חצי גמר אלופות: ההכרעה עוברת לשבוע הבא

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏22/4/08.

1. FelaKaT Member

שטויות. מילאן ואינטר עלו במערכים הקבועים שלהם העונה (בניגוד לארסנל , ולפחות במשחק של אינטר, עד ההרחקה של מטראצי המשחק לא נטה באופן משמעותי לטובתה של ליברפול ואינטר לא כיוונה לשחק בונקר לפחות לפי תחילת המשחק. אבל כמו תמיד, השורה התחתונה זה מה שחשוב ואינטר שיחקה בסופו של דבר בונקר מארץ הבונקרים, בדיוק כמו מנצ'סטר אתמול ואם היית טיפה אובייקטיבי לגבי הקבוצה שלך היית גם מודה בזה. מנצ'סטר וויתרה אתמול על כל ניסיון לתקוף וזה כלל לא משנה אם פרגוסון הורה להם לשחק טוטאל פוטבול, לשחק פסים קצרים ולעשות דאבל פאסים מרהיבים, בסופו של דבר מנצ'סטר דפקה בונקר והמשפט שספאלטי אמר מתאר את המצב בצורה הטובה ביותר:

"אני ראיתי 10 משחקים שלה[של מנצ'סטר] וזו הקבוצה האיטלקית ביותר שאני מכיר".

2. אחד_מנתניה Member

הפנדל הגיע אחרי נגיעה ביד של מיליטו, אם אני לא טועה.

3. THE STRETFORD END Member

FelaKaT

"ולפחות במשחק של אינטר, עד ההרחקה של מטראצי המשחק לא נטה באופן משמעותי לטובתה של ליברפול ואינטר לא כיוונה לשחק בונקר לפחות לפי תחילת המשחק"

מה אתה אומר,לא היה שום שוני לפני ואחרי ההרחקה,באו להוציא תיקו 0 עוד לפני ההרחקה,חצי שעה של ליברפול ביג טיים שבהם מטראצי ניסה לשבור רגליים עד שהורחק.

וכנראה יש לך בעיה בהבנת הנקרא אם לא מצאת בין הדברים שכתבתי כי יונייטד לא היתה קיימת כמעט מבחינה התקפית.

אז מי האובייקטיבי ולמי יש משקפיים סוביקטיביות שאינם מאשרות לו לקרוא ולהבין את הדברים?

4. SkiMan Member

THE STRETFORD END

אז אתה אומר כמו כולם שיונייטד שיחקה רק הגנה, הגנה, הגנה אבל מתעקש שזה לא היה בונקר. למה? כי המערך מצביע על מגמה התקפית. מה זה משנה? מה שחשוב זה מה שרואים על המגרש. אם מבחינתך זה לא היה בונקר ואתה מתעסק בהגדרות כאלו ואחרות אז שיהיה לך לבריאות, לפחות על איך שיונייטד שיחקה אתמול (רע והגנתי) אנחנו מסכימים.

5. אחד_מנתניה Member

יונייטד שיחקה רע? בחלק ההתקפי כן, אבל ההגנה תפקדה נפלא. מתי אנשים יתחילו להבין שכדורגל לא בנוי אך ורק מהתקפה ובגדול יונייטד היתה במרחק של פנדל מניצחון חוץ על בארסה.

6. FelaKaT Member

האחזקת כדור עד הדקה ההיא הייתה 60-40 ואף ב10 הדקות הראשונות האחזקת כדור נטה לטובתה של אינטר.

אולי לי יש בעיה בהבנת הנקרא, אבל לך כנראה יש בעיה בלוגיקה פשוטה:לא הייתה קיימת מבחינה התקפית=שיחקה רק הגנה=בונקר "איטלקי" טהור.

לך. המצאת שטויות שאינטר ומילאן עלו במערכים מבוקרים, למרות שההפך הוא נכון ומי ששינתה את מערכה בגביע אלופות זאת הייתה ארסנל בסן סירו. אינטר ומילאן כמובן, עלו בהרכב הקבוע שלהן העונה.
    לפני זה קבעת שהמשחק היה הגנתי, מבוקר אבל לא בונקר. אז כמו שאתה מציע תמיד, לך תמכור תותים. אני סיימתי כאן את הדיון הזה. עם אנגלופילים אי אפשר להתווכח אף פעם.

נערך לאחרונה ב: ‏25/4/08
  7. THE STRETFORD END Member

SkiMan

לסיכום הדברים,
    לפי המערך והתוכנית לפני,לא היתה כוונה לבונקר או לשחק כל-כך הגנתי,לא כמו קבוצות איטלקיות העונה באנפילד או באמירויות(וזה לכל אלה שקפצו והביאות אותן כדוגמא)
    לפי המשחק,הגנה,הגנה ויותר מדי הגנה עם נסיונות מעטים מדי ולא מוצלחים לצאת קדימה,
    כאשר היו נסיונות פה ושם הם היו מגובים במספיק שחקנים לכן זה
    בונקר מבחינתי,כי בונקר הוא כל כדור להעיף לכל מקום שזה לא יהיה בלי מטרה או נסיון ליצור משהו,
    בונקר זה לשחק בלי אף אחד למעלה,בנוקר זה גם בכדורים נייחים לא להעלות שחקנים לתוך הרחבה
    את זה לא ראיתי אתמול.

FelaKaT
    אם אתה באמת חושב שאינטר שיחקו כדורגל שונה לפני ההרחקה אז אין לך מושג.
    אינטר לא היתה קיימת מבחינה התקפית,בכלל,שום מצב,
    יונייטד עוד הגיעה לרחבה ויצרה פה ושם הזדמנות!

אוי,שלחת אותי למכור תותים,פשיי,חזק אתה,
    אי אפשר להתווכח עם אנגלופילים...
    ככה זה שהטיעונים שלך שווים לתחת.

8. Mr.Eko Member

מצד אחד אתה צודק, מצד שני אני זוכר את הזכייה של יוון ביורו ואת איך שהמון אנשים נגעלו מהזכייה הזאת.
    תלוי איך כל אחד מסתכל על זה,אם נגיד צ'לסי תזכה,יש כאלה שיטענו כמוך שלמרות כל הטענות של חובבי הכדורגל היפה והאטרקטיבי על כך שצ'לסי זכתה בתואר בצורה מגעילה,צ'לסי היא זאת שיצאה עם ידה על העליונה ולוקחת את הגביע הביתה ובשורה התחתונה היא עמדה במבחן התוצאה עם כדורגל יפה או בלי ומנגד אם קבוצה לוקחת את התואר עם כדורגל אטרקטיבי אנשים לא יזכרו רק את הזכייה אלא הם יזכרו שהיא נעשתה בדרך יפה ושזה באמת הגיעה לקבוצה הזו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/4/08
  9. Jose Mourinho Member

מטראצי לא בא לשבור שום רגליים, בצהוב הראשון הוא בסה"כ שם יד על טורס(וטורס כמובן הוסיף הצגה קטנה) כמו שקורה מיליוני פעמים במשחק ללא תגובה לעבירה אפילו, והצהוב השני היה על תפיסת חולצה.

בחצי השעה עד ההרחקה של מטראצי המשחק היה די מאוזן, רבע שעה אצל ליברפול ורבע שעה אצל אינטר. וברור שבשורה התחתונה אינטר שיחקה בונקר כל המשחק, גם לא ציפיתי לדבר אחר עם 10 שחקנים באנפילד(ועוד כאשר התברר לאחר מכן שזלאטן עלה לשחק עם גיד קרוע ולא הצליח לזוז כמעט במשך כל המשחק), אבל המערך היה המערך הרגיל שלה שבו היא משתמשת לאורך שתי העונות האחרונות. וד"א אותו מערך עלה בסן-סירו וסגנון המשחק נראה בדיוק כמו שהיה באנפילד רק הפוך, אינטר תקפה וליברפול התגוננה, עד ששוב הגיע השופט המפוקפק והרחיק שחקן של אינטר.

10. THE STRETFORD END Member

Zlatan Ibrahimovic

אם זה המערך שזו אינטר משחקת בליגה ובאירופה בעונות האחרונות אז לא פלא שבאירופה היא לא מגיעה לשום מקום ובעוד בליגה היא לוקחת אליפויות די בהליכה.

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפנדל שהגיע, פרט לנגיעת יד הייתה עוד עבירה על רונאלדו.

12. JR-Riquelme Member

סטרפורד- מנצ'סטר שיחקה בונקר. מערך? גם קשטן אומר שהוא יעלה התקפי עם 3 חלוצים ובמגרש משחק עם 9-0-1

עכשיו הבנת את זה?

ולאלה שאומרים שלא יזכרו, זה די מצחיק. עד עכשיו מדברים על זה שמילאן חוץ מצמד משחקים הייתה נוראית ועדיין מזכירים את הזכייה המגעילה של יוון ביורו... ואני לפחות עדיין יודע שהזכייה של ברצלונה בליגת האלופות הייתה הזכייה הכי הוגנת בעשור האחרון.

שטות אחת - היא לא הייתה במרחק של פנדל מניצחון כי אחרי שהם היו כובשים את הפנדל אף אחד לא יודע איך זה מתפתח.

שטות שנייה - בשבילי לתפקד נפלא בהגנה זה לא לשים 9 ברחבה ולהרחיק כדורים בהסטריה.

13. yonmu Member

stretford -
    תמשיך להגיד שההרכב היה "התקפי" כמה שאתה רוצה, אבל רוני הראה אתמול שהוא יותר מגן מאשר אושה, וכנ"ל לגבי טבז.
    המשחק הזה לא היה בונקר, כי בבונקר מנסים לכבוש במתפרצות. מנצ'סטר אפילו את זה לא ניסתה, ואני דווקא די בטוח שאם היא היתה מנסה, היא היתה מצליחה. ההבגנה של בארסה על הפנים וההתקפה של מנצ'סטר מעולה.

14. אחד_מנתניה Member

צודק טעות שלי.

15. אחד_מנתניה Member

כמו שההתקפה של בארסה ניראתה אתמול, גם אם המשחק היה נמשך עוד שעתיים, אני לא רואה את בארסה מבקיע. אבל כמו שאמרת לך תדע לאן זה היה מתפתח אולי להצגה של יונייטד, אבל בטוח שהיתרון הזה היה מקשה על המשחק של בארסה.

תגיד לי אתה בסדר? אף אחד לא שיחק במערך של 9-1 אתה מקצין ומבלבל את השכל. כן, יונייטד שיחקה הגנתי אבל זה שהקבוצה שלך מספיק גרועה כדי לא לנצל את הירידה להגנה של מנמ'סטר לא אשמתי.

בסה"כ יונייטד נתנה למשחק לזרום בניגוד לליברפול או צ'לסי, אבל ההתקפה של בארסה פישלה פעם אחר פעם, כך שלהאשים את יונייטד בבונקר זה מגוחך.