חצי גמר האלופות:ניצחונות מינימליים ליונייטד וצ'לסי

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Apr 24, 2007.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני מחפש ומחפש ולא מוצא, איפה באלאק?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

2. אבו Member

פצוע. תירגע קייזר, תירגע.

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

פצוע בראש

4. אבו Member

שאני אזכיר מה מצב קבוצתך בלי החולה בראש הזה?

אגב, בחודש וחצי האחרונים חל ביכולתו שיפור ניכר. תמשיך לזלזל, בסוף עוד הוא יעקוף אותך בסיבוב עם שער בגמר

5. Pipe Member

זנדן? ב11-11 עוד היה לנו משחק טקטי כמו לפני שנתיים, 12-10 לצ'לסי בברידג' זה ממש לא כוחות.בגלל רגעים כאלה אני שואל את עצמי איך בניטז לקח גביע אירופה לאלופות.זנדן?

נ.ב
    פתחתי ערוץ 10 לפני כמה דקות, ראיתי מערכון עם איזה ג'ינג'ית ודניאלה וירצר(פאק איזה כוסית!!), כשברקע ליאור שליין. הייתי בטוח שזו פאה שהוא שם לכבוד המערכון. מה הוא עשה לעצמו? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

Last edited by a moderator: Apr 26, 2007
  6. uri מנהלים

קיצר סלע. יצאת פארש. באלאק נפצע במהלך משחק של צ'לסי מול ניוקאסל ויצא מהמגרש בדקה ה-15. הוא לא התעושש מהפציעה.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/haha.Xxx

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לא חשבתי אחרת, אבל מה שכן, חשבתי שהוא יהיה כשיר להיום.

בלי קשר, המצב של הקבוצה שלי מגיע לא מבעיות בהתקפה כמו שיש בעיות בהגנה (שבאלאק לא קשור אליהן).

8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

:aaarofl:

כל הקבוצה שלך זה בעיה אחת גדולה יא ליצן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx

קיצר זה לא הנושא, באלאק הולך להביא את הגביע הגדול

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

גביע הגלידה

10. Barcik Member

מדהים איך שעל כל הסגל המשובח של צ'לסי, ברגע שהם רואים את ליבפרול הם שוכחים אוטומטית לשחק כדורגל ומתחילים לרוץ בהרבה התלהבות אך מעט שכל מצד לצד. לפחות דרוגבה (אין כדור שהוא לא מסוגל להשתלט אליו) הוציא אותם מזה, ומאז השער הם נראים כמו קבוצה אירופאית חכמה בעוד ליברפול ממשיכה לרוץ קדימה ומקווה שהתשוקה שוב תעשה עבורה את העבודה. צ'לסי יכולים להוציא מהמשחק הזה יותר, למפארד חייב לדחוף.

11. Pipe Member

במשחק נגד ברצלונה ארבלואה ופינאן שיתקו את רונאלדיניו,החלטה טקטית גאונית. מארבלואה בהתקפה לא ציפו לכלום. במשחק לפני שנתיים בניטז עלה עם 5 קשרים, סגר הרמטית את מרכז המגרש, ויצא עם תיקו 0-0 מספק.

היום לא רק שארבלואה לא עושה שום דבר מועיל ומיוחד בהגנה וטקטית הוא חסר משמעות, אלא בהתקפה הוא יותר מוגבל מרן בן שמעון בזמן סקס. בצד שמאל ריסה פוחד לעבור את החצי, מה שמשאיר את העבודה לג'רארד ולזנדן.
    על החמור השני דיברתי לפני המשחק, והנה 45 דקות אחרי, משום מה כל ההתקפות עוברות דרכו, ועד עכשיו אני זוכר ממנו 2 הגבהות שבקושי עברו את פריירה וגם כן לא הגיעו לשום מקום, ומשאר הכדורים שהוא קיבל או שהוא איבד או שהוא הוציא כדור חוץ.

ג'רארד ברבע שעה הראשונה נכנס לאמצע ובכלל שכח שהוא אמור לשחק היום בצד ימין, ולאחר מכן חזר לצד ימין, אבל לא עשה ולו פעולה אחת ראויה לשמה שם. בכלל אני לא זוכר מחצית של ג'רארד בשנים האחרונות בה הוא עשה יותר טעויות מפעולות חיוביות.(איבוד כדור במרכז המגרש ועוד מסירה אלכסונית לא מדויקת שכמעט ועלתה להם ביוקר בין השאר)

עכשיו נשאלת השאלה-מילא לעלות עם קישור של אלונסו-מסצ'רנו שהתקפית לא מסוגל לייצר הרבה, מילא לעלות עם זנדן(כנראה לא הייתה לו ברירה בגלל פציעות של שחקנים אחרים) בהרכב, מילא להוריד את רמת היעילות של ג'רארד ב80 אחוז ולשים אותו בצד ימין-אבל למה לעזעזל לא לשחק דרכו?!
    למה לשחק דרך חמור הולנדי 30 דקות בצ'לסי בחצי גמר ליגת האלופות ולא דרךי הקשר הטוב בעולם?!

Last edited by a moderator: Apr 26, 2007
  12. tiktin Member

צ'לסי ליברפול משחקים כדוראש, משחק מגעיל תנשמה.. ועוד זה משודר בערוץ 10 אין חשק לראות. מה אני צריך את הטמבל הזה שמשחק אותה כאילו ג'ו קול ולמפרד חברים שלו גם כן היו מתים לשים לו אחת בפנים.
    ליברפול משחקת חלש וככה אי אפשר לעלות למחצית השניה. בודימיר זנדן אחד החלשים הוא צריך לשחק בליגה פה בארץ. חייבים את קראוץ'-אם כבר כדוראש אז שיהיה ברמה. בקשר לצ'לסי-איום ונורא, כרגיל.
    אני מאמין שליברפול תשווה ויהיה 1:1 ככה שבאנפילד ליברפול תחגוג.

13. Wave Member

בלאמי חסר תועלת ברמות, לדעתי קראוץ' היה חייב לפתוח הוא גם בכושר מצויין, לא כל יום קאמפ נואו

14. tiktin Member

משחקים כדוראיכסה. בושה לחצי גמר ליגת האלופות, כמו לפני שנתים. הכל בגלל צ'לסי

15. Wave Member

כדוראיחסה.. כן, מה שתגיד, הם בחצי גמר ועדיין יכולים לזכות ב4 תארים, רק תזכיר לי איפה באיירן שלך או ולנסיה?