חצי גמר האלופות:ניצחונות מינימליים ליונייטד וצ'לסי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/4/07.

1. THE STRETFORD END Member

uritotti
    "במחצית הראשונה, כפי שאמרתי, אנצ'לוטי גבר על פרגסון בקרב בינייהם. מנצ'סטר אומנם עשתה המון רוח, אבל לא הגיע לשום מצב של גול"

עוד לפני השער של יונייטד פלטצר העמיד את רוניי בתוך הרחבה ונסטה ברגע האחרון הסיט את הבעיטה שלו לקרן.
    דידה לקח כדור מצויין ומסובב של רונאלדו
    והיו עוד כמה מצבים קורצים,

אז הרבה יותר מרוח במחצית הראשונה מצד יונייטד.

בקשר למלר,אני בטוח שזה היה בהומור(לגבי ביטול המחצית הראשונה)
    חוץ מזה מבחינת מצבים,מילאן אכן הגיעה לשלושה וכבשה פעמיים ומכאן מלר המשיך את הקו ההומוריסטי שלו,
    יש לכם רגשי נחיתות לכן אתם נעמדים כמו בת יענה בכל פעם שיש איזה קו כנגד הכדורגל האיטלקי,
    תמשיכו להיות מרירים,אתם סובלים מזה בעוד אנחנו יודעים לצחוק,גם ברגעים כושלים,
    בעיה שלכם!

2. תומר22 Member

הטענות נגד היינצה לא מובנות לי. פרגוסון ראה אותו מצטיין במדי פ.ס.ז כבלם(כך הוא שיחק תמיד) ועל פי יכולתו כבלם הוא הביא אותו למנצ'סטר. בנבחרת ארגנטינה הוא שיחק כבלם השמאלי מתוך שלישיית בלמים, מה שנותן לו גם איכויות של מגן לשעת הצורך ולעת מצוא. מה עשה פרגוסון? 80% מהזמן של היינצה ביונייטד(לא כולל הפציעות כמובן) הוא שיחק איתו כמגן שמאלי ברוטציה עם אברה וניטרל את האיכויות שלו כבלם. עכשיו עם הפציעה של וידיץ הוא הוחזר לתפקידו הטבעי, לוקח זמן להתרגל לתפקיד מחדש ברמות הגבוהות באמת, בעיקר כשקאקה עומד מולך. היה לפרגוסון בלם טבעי מצוין עם רגל שמאל שבמקרה הצורך יהיה גם מגן שמאלי בינוני, והוא הפך אותו למגן שמאלי בינוני שאם צריך ישחק כבלם.
    היינצה איבד הרבה מהאגרסיביות והפיזיות שאיפיינו אותו, בגלל הפציעות שעבר, אבל עדיין הוא בלם מצוין שהרבה קבוצות(ומילאן ביניהן) כבר גיששו בעניינו.

מי שראה את המשחק שם לב ליציאות התכופות של אברה קדימה(גם במקרים בהם הכדור לא בשליטה ודאית של מנצ'סטר), מה שיצר לא פעם חורים גדולים ולמעשה כפה על היינצה לשחק בשני תפקידים ולא פעם להישאר לבד מול קאקה. מגן יותר אחראי היה מקשה יותר על קאקה ואולי מונע את השער הראשון, על השני אין ויכוח - חוסר תיאום בהגנה וגאונות צרופה של הברזילאי.

סך הכל משחק גדול, נכתב כאן הכל על המשחק עצמו אז אני לא אוסיף.

3. Chievo Member

חחחחח אורי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx ... נשמע סיפור הגיוני מאוד.

4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי המשחק אתמול אין מה להגיד חוץ מזה שדידה שוער אפס הוא כבר שנתיםם לא נותן יכולת טובה וגורם למילאן להפסיד הרבה משחקים ואתמול בזכותו מנצ'סטר הצליחה לנצח, ואני לא מבין איך מילאן עדיין נותנת לו לשחק בהרכב.

5. -=Messi=- Member

אם גטוזו לא היה יוצא, הוא ומאלדיני, לא רואה את מנצ'סטר מנצחת וגם אני רואה אותם מפסידים ביותר מ2-1, אבל מצד שני אם פרדיננד היה משחק אז מילאן הייתה כובשת מקסימום שער אחד ככה שזה לא תירוץ. היה משחק מהנה מאוד. מילה רעה לרונאלדו שחיפש רק לשחק בשביל עצמו ולא שיתף את החברים. מחצית שנייה למנצ'סטר היה מגיע יותר וניצחו, כל הכבוד. אבל בגומלין אני עם מילאן

עוד משהו: דידה ירד מאוד ברמתו, חושב שמילאן חייבים למצוא שוער אחר כי פוגע יותר מאשר לעזור

נערך לאחרונה ב: ‏25/4/07
  6. Ampelmann Member

אורי, אתה רואה הרבה כדורגל ויודע כמוני שני דברים- האחד, אבי אכן מעדיף את הכדורגל האנגלי, השני, הוא מספיק מקצוען כדי שלא יפול לתוך סערת רגשות מול המצלמה. כמו הרבה מאוד רגעים באולפן אתמול, גם בפתיחת המחצית הפרשנים הוסיפו קצת תיאטרליות.
    במשחקים בהם המחצית יבשה מעט תמיד יש צורך להפוך את האולפן ליותר פרובוקטיבי ויותר ססגוני ובהתחשב בעבודה שנדב יעקובי וחיים רביבו קצת יותר שקטים, המשימה הזו נופלת בעיקר על מודי ואבי, שלדעתי הצליחו בניסיון לעורר קצת את הקהל וההודעה שלך היא רק העדות להצלחה.

7. MHFC Member

פשוט לא מאמין..
    מילאן מובילה 2-1 כאשר כל המומנטום אצלה מגיעה למספר הזמדנויות ברציפות במחצית השנייה ומיד לאחר מכן סופגת גול שטותי ועוד גול בדקה ה-91. פיספוס ענק מבחינת מילאן, אבל למרות האכזבה אסור לשכוח שמילאן עדיין מסוגלת לעלות במידה ותנצח.

8. Andrea21 Member

חברים מילאן תהיה בגמר לא לדאוג.

סה"כ זאת תוצאה סבירה,למרות שתמיד מאכזב לקבל שער בתוספת הזמן.

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסתבר שגאטוזו כנראה יהיה כשיר לגומלין... אחרי שראיתי את ההתנהלות של המחצית הראשונה, קשה לי שלא להיות אופטימי לקראת המשחק בסאן-סירו.

10. מיכל3 Member

מה לגבי מלדיני? לא ראיתי בכלל איך הוא נפצע אתמול..חוץ מזה שאמרו שזה שוב קשר לברך הימנית שלו.

11. avdz7 Member

גם אף אחד לא ראה, הוא פשוט יצאה בסוף המחצית.

12. אבו Member

לא ממש ציינו את זה פה, אבל שער השוויון של רוני היה מנגיעת יד.
    יאמר לזכות השופט שקשה מאוד לראות נגיעת יד מהמקום הזה, אם כי הקוון בהחלט היה יכול לעשות משהו.

13. ManUtd Fan Member

האמת, שאני עדיין לא בטוח, לא רואים את זה טוב משתי הזוויות שנתנו לנו בספורט 5, הקוון והקהל שמאחוריו היה היחיד שיכל לראות דבר כזה, כי הוא היה ממש עם הפנים למקרה. אני לא יודע, האמת שזה יכול להיות יד, אבל גם יכול להיות שנסטה (או מי שלא היה שם) נגע עם הכדור ברגל בדיוק בזווית של היד, ואז הכדור פגע בחזה של רוני, ואת השאר כולנו יודעים.

אני לא בטוח שלא היה יד, אבל אני גם לא בטוח בכלל שכן היה יד. בכל אופן, זה כבר היסטוריה.

14. אבו Member

15. uri מנהלים

אגב, לא זוכר מי, אבל אחד מאנשי ערוץ הספורט אמר אתמול שמילאן הולכת להביא את סרני מלאציו כמחליף לדידה. ההצהרה הזו הראתה שגם אולפן ליגת האלופות יכול להראות קומץ של חובבנות, אלא אם העומד מאחורי דברים אלו היה חיים רביבו ואז זה ברגיל. תזכירו לי בבקשה מי אמר זאת?