JR ריקלמה אמר שהאנגלופילים חושבים שהשחקנים באנגליה קדושים. טורס הוא רק דוגמא לשחקן שלפעמים משיג את מה שהוא רוצה בדרכים לא כשרות. טורס אחד מיני רבים בליגה האנגלית והדוגמא היא רק לשם הוכחה, האמת שהייתי עורך בשבילך אם אתה כל כך רוצה, אני בטוח שבכל קבוצה באנגליה יש איזה שחקן או שניים כאלה. אבל זה לא דרך ארץ כמו בנבחרת בפורטוגל ודומיהן.
משחק נוראי של מנצ'סטר, משחק חלש, לא רואה שום הבדל בין זה לבין צ'לסי של אתמול למשל, אבל זאת סתם השוואה... למנצ'סטר מותר להיראות ככה פעם בכמה זמן. אני לא מבין את אלה שמספידים את ברצלונה אחרי ה-0-0 הזה, הכישרון שיש לקבוצה הזאת בטח שמסוגל להוציא שער חוץ באולד טראפורד ואפילו יותר משער אחד, שום דבר לא גמור, להיפך, יש ליונייטד יותר סיבות להיות מודאגים, ברצלונה היא לא קבוצה שתגיע להתגונן ולכן לכו תדעו איך יונייטד תסתדר בבית מול אותה ברצלונה ששוב תבוא לתקוף, רייקארד יודע ששער חוץ יהיה שווה זהב לכן ברצלונה לא תפחד לספוג. שבוע הבא אין ספק שיהיה הרבה יותר מעניין כי מין הסתם תהיה הכרעה. ברצלונה שיחקה טוב, עשתה מספר התקפות יפות מאוד אבל כמו שנאמר פה, לא יעיל יותר מדי. אם לפני המשחק הייתי אומר שמנצ'סטר פייבוריטית אולי בעיניי, עכשיו אני פחות חושב כך.
בנוגע למשחק שלנו היום, אני נורא האתכזבתי מצ'אבי. מבחינה הגנתית הוא היה בסדר גמור ואפילו מצויין אבל ציפיתי ממנו להרבה יותר בצד התקפי במיוחד מול הבונקר הזה של יוניטד שהתקפה שלנו לא הצליחה לפרוץ. צ'אבי היה היום מאוד פרווה ויש לי תחושה שאם הוא היה תומך קצת יותר בצד ההתקפי היינו יכולים לעשות הרבה יותר במשחק הזה מאשר 0-0 עלוב.
איך אני אביא לך וידאו אם המשחק נגמר רק לפני שעה? אני ראיתי את זה עם חברים ואני זוכר כמה פעמים שאמרנו "איזו צלילה מגעילה" וכל מיני דברים בסגנון הזה.
תראו איך האשכול הזה נראה, רק הודעות על צלילות, ויכוחים מטופשים ווידיואים לא קשורים מיו-טיוב כשההודעות האיכותיות נקברות תחת בליל השטויות שנרשמות פה. מזבלה.
לפני המשחק כשראיתי שרונאלדו, רוני וטבז פותחים ביחד חשבתי שזה יגמר בלפחות שני שערים לחובת בארסה. בפועל רוני לא היה על המגרש, טבז עשה בעיקר עבודת הגנה, ורונאלדו היה האיש של היונייטד להוצאת התקפות מהירות (מה שלא כל כך הצליח). בברצלונה יכולים להיות מאוכזבים, כי המשחק היה בשליטתה המוחלטת (65% באחזקת כדור). בשונה מצמד המפגשים מולנו, הפעם ההגנה של היונייטד עשתה טעויות ובארסה הייתה חייבת לנצל את זה. ה0-0 משאיר את זהות העולה בסימן שאלה גדול, גול מהיר של בארסה באולד טראפורד והיא עם רגל וחצי בגמר.
מחקתי פה עמוד שלם. המשתמשים שדנו בו יכולים לבד להבין את הרמז. כל הודעה שלא קשורה למפגש בין ליברפול לצ'לסי וקשורה בשטויות של השוואות בין יובנטוס לריאל מדריד או לליגה האיטלקית - תימחק.
ואם הוא יגיע לגמר, מישהו יזכור איזו תצוגה מבוקרת חד-פעמית לחלוטין? ההודעות שלך הן שנאה אחת גדולה, ומדי פעם אתה מטבל אותן במעט כדורגל נטו. חלאס.
לדעתי כל ההודעות פה על הבונקר הם פשוט חסרות כל טעם . למה ציפיתם ? שפרגוסון ייצא בכל הכוח להתקפה ? ברור שלא , הוא שמר על תוצאה בכלל לא רעה לקראת הגומלין , כמעט שהשיג שער חוץ יקר , וזה הכל . באולד טראפורד אני חושב שיונייטד תעשה את העבודה .
אני חייב להגיד שהיה שחקן אחד שחסר לי מאוד היום בבארסה,שחקן שעד היום לא חשבתי שבארסה היו כלכך זקוקים לו.רונאלדיניו. הוא היה ההבדל לדעתי,ונכון שהוא לא בכושר ונכון שהוא כבר לא בדיוק כמו אז.אבל כן הרונאלדיניו הזה היה יכול, ולדעתי החוסר שלו עשה את ההבדל