלו מתפלקים לרשת של היריב וכך הוא זוכה בעוד חמש הופעות רצופות בהרכב.
    התקפי מדי בשביל מגן, הגנתי מדי בשביל קשר.

9. uri מנהלים

"מנצ'סטר יונייטד זו מנצ'סטר יונייטד", אמר פרשן ספורט 2. האומנם?
    כבר כמה חודשים אני מחזיק בדעה, אותה העדפתי לשמור לעצמי, שמנצ'סטר יונייטד זה כריסטיאנו רונאלדו. היום שידרו במקביל את מנצ'סטר ואת צ'לסי, בכל מצב אחר הייתי בוחר בחניכיו של מוריניו, אבל הידיעה שרונאלדו קיבל מנוחה משכה את תשומת לבי.
    ובדיוק כפי שלא התפלאתי שעד כניסתו של רונאלדו מנצ'סטר נתנה משחק זוועתי, ככה גם לא נפלתי מהכיסא כאשר עם הכניסה של הקשר הפורטוגלי בדקה ה-63 מנצ'סטר יונייטד הפכה פיגור ליתרון שאותו עוד הספיקה להגדיל. שלא תבינו לא נכון, גם צ'לסי תלויה בדרוגבה ומילאן בפירלו, כמו כן גם ליברפול קבוצה טובה פחות ללא הקפטן שלה ג'רארד, אבל היונייטד ללא ועם רונאלדו זה הבדל של שמיים וארץ. מתוך כל הקבוצות שנשארו במפעל ועוד הרבה אחרות, מנצ'סטר היא היחידה שכל כך תלויה בשחקן אחד. יש רוני ויש רוני לצידו של רונאלדו, יש גיגס ויש גיגס שהתשומת לב כולה היא על רונאלדו, יש סקולס ויש סקולס שמקבל הרבה שטח פנוי בזכות רונאלדו, יש מנצ'סטר יונייטד ויש מנצ'סטר יונייטד עם כריסטיאנו רונאלדו.

את המשחק של צ'לסי כפי שכבר הבנתם לא ראיתי, רק זיפזפתי כדי להתעדכן בתוצאה, אבל את שני המשחקים הקודמים של הכחולים מול ניוקאסל וליברפול כן. ובשניהם גם ראיתי קבוצה שלב ליבה, מרכז המגרש הוא החלק החלש אצלה. חוסר העוצמה במרכז מנעו מצ'לסי להציג משחק טוב ולנצח את ניוקאסל, חוסר הנוכחות בחלק הזה גרם לצ'לסי לבנות את כל המשחק שלה על כדורים ארוכים לעבר דידייה דרוגבה הנפלא. אם עדיין לא הבנתם לאן אני חותר, אז היום היה זה המשחק השלישי בו צ'לסי שיחקה ללא מיכאל באלאק ולא מפתיע שגם אותו היא לא ניצחה. יש האומרים ששמים לתרומה של שחקנים גדולים דווקא ברגעים שהם חסרים, אז היכולת של צ'לסי בשלושת המשחקים האחרונים היא הדוגמא לכך. התרומה של באלאק דווקא בדברים הקטנים הייתה חיונית לקבוצה הרבה יותר ממה שניתן לראות במבט לא מזוין. איפה עכשיו 'דר קאייזר'? או שאת העובדות האלה לא כותבים בצהובונים...
    לעניינינו, אני מאמין בכוחה של צ'לסי לעבור את ליברפול עם ובלי הקשר הגרמני, אבל אתו במידה ויבריא סיכוייה מתחזקים בצורה מאוד משמעותית.

Last edited by a moderator: Apr 29, 2007
  10. George Best Member

דווקא היום לא רונאלדו היה ממש אחראי למהפך, אלא יותר גיגסי ורוני, רונאלדו ממש לא בלט כשנכנס, אבל ברור שהוא הכניס קצת פלפל והכניסה שלו הכניסה את הטופיס בויס ללחץ.

11. Igi Member

בהחלט. מאז הכניסה המהלך היחיד שהוא היה אחראי עליו היה הגול ה-3 עם המסירה לרוני.. גיגסי היה היום נהדר ורוני במחצית שנייה קטלנית הם אלו שעשו את ההבדל.

12. Gass12 Member

כ"כ מצחיק היששששששששש הזה של אייל בשידור חי
    ויחד עם זאת כל כך פאתטי....
    ככה זה במדינת "השכונה" בה כל ממזר מלך.

אין איש חולק ובודאי ,שלא אני על הבנתם של גורמים
    כאלו ואחרים ברזי המשחק המטריף הזה ,שכבש לבבות של מיליארדים בעולם.

אך יחד עם זאת ..האם מישהו יכול להסביר לי איך למען השם?
    מאפשרים לעילגים להשמיע את קולם תחת ההגדרה "פרשן"?
    מה חטאנו שאני צריך לשמוע את שלמה שרף רוצח את השפה העברית
    בידיים חשופות?
    מה חטאנו שאני צריך לשמוע כדורגלן בהווה <פרשן בעתיד> שדובר את
    "שני השפות"***
    ואת השחקן המוכשר ללא ספק אייל אך כ"כ פרובוקטיבי ובעייתי צורח
    לי היישר לאוזן התיכונה ישששששששש

כשמעמידים מחד את השנינות המדהימה ,ההומור הענק של מודי
    את הידענות האין סופית, שפשוט להתמוגג מעונג של נדב יעקובי
    את הרהיטות ועקיצות התרתי הקטנות של אבי מלר
    ומאידך את עליבות הפרשנים בכל הקשור לשפה וליכולת הבטוי
    אני חש נעלב באופן אישי..
    מילא אם הייתה זו מסיבה סגורה לכדורגלנים ודוגמניות המכוסה על ידי
    עיתונאים מטעם ..שידברו ויעשו כרצונם
    מדובר כאן באירוע ענק של חצי גמר ליגת האלופות..שמשודר ונצפה כמעט בכל בית בישראל
    ולכן מעמיד אותו באופן אוטומטי כאירוע ציבורי של כולם הייתי אומר אפילו
    שצריך לתת לו כבוד של אירוע ממלכתי <הספורט בכלל והכדורגל בפרט כבר מזמן מזמן
    נחשבים כמעט דת>
    היעלה על הדעת שתחנת טלוויזיה בעולם תסקר את האולימפיאדה ,מונדיאל,
    ו/או כל אירוע גדול אחר עם פרשנים כאלו?
    כנראה שבמדינת השכונה מגיע לנו לקבל שכונה.....

Last edited: Apr 29, 2007
  13. uri מנהלים

קודם אדגיש שוב שמדובר בדעה שלי, דעה שאיני כופה עליכם, אלא רק משתף אותכם בה.

נמשיך.

איפה היו אותו גיגס, סקולס ורוני עד הדקה ה-63....
    אם תקראו שוב את ההודעה שלי תראו שהדגשתי את העניין שרוני ליד רונאלדו הופך לרוני טוב יותר, כך גם גיגס שזוכה ליותר שקט וסקולס שמקבל יותר מרחב. יכול להיות שאולי אני מגזים וזו גם הסיבה שלא שיתפתי בדעתי כאן עד המשחק אתמול. אבל המשחק אתמול נתן לדעה הזו שלי לגיטימציה. אני לא אומר שגיגס או סקולס הם שחקנים לא טובים, אני רק טוען שבשלב הזה בקריירה שלהם, בשלב הזה של העונה, המכונה הזו של מנצ'סטר יונייטד תלויה יותר מדי בבורג אחד, כריסטיאנו רונאלדו שמו.

14. Wave Member

כשחסרים לך כל כך הרבה שחקני מפתח כמו וידיץ', ניוויל, פרדיננד, סהא ופארק, חסרונו של כל שחקן בנוסף להם מורגש מאוד

15. uri מנהלים

הם גם היו חסרים מול מילאן ורומא.