חצי גמר האלופות:ניצחונות מינימליים ליונייטד וצ'לסי

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Apr 24, 2007.

1. George Best Member

זנדן עיצבן אותך?
    מה אתה רוצה ממנו?
    זה הרי כתוב לו על המצח שכל קשר בינו לבין ענף הכדורגל מקרי בהחלט, פשוט שחקן נכה, ואני לא אגזים אם אומר שסלים טועמה טוב ממנו בדרגה אחת לפחות ואני לגמרי רציני,
    תגידו בניטז טקטיקן ענק וגאון, תחשבו על אלף ואחד סיבות מדוע ההולנדי העלוב עלה בהרכב ולא תמצאו אחת, אולי כי רפא שוכב עם חברה/אשתו של זנדן, כי אפילו בליגה הוא לא רואה דשא, זה לא שפן שבניטז רצה להפתיע איתו בהרכב, אלא אנטי כדורגל מוחלט, ועוד על חשבון פנאנט, שעד שהבחור הבעייתי נמצא בכושר מצוין בחודש-חודשיים האחרונים, הוא מתייבש על הספסל...
    וגם הקטע שקראוץ' לא עלה בהרכב היה מצחיק, הרי הסולם מצוי בכושר פנטסטי, הטוב ביותר בשורות החלאות, ואם כבר עלית עם בלאמי וקויט, משמע הכיוון שלך הוא מסירות קצרות לעבר החלוצים שינצלו את המהירות שלהם, כל מה שליברפול עשתה בחצי הראשון היה להעיף כדורים ארוכים, זה הזכיר לי את הכדורים הארוכים לעבר בלילי ובן שושן מול טרי ופרדיננד - חסר סיכוי, וליברפול נענשה על כך בשער כאשר קרבאליו זכה בעוד כדור בקלות ומשם לדרוגבה העצום.

Last edited: Apr 26, 2007
  2. REAL MADRID Member

לא ראיתי את המשחק. לא עמדתי בזה. אני לא אחד שיכול לראות כדורגל על מיוט. ראיתי את הפתיחה ורק המחשבה שבמקום לראות את ברקוביץ' ואיינשטין עובדים עלינו בעיניים כשהם מדברים כביכול מהמגרש עצמו, אך במקום לדבר בלייב כמו ששמענו את ארבל/וויץ וכהן היינו צריכים לראות הקלטה מוכנה מראש של מגרש לאור יום ריק מקהל כשלמעשה האצטדיון כבר צריך להיות מלא.

אבל בסדר פה זה היה עוד בסדר, כל כך חסרו לי ה60 שיניות על.., החידות של נדב ואבי, הבדיחות של מלר וכל האווירה. למה במקום הפינה של יעל הייתי צריך לראות אין-ספור חסויות ופרסמות, לשמוע את ברקו אומר "לא יהיו הרבה גולים" ונותן פרשנות מהתחת, למרות כל הרזומה הגדול שלו באנגליה הוא לא מתאים לפרשן, פשוט לא.

אני פשוט נשברתי, במקום יזהר אשדות כמו אתמול אני עובר לפרסומת. איפה חדשות הספורט באמצע?
    אני לא יודע מה להגיד אבל אם הגמר ישודר בערוץ 10 אני אעבור לערוץ הטורקי.

בעע.

נ.ב: עדיין לא הבנתי למה ערוץ 10 שידר את המשחק

3. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל שצ'יך הצליח להציל את צ'לסי מהבעיטה המצויינת של ג'רארד ברגל השמאלית שלו, כצה רציתי שליברפול תשיג תוצאה טובה אבל לא הלך להם, צ'לסי נתנה משחק יותר טוב מליברפול והגיעה ליותר מצבים, והם הבקיעו שער אחרי בישול גאוני של דרוגבה לג'ו קול שכלכך רציתי לראות אותו משחק אחרי שלא שיחק הרבה בהרב הפותח העונה, לגבי הגומלין בשבוע הבא לדעת הכל פתוח ליברפול יכולה לנצח ולעלות והכל תלוי בקבוצה של רפא בניטז, שיהיה בהצלחה לרידז.

4. לא מצאתי כינוי Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx
    הודעה ענקית פשוט. מהרגע הראשון שראיתי האפס הזה עולה בהרכב לא הבנתי מה נסגר עם בניטז. שמן, כבד ושחקן שהרבה הרבה מעבר לשיא שלו. אפילו לספסל של ליברפול הוא כיום לא מתאים. אבל כנראה שבגלל הפציעה של אאורליו הוא פילח את דרכו ליותר דקות משחק. שחקן כל כך מיותר, כנף שמאל של הסקאוזרס דורש שחקן הרבה יותר טוב ממנו.

5. Igi Member

בדיוק. אפילו אם זה היה דורש הצבה של פינאן בשמאל, וריסה בקישור.. באמת שההולנדי הרס לליברפול כמעט כל התקפה שעברה דרכו.

6. George Best Member

לא צריך לסבך את העניינים, פינאן בימין וארבלואה בשמאל, כפי שהיה בשני המשחקים מול בארסה, ובדיוק כפי שהיה עד עכשיו בכל המשחקים של ליברפול, וכמובן ריסה בקישור בצד שמאל.
    זנדן?במקרה הטוב מדיח את עומר פרץ מההרכב של מכבי.

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

זנדן אמנם לא היה טוב היום אבל ועוד איך יש קשר בינו לבין כדורגל אריאל, כדרכך לאחרונה אתה נוטה להיסחף כמו ידידנו שגיא כהן ולצאת בהצהרות בומבסטיות, זנדן אף פעם לא היה שחקן מהיר אבל את הטאץ' ברגל שלו לא היה להרבה בדורו, שחקן קצת מפוספס.

8. Wave Member

ובכל זאת, הוא לא שחקן לרמות האלה

9. KirkH Member

מה זה לא לרמות האלה?!? הוא בא בהעברה חופשית, הוא מקבל משכורת בהתאם למעמדו כשחקן ספסל - מה רע? אנשים אולי נוטים לשכוח אבל לפני הפציעה היו לזנדן תקופות נהדרות באנפילד. לא כוכב, לא משנה משחקים, אבל כן ווינגר מאוד סולידי.

בניטז בניגוד אלינו היה השבוע (אני מקווה) באימון או שניים של ליברפול. הייתה לו את האופציה לפתוח עם גונזאלס, הייתה לו אופצייה לפתוח עם שלושה חלוצים כשקוייט משחק בשמאל שגם את זה כבר ראינו - ולא, הוא העדיף את זנדן... לא היה כאן שום דבר שקשור לטקטיקה (איזה חידוש טקטי יש להצבה של זנדן בשמאל? איך מתקשר החיסור של פינאן?) איש הלאפות החליט לשים את בולו, ביג דיל.

האמת, אני גם לא חושב שהבעייה הייתה בזנדן עצמו. אני מניח שהסיבה שבניטז פתח עם ההולנדי הייתה שהוא שחקן קו טוב בהרבה מגונזאלס בכל הקשור ליכולת שלו להגבייה כדורים מהאגף. הבעייה היא שכמעט בשום שלב (למעט כמה דקות בודדות במחצית השנייה) הסקאוזרס לא שיחקו דרך האגפים, אז מה בדיוק רוצים מבולו?

10. Wave Member

הוא שחקן ספסל כמו שאמרת, לדעתי הוא לא מתאים לחצי גמר הצ'מפיונס, אם אמרת שהוא מרים כדורים יותר טוב מגונזאלס, אז למה לפתוח עם בלאמי וזנדן ? כדי לנצל את ההרמות של זנדן ואת הגובה המרשים של בלאמי?
    לא ברור לי המהלך של בניטז לא לכלול את פנאנט, כנראה הוא לא רצה לתת לו לשחק מחוץ לעמדה שלו או משהו כזה..
    וגם אני מאמין ששבוע הבא נראה את סיסוקו במקום מסצ'רנו

11. Claret&Blue Member

הוא מזמן כבר לא שחקן אגף. אתה רוצה לשחק איתו קשר התקפי מאחורי החלוצים? בסדר. קשר אמצע? גם טוב. אין לו את המהירות ואת הרגליים לסחוב עוד עונה בעמדה הזו. הוא לא שכח לשחק כדורגל, אבל הפציעות והגיל עשו את שלהן. לדעתי סיסוקו חייב לפתוח בהרכב, בטח ובטח לפני מסצ'ראנו.

12. Raulito Madridista

כמה מפתיע, אבל משחק כדורגל דיי משעמם ומבאס היה אתמול. זה היה צפוי רמת משחק כזאת, למרות זאת אפשר לומר שישנה אכזבה, כי משחקנים ברמות הגבוהות הללו אתה מצפה ליותר. כמובן שגם ברצוני להסכים עם הפרשנים, אתמול לא הייתה מוטיבציה לכדורגל טוב, הקבוצות היו עייפות, השחקנים לא היו בשיאם, לא היה להם אש בעיניים, לא ראית את השחקנים עושים הכל עבור הקבוצה והכל עבור המאמן ועבור הניצחון, אך למרות זאת, זה לא היה זילזול, ממש לא, כי שחקנים כן השקיעו אך לא כמו בדר"כ.
    צ'לסי מתעקשת לשחק כדורגל לא טוב, ולא יפה לעין. חבל שהקבוצה לא מנסה בכלל לשחק כדורגל רציני אלא פשוט שולחת את הכדורים לדרוגבה. נכון, זה הוליד שער אחרי מהלך מעולה של השחקן הטוב בצ'לסי השנה, הייתה כניסה יפה לאמצע של קול והגעה בטיימינג המתאים לכדור, אבל למוריניו יש בסגל שחקנים שמסוגלים להרבה יותר וגם ה-11 שפתחו בהרכב. ליברפול במחצית השנייה ניסתה לשחק יותר כדורגל וצ'ך הציל בעיטה מעולה של ג'רראד, שהשקיע אבל היה פחות דומיננטי. זנדן רץ והרים כדורים, אבל ההגנה של צ'לסי הרחיקה הכל. היה מקום לפתוח עם קראוץ', אם שיטת המשחק של בניטס הייתה ההרמות. לא מובן לי למה ריסה, שיש לו בעיטה אדירה והגבהה טובה, לא עלה קדימה, וגם לא עבר את החצי מספיק במחצית השנייה. אני לא מבין למה בניטס לא הכניס את פנאט לשחק, הוא היה יכול לעזור עם המהירות, הוא שחקן טוב.
    צ'לסי יכולה להיות מרוצה שהצליחה לנצח ולשמור על רשת נקייה. אני בטוח שהגומלין יהיה יותר טוב, ליברפול תשלח שחקנים קדימה כדי להבקיע ותשחק התקפי, אולי גם מצ'לסי נראה משהו.

13. George Best Member

מה זה שייך שזנדן הגיע בהעברה חופשית קירקי?ממתי סכום העברה מלמד על רמה של שחקן?
    זנדן כבר כמה יותר משנתיים מציג יכולת פשוט גרועה, לא לרמה של ליברפול ולא למעמד של חצי גמר ליגת האלופות, וזו גם בדיוק הסיבה שבליגה בולו לא משחק ובמקרה הטוב פותח על הספסל, מה פתאום הוא מקבל הרכב בכזה משחק גורלי?גם אתמול הוא היה החלש ביותר על המגרש, חד משמעית, גם הסקיי ניוז העניקו לו את הציון הנמוך ביותר שאפשר לקבל ובצדק,כל כך הרבה הגבהות לא מדויקות, איבודי כדור ואיך לא - מקבל כדור נהדר באגף שמאל כאשר הוא פנוי לחלוטין.מסירה/הגבהה קצרה לרחבה וזה חצי שער.אבל לא, מה פתאום, זנדן ממשיך לרוץ כמו צב, עד שמגיע שחקן של צ'לסי וזה נגמר כמובן בקרן, שגם לא בטוח שהיתה.שחקן חלש, במקרה הטוב יש לו מקום באחת מקבוצות התחתית בליגה.
    אז הוא הגיע בחינם, ביג דיל.

14. uri מנהלים

לך תראה האלופה או משהו. הרי כדורגל בשבילך הוא סה"כ קישוט.

ולשאלתך, כי הם שילמו על זה כסף.

Last edited by a moderator: Apr 26, 2007
  15. KirkH Member

העובדה שהוא הגיע בהעברה חופשית ושהמעמד שלו הוא של שחקן ספסל אמורה ללמד על החשיבות שלו ומכאן גם על הציפיות ממנו.

ההערות שלך על השנתיים האחרונות שלו פשוט לא קרובות למציאות. היה בעיקר פצוע. הייתה לו תקופה נהדרת בעונה שעברה שבה הוא שיחק במרכז ופתח בהרכב לאורך זמן. העונה הוא לא שיחק בגלל פציעה, רק עכשיו הוא חוזר ממנה. שיחק בהרכב במשחק האחרון אם אני לא טועה.

העובדה שהוא פתח מן הסתם מעידה על אחת משתי אופציות - יכולת טובה באימונים (יותר טובה מזו שגילו המתמודדים שלו) או ניסיון טקטי של איש הלאפות. כיוון שאני לא רואה איזו גאונות טקטית מיוחדת בהצבה של זנדן באגף שמאל - אני מניח שהאופציה הראשונה היא הסבירה יותר.

גם צריך להיכנס לפרופורציות, זה לא שמישהו אחר בליברפול גילה יכולת פנומנאלית באגף שמאל העונה. זנדן ממש, אבל ממש לא היה הבעייה של הסקאוזרס אתמול בערב. עם כל הכבוד לסקאיי, לא ראיתי מבלאמי נגיעה אחת חכמה לאורך כל הדקות שלו. מסצ'ראנו היה רע. שני המגינים של ליברפול לא רק שלא התמודדו עם הפריצות של שחקני צ'לסי, הם גם לא תרמו שום דבר בחצי של צ'לסי.
    אז כן, זנדן היה הימור - אבל להפיל עליו את הצרות של ליברפול זה סתם קל ונוח מדי.