חצי גמר האלופות:ניצחונות מינימליים ליונייטד וצ'לסי

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Apr 24, 2007.

1. Raulito Madridista

לא יצא לי עדיין להגיב על משחק הכדורגל המושלם שראינו אתמול. 90 דקות של ממש לחץ של שתי הקבוצות, השחקנים הטובים ביותר, שתי אימפריות, מהפכים, מהלכי כדורגל מדהימים, מה לא ראינו אתמול. כמה מתאים לי עוד משחק כזה בגומלין. זה אחד מהמשחקים שמזכירים לי למה אני כל-כך אוהב לצפות בספורט האדיר הזה, וחבל שאין הרבה כאלו בשנים האחרונות. המשחק הכי טוב שזכור לי השנה חוץ מהסופר-קלאסיקו. כמה חבל שאחת משתי הקבוצות הללו צריכות לעוף. אני באמת מצדיע לשתי הקבוצות. כל-כך התבאסתי שהמשחק הזה נגמר.

יונייטד הייתה הקבוצה הטובה יותר לדעתי בסופו של דבר. התוצאה שלה אולי נראית לא טוב שמסתכלים על זה, מילאן עשתה שני שערים בעזרת שני מהלכים מדהימים של קאקא, השער השני בכלל היה מהלך כדורגל מושלם וטעות של אברה שהתנפל על הכדור במקום לכפות מאחורה על היינצה, שלא הסתדר כל-כך עם קאקא. בכל מקרה, אני חושב שמנצ'סטר יונייטד השנה קבוצה מדהימה. אני צפיתי את השער שלה לדוגמא בדקה האחרונה. היא לא נשברה גם אחרי שמילאן הפכה פיגור להובלה. מנצ'סטר לטעמי הייתה מתקשה הרבה יותר במקרה שגאטוסו ומאלדיני היו יוצאים. ברוקי שנכנס כמחליף לא השפיע על המשחק ופירלו לבד לא הצליח לעשות כלום. מילאן בחצי השני בכלל שיחקה כדורגל לא טוב, היו לה שתי התקפות, שאחת מהן מדהימה וקאקא סיים משחק מסירות מעל השער, אבל אני חושב שיפה שמילאן בסה"כ עשתה את מה שיכלה. אני מסכים עם שגיא כהן שאינזאגי היה אמור להיכנס במקום ג'ילארדינו, אך היו את הפציעות שהפריעו לאנצ'לוטי.

יונייטד שיחקה כדורגל מעולה. אחרי השער שהשיגה דיי במזל לטעמי(עוד הוכחה לכך שהארכת החוזה למילאן הייתה טעות, למרות שהיו לו שתי הצלות יפות או משהו כזה), היא אומנם ירדה ביכולת וראתה את מילאן חוזרת, אבל אני מאוד התלהבתי מהמחצית השנייה שלה בכל אופן. רונאלדו לא היה בשיאו, אבל היה את גיגס שכמו תמיד מתעלה על עצמו, והיה את רוני שעשה שני מהלכים גדולים, הצמד שלו זה שער של חלוץ אדיר. רוני השנה עושה את העבודה בשלבים המאוחרים. לטעמי, אחרי הוצאת גאטוסו פרגוסון היה צריך להוציא את פלטשר ולהכניס שחקן התקפה שירווח את המשחק עוד יותר. היו עוד שתי החמצות למיקאל קאריק, שהיה מעולה, אבל זה לא חשוב. יונייטד קבוצה אדירה השנה, אני ידעתי שהם יבקיעו בדקה ה-90, הם קבוצה של ווינרים ולא מוותרת, יש לה השנה את הסטייל ואת היכולת לזכות גם בליגת האלופות לפי דעתי.

השער השני של מנצ'סטר בכלל היה אגדת כדורגל. ההקפצה של סקולס זו מסירה של שחקן כדורגל מדהים. מנצ'סטר יונייטד נתנה הצגה. זה לא נגמר בתוצאה מדהימה, זה לא נגמר בשביעייה, אבל יונייטד שיחקו כדורגל מעולה, פרגוסון מעמיד שחקנים שאין להם סף שבירה נמוך, וזה כבר דבר טוב. הם לא מתייאשים, והקהל באולד טראפורד, מדהים. לטעמי מילאן שיחקה לידיים של יונייטד בירידה שלה אחורה. סיידרוף בכלל לא היה מעורב, ג'ילארדינו היה מיותר מאוד והיה צריך לצאת לפניכן. אני לא חושב שמילאן יכולה לעבור ללא גאטוסו אם הוא לא יוכל לשחק. הוא הכל בשביל מילאן במרכז המגרש. מאלדיני גם חשוב מאוד. אני הייתי מרוצה מאוד מנסטה יחסית לשחקן שלא שיחק הרבה משחקים העונה. לטעמי, אנצ'לוטי חייב לפתוח עם אינזאגי בחוד בגומלין ופרגוסון צריך להמשיך לשחק עם שלושה קשרים במרכז.

בקשר למשחק היום, אני חושב שהרבה כדורגל לא נראה, קרב בין שני המנג'רים הטובים בעולם. טקטיקה, טקטיקה ושוב טקטיקה. אני מאוד מחזיק מליברפול בכל הקשור למשחקי הגביע, הם יודעים לנטרל את היריב בצורה מושלמת. צ'לסי לא הרשימה אותי יותר מדיי במפעל עד עתה ולכן זה גורם לי לחשוב על הפתעה של ליברפול, לי יש תחושה שהיא תעבור.

2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

:aaarofl: וואלה,זה היה רמי וייץ באמת....מתאו סרני,לאן הגענו? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

3. Andrea21 Member

אני בעד צ'לסי - מהסיבה הפשוטה שאם מילאן עוברת את מנצ'סטר אני מעדיף את צ'לסי בגמר מאשר ליברפול,בניטז גדול על אנצ'לוטי.

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ומוריניו לא?

5. Andrea21 Member

בניטז הטקטיקן הכי גדול בעולם.

אני מעדיף לפגוש את מוריניו ולא את בניטז.

6. KirkH Member

נו, אז עושה רושם שריקי כשיר (ונקווה שזה באמת המצב ושלא מעלים אותו כשהוא לא מוכן...).

צ'ך

פריירה, ג'וני טי, ריקי, א. קול

מיקל, מקה, למפארד, ג'ואי קול

דידי שבה

הגנבים עם:

ריינה

ארבלואה, קארגר, אגר, ריסה

ג'רארד, מסצ'ראנו, אלפונסו, בולו זנדן

בלאמי, קוייט

FROM STAMFORD BRIDGE TO ATHENS GREECE, WE'LL KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH :aaa021:

7. Bill Shankly Member

הרכבים :

http://img454.imageshack.us/img454/199/chelseagt9.Xxx

http://img454.imageshack.us/img454/6833/liverpooldh5.Xxx

!!!CMON YOU MIGHTY REDS

8. אבו Member

פאקינג זנדן? איפה קראוץ'?

הרכב ממש תמוה של בניטז לדעתי. אבל עם גאונים כאלה אי אפשר לדעת.

9. Wave Member

לא רק זה ערן,איך פינאן שנתן עונה כל כך טובה בפרמיר ליג לא נמצא בהרכב? הוא מושעה\פצוע או שפשוט בניטז מעדיף ספרדים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ?

Last edited: Apr 26, 2007
  10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

יופי, במקום מודי ומלר קיבלנו את ליאור שליין ואיזו ג'ינג'ית במערכון יותר צפוי מזריחת השמש.

11. Barcik Member

קירק, מתי ליגת האלופות החלה לעניין אותך?

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

איזו חובבנות, אומרים סטמפורד ברידג' ומראים את קאמפ נואו.

13. uri מנהלים

סעמק באלאק פצוע. לא התעושש מהכניסה מול ניוקאסל.

14. KirkH Member

צ'לסי מעניינת. בעיקר נגד הסקאוזרס שחייבים לנצח אותם גם במשחקי ליגת הנשים.

הצ'מפיונס עדיין לא עושה לי את זה ברמת הגביע האנגלי.

15. אבו Member

מזהיר מראש- לא להתייחס לשום משפט של ברקוביץ' שהשם למפארד מוזכר.