נרגעתי. כי במדינה הזאת כבר ברגעים אלה מודפסים טורי הפרשנות שמנתחים את ניהול המשחק הגאוני של אברם והכדורגל המופלא שלו.
"תגובות כאלו אני לא מצליח להבין. זה לא שהאירופאי הממוצע אומר "אם גרנט הגיע לגמר ליגת האלופות אז ישראל היא אימפריה"." כנ"ל. אתה יודע, מילא זה היה יצחק שום, שכבר עשה דבר מה בכדורגל אירופי, אז אני בטוח שכל אחד היה אומר, וואלה כל הכבוד. אבל הדרך לא דרך שגרנט הגיע לשם, בלי שום ניסיון אירופי, עם שני כישלונות עם הנבחרת, עם ליקוקי תחת לרומאן...
אתה מדבר כאילו שהוא עשה משהו רע. נחש, שקרן, מה אתה רוצה מהבנאדם? כל הזמן אומרים על גרנט מזל מזל מזל, תחת תחת תחת, אולי ווינר? אולי השינוי, שאני לא יודע אם שמתם לב אליו בכלל, של המשחק של צ'לסי לקראת סוף המשחק זה בגלל החילופים של גרנט? האמת, אפילו אני לא מאמין למשפט האחרון שלי כי זה לא החילופים ולא הגאונות שלגרנט, זה פשוט מזל. אבל המזל הזה איתו כבר המון זמן, לבוא ולהגיד שהוא שקרן ונוכל? מה הבנאדם עשה לך? כולכם מדברים כאילו שהוא עשה לכם משהו רע, בינתיים הוא קרוב יותר לגמר מאשר מוריניו היה בזמן שהיה בצ'לסי. יאללה גרנט לגמר! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
אנטי כדורגל של צ'לסי אבל הם לא נראו ככה כל העונה, זה כמו שאני אציין עכשיו את ה6-0 שלהם על סיטי כדוגמא לכך שהם משחקים כדורגל נפלא. נכון היום הם נראו נורא, לא הגיע להם, אבל גם לבניטז לא מגיע לחייך אחרי עונה פאתטית. כי אז הבלוף שלו היה נמשך עוד ועוד, למרות שהוא עדיין רחוק מלעוף, אבל בהחלט מגיע לשניהם לא להופיע בגמר, מצד שני, יש רק קבוצה אחת מבין ה-4 שמגיע לה. אבל מה זה מגיע..
תגובה של הישראלי ממוצע - שום קשר לאובייקטיביות ולמשחק עצמו. הוא ישראלי - מגיע לו, האנגלים אנטישמיים, כפיים למאמן שהקבוצה שלו בועטת 0 פעמים למסגרת, איכס.
גרנט שקרן. גרנט תככן, גרנט גונב דעת ולקקן. לך לדיון של צ'לסי, מספטמבר עד עכשיו ותמצא למה, כי כבר בחשנו כבר את הנושא הזה במשך כל השנה, ולא מתחשק לי לדבר על האיש הזה עכשיו. מכוון לACBENB