חצי גמר אלופות: ההכרעה עוברת לשבוע הבא

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by תומר22, Apr 22, 2008.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע למה אתם באים בטענות לברצלונה,היא שיחקה חכם וניסתה לא להיות שקופה ולא לנסות דברים בלתי אפשרים כמו הגבהות לרחבה כשריו שם גבוה מעל כולם. אפילו לבעוט מרחוק היה די קשה כשיוניטד סגרה ארמטית. אז ניסו בדריבלים ובדאבל פס שיחתוך את ההגנה. בגומלין יהיה קשה לגנוב גול אם בבית לא הצלחנו לעשות את זה.

2. רפאל Member

הדבר האחרון שאתה יכול להגיד על טורס זה שהוא צוללן!

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שאפילו ברצלונה שכחה עד כמה היא יודעת לשחק כדורגל עד היום וזה מה שהיה כל כך יפה במשחק מן הסוג הזה. כבר שנה שלמה שהם לא משחקים טוב, אבל במשחקים כאלה יש קסם מיוחד. פתאום, כשהם מבינים שהם משחקים מול יריבה שיכולה למחוץ אותם, הם נראים מרוכזים יותר. אולי זה מה שברצלונה הייתה צריכה השנה כדי להיזכר בעצמה, משחק מול קבוצה טובה ממנה, שאופי המשחק שלה זהה. אני אפילו אגזים ואומר שאם ברצלונה מקבלת את מנצ'סטר יונייטד בשמינית הגמר, היא נמצאת היום קרוב יותר לריאל מדריד בליגה הספרדית.

הטענות לבונקר של מנ'צסטר יונייטד לא מוצדקות. ברצלונה מתקיפה, מישהו מצפה שהם לא יתגוננו? כשהם הרויחו את הכדור (וזה לא קרה הרבה, יש לציין), הם שלחו שחקנים קדימה וניסו להבקיע.

למרות התוצאה המאופסת, המשחק היום היה משחק ליגת אלופות קלאסי, בניגוד גמור למה שהיה אתמול, על אף השערים. היום ראינו שתי קבוצות שהמאמנים שלהם מבינים שהקהל רואה את המשחק כדי לחזות בשחקנים. אתמול ראינו משחק שבו המאמנים חושבים שהם המנה העיקרית.

אני חושב שלברצלונה אין ממש מה למכור בגומלין, אבל לעולם אי אפשר לדעת. מנצ'סטר יונייטד נכנסת לתקופה עמוסה מאוד וכל משחק שיחלוף ישחק אותה יותר. ברצלונה יכולה להרשות לעצמה להתרכז רק בליגת האלופות. זה אמנם מגעיל, וכבר ציינתי אתמול מדוע, אבל זו ברצלונה ומבחינתי יש לה נסיבות מקלות.

4. Becks Member

גם אני רוצה להצטרף למחמאות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

כמו שאמרתי במחצית, שיפוט נהדר !

לא קל לשפוט משחק כזה.

Last edited by a moderator: Apr 24, 2008
  5. JR-Riquelme Member

אני בהחלט מצדיק את יונייטד בבונקר שלהם. מי שמשחק פתוח בקאמפ נואו יחטוף במקרה הכי טוב 2 גולים.
    אבל זה היה מגעיל...

6. REAL MADRID Member

אני חושב שהשופטים קיבלו הוראות לתת צהובים רק במקרים שבהם העבירה באמת קשה.
    אם אני לא טועה היה בכל משחק עד עכשיו צהוב אחד בלבד (טרי ומארקז).

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הארגריבס קיבל היום צהוב.

8. Fergie's Legend Member

מה אתה אומר.
    http://www.youtube.com/watch?v=kZpapsRcQgk&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=N1-kCvKNVX0
    אמנם לא כמו רונאלדו או עוד דרום אמריקאים ופורטוגזים רמאים, אבל גם לא לא חסר.

9. REAL MADRID Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

בכל זאת, אני בהחלט חושב שהשופטים קיבלו הוראות להמעיט בצהובים במשחקי חצי הגמר השנה בניגוד לשנים עברו שראינו המון שחקנים סופגים צהובים שמונעים מהם לשחק בגמר.

10. רפאל Member

חחח RONALDO WHO?
    פטטי!
    רואים בברור שמישהוא פרו רונאלדו עשה את זה!

Last edited: Apr 24, 2008
  11. Jack Wilshere Member

לא מדויק... היונייטד ירצו לנצח באולד חרא, ולפיכך ישלחו יותר שחקנים קדימה, ובכלל ישחקו יותר התקפי, כך שבהחלט תוכלו לעקוץ בגומלין. 0-0 במשחק הראשון זו תוצאה שקרית, כיוון שהיא לכאורה מטיבה עם הקבוצה שתארח את הגומלין. לקבוצות שמגיעות לשלבים הללו יש את הכלים להבקיע בכל מגרש (בטח לברצלונה), ושער חוץ הוא הפקטור המכריע פה.

12. George Best Member

גם אואן הארגריבס הוצהב.
    אני לא זוכר משחק של יונייטד שבו היריבה שולטת ב65% מהכדור ואנחנו משחקים כמו בולטון(כדורים ארוכים, למעט 10 הדקות הראשונות שהיו נהדרות),
    אבל שני המצבים הכי קרובים לשער הגיעו מהכיוון שלנו - פנדל של רונאלדו והמהלך הנפלא של קאריק(אחלה משחק לו ולסקולסי).
    בארסה שלטה במשחק, אבל המשחק שלה היה פרווה.כמעט ולא בעטו לשער, וואן דר סאר לא נאלץ למתוח את איבריו בצורה מיוחדת.
    אני לא אוהב תיקו מאופס במשחק חוץ,
    בטח שלא את הדרך ששיחקנו היום(שוב, מוזר מאוד),
    אבל אין לי ספק שבבית נשחק כמו שאנחנו יודעים.
    אומנם בארסה היא קבוצה שמסוגלת לעקוץ בקלות מחוץ לבית, אבל היא נראית די כבויה ואם נשחק את המשחק הרגיל שלנו, נהיה בעזרת השם בגמר.

מילה טובה(עצומה) לקהל שלנו, עם עוד ערב קסום.ביצפר לעידוד לקטלונים הישנים עם המטפחות הלבנות,
    איכס, קהל של קונצרטים.

we'll never die.

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. אמרתי בליברפול , כך שהסרטון השני לא רלוונטי .
    ב. גם ה"צלילה" נגד יונייטד לא הייתה בדיוק צלילה , הוא פשוט סובב את רגל שמאל ותשים לב שהוא נופל בדיוק שהוא דורך עלייה .

אני לא אומר שהוא קדוש , אבל לשים אותו בשורה אחת עם רונאלדו ?

14. W.Rooney Member

רונאלדו התבכיין וכרע על ברכיו בחוסר אונים יותר מפעם אחת היום, נתן משחק חלש והחמיץ פנדל, אבל דבר אחד הוא לא עשה - הוא לא צלל היום אפילו פעם אחת.

במקום לכתוב לי "כן, הוא צלל 4 פעמים", תן לי וידאו עם צלילה אחת מהמשחק היום.

15. JR-Riquelme Member