חצי גמר האלופות:ניצחונות מינימליים ליונייטד וצ'לסי

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Apr 24, 2007.

1. tiktin Member

חולה על פיליפ לאם ועל דוד וייה לאו דווקא על באירן וולנסיה. חוץ מזה אני חולה גם על כדורגל יפה.. זה לא מה שראינו היום
    אם יבדקו כמה זמן הכדור היה באויר במקום על הדשא יגלו שהוא היה חצי מהזמן. זה כדורגל זה?.. :aaaprot:

Last edited: Apr 26, 2007
  2. Mehmet Member

באמת היה משחק לא משהו, אבל עם קצת יותר דיוק מצידם של דרוגבה ושבצ'נקו במחצית הראשונה, היינו יכולים לומר שהסדרה סגורה לטובת צ'לסי (בעצם, אחרי הגמר של 2005, כשליברפול משחקת שום דבר לא סגור).

במחצית השניה צ'לסי היו ממש אפורים, אבל ליברפול לא עשו עם זה כלום.

נקווה ששבוע הבא נראה משחק יותר טוב...

3. avdz7 Member

משחק נחמד, לא משהו מיוחד

כמה שלא ניהנתי מהשידור הזה בערוץ 10, במה פשענו?
    האולפן ודחוף!

חובבן הברקוביץ' הזה, טוב שהוא לא התלהב כל המשחק מזה שהוא "שיחק" עם ג'ו קול, למפארד וSWP.
    אין על ה-"שוני, ג'ואי"
    שלא נדבר על ה"ישששששששששששש" שהוא צרח בגול.

Last edited by a moderator: Apr 26, 2007
  4. Igi Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

5. Wave Member

היום ברקוביץ' התחפש ליעקובי בשידור "איפה מסי ורונאלדיניו?"
    סה"כ המשחק לא התעלה לרמה גבוהה יותר מדי, ותאמת גם לא ציפיתי למשחק גדול, ליברפול באה לסגור את המשחק, אחרי שחטפה את השיוויון היא ניסתה עוד להגיב אבל לא עשתה שום דבר חוץ מהבעיטה של ג'רארד שנהדפה על ידי צ'ך.
    צ'לסי מצידה עשתה את שלה עם ניצחון 1:0 קטן אבל מאוד משמעותי, כל מה שהיא צריכה זה לכבוש במתפרצת באנפילד והיא בדרך לאתונה.
    דרוגבה איש המשחק ללא ספק, המשחק של צ'לסי היה מאוד חד גוני, איש המטרה היה דרוגבה וכל הכדורים נשלחו אליו, הוא חילק את הכדורים בהתקפה והיה מצויין.
    שאלה לאוהדי צ'לסי - יש משחק השנה שדרוגבה לא נראה צולע?

6. Barcik Member

בחיי, איך צ'לסי מתעקשים לא לשחק כדורגל. מצד שני, כנראה שיש משהו בליברפול שמונע מקבוצות עדיפות ומתוחכמות ממנה לפתח משחק עם מעט מחשבה. כל הכבוד לליברפול על מחצית שנייה מצויינת, אבל הבעייה שלהם בחוד איומה. עדיין, משחק מרשים במיוחד ואפילו הנעת כדור יפה ואפקטיבית. למרות שהם שלטו בכדור בשטח המסוכן, ניכר שליברפול לא מצליחה למצוא פרצות והתקשתה לפתח אפילו מצבים למצבים.
    צ'לסי היו מבזים במחצית השנייה. פרנק למפארד לא הציג כמעט דבר. אמנם הוא רץ הרבה ונלחם, אבל היה לו המון שטח לעשות פעולות מכרעות, דבר אותו הוא לא ביצע. ג'ו קול עשה עבודה סבירה, אבל גם הוא היה רחוק מלהבריק. היחיד שהרשים בהתקפת צ'לסי היה דרוגבה, שכנראה מסוגל להשתלט על כדור שיגיע אליו. הסנטר המושלם.
    משחק הגנתי נפלא של טרי וקלבאריו.
    בסך הכל, משחק די מבדר אך ירוד ברמה (יחסית למעמד). מקווה לטוב יותר בגומלין, אבל בספק שזה יראה אחרת (עד כדי דרמה ,לפחות).

7. צ'וצ'ו קמביאסו Member

היה אנטי כדורגל שתי קבוצות שלא יודעות לשחק כמו יונייטד ומילאן באות רק לנטרל ולהפריע אחת לשניה, זה לא כדורגל זה, אני מאוכזב חשבתי שצלסי תיהיה אלופת אירופה, אבל אני בספק שכדורגל כזה יספיק לה היה יכול להיות גם 1-1, עם צך לא היה עוצר לג'ררד, חלש חלש רואים שהקבוצות האלה לא כאלה טובות למרות שהם מגיעים למעמד הזה, אין משהו התקפי אין גולים מספיק, מה ליברפול לא קלתה שהיא צריכה להבקיע שערי חוץ, וצלסי לא קלטה שהיא צריכה יותר מ1-0 קטן במגרש הביתי נותנת מחצית אחת ואז יורדת לאחור למיני בונקר, זה לא כדורגל אני מצטער, שאינטר יובה ריאל מדריד וברצלונה יהיו בשלבים האלה הכדורגל יהיה יותר טוב, היחידה שמשחקת מרשים באנגליה כרגע זה היונייטד, צלסי לא משהו אבל מנצחת משחקים בעזרת אופי אבל לא כדורגל מתוחכם, אני לא שונא את צלסי, אבל אני מצפה מהם ליותר, עם סגל כזה הם יכולים לעשות גביע בצורה יותר יפה, גם עם יקחו בסוף זה יהיה ב1-0 קטן וזה לא מרשים כל כך עם שחקנים כאלה, הגמר יהיה צלסי נגד מילאן ואני לא בטוח שעם היכולת הזאת צלסי תנצח, למרות ששמתי עליה כמנצחת נגד מילאן בגמר באתונה, ואני מקווה שככה יהיה, אבל הם לא נראים משהו, מעיפים את הכדור לדרוגבה ולא מניעים את הכדור על הדשא.

8. Hammer Member

אני שונא את השטויות האלה של "חילוף טוב" כשקראוץ' נכנס.
    מה חילוף טוב, חילוף חרא! הוא היה צריך לעלות בהרכב, מה טוב בזה?

9. FarjuN Member

קראוץ' היה צריך לפתוח זה נכון, אבל הוא לא פתח ובמקרה הזה אפשר להגיד שזה היה חילוף טוב.

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקצב שהיה במשחק היה טוב, אבל איכות המשחק הייתה ירודה. היו המון איבודי כדור לשתי הקבוצות ומעט מאוד התקפות מסודרות. צ'לסי הסתמכה על כדורים ארוכים לעבר דידייה דרוגבה וליברפול ניסתה להוציא התקפות מתפרצות מהירות ללא הועיל. אם יש משהו טוב שצ'לסי יכולה לקחת מהמשחק, זה את מרכז ההגנה המצוין שלה ואת חלוץ החוד שלה. כשאני רואה את החלוץ מחוף השנהב, אני נזכר במשפט ששגיא כהן אמר על פיפו אינזאגי "כשאתה חלוץ, לא משנה כמה פעמים תפסיד להגנה, משנה הפעם היחידה שאתה תנצח אותה". זה משפט שדידייה דרוגבה ממש נאחז בו וכח הרצון והנחישות שלו מעוררים כבוד רב.
    אני מקווה מאוד שמשחק הגומלין יתעלה לרמה גבוהה יותר, כיאה לחצי גמר ליגת האלופות.

11. King Kenny Member

ליברפול לא הצליחו לתרגם את השליטה שלהם בבמחצית השנייה לשערים, ובקושי גם למצבים. צ'לסי לעומת זאת, במחצית השנייה הגיע למצבים כמעט כל פעם שנגעה בכדור.
    הצלות גדולות של ריינה, בלעדיו נראה לי ליברפול היו מפסידים 3-0.

12. הרצליה Member

ריינה לקח 2 כדורים טובים, בדיוק כמו צ'ך.
    זנדן עיצבן אותי, איזה משחק גרוע שלו.

13. tiktin Member

בליגת האלופות לא ראיתי את זנדן עושה משהו אחד מועיל, לא הייתי מעלה אותו בהרכב בחיים, ועוד בחצי גמר נגד בונקר טים. קראוץ' באמת היה צריך לפתוח מההתחלה הרי אי אפשר ללכת דרך האמצע במגרש הביתי של צ'לסי, חייבים מהצדדים-הרמות. ומה הגובה של זנדן?.. :-X חוץ מזה שגם לא ראיתי אותו מצליח להרים כדור אחד

14. טיק-טק Member

ליברפול הייתה מאוד ובה ושלטה במרכז המגרש אבל אז צ'לסי של שנות ה-90 התחברה ונתנה להם את האקסטרה של חוף השנהב. בקיצור היה משחק מרתק רומנטי עם מרכז שדה עמוס בכישרון וטאלנט, שבסוף הוכרע בידי שחקן בשם ג'ו קול שאם היה חי בארץ בטח היה מת ממכות בגלל השם עד שהיה הופך לשחקן. השוערים היו טובים ושייקל יכול לאכול את הלב אחרי משחק כזה, כל מה שביקשנו באותו משחק קרה. משחק מאוד מרתק

15. -=Messi=- Member

לא חושב שליברפול תעלה. בגלל שהיא לא קבוצה כמו מנצ'סטר, מילאן, ברסה, שיכולות לנצח בכל משחק נתון. היא קבוצה מבוקרת וטקטית ששומרת על השער ולא אחת שתלחץ ותנסה להשיג את הגול, ההפסד קצת שיבש לבניטז את התוכניות. אני הולך על תיקו וצ'לסי עולה לגמר מול מילאן

חבל אני דווקא הימרתי על ליברפול - מילאן אבל זה נראה לי בלתי אפשרי וסוף סוף מוריניו הולך להגיע לגמר עם צ'לסי