חצי גמר אלופות: ההכרעה עוברת לשבוע הבא

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏22/4/08.

1. Fergie's Legend Member

בן של ריקלמה,
    מי אמר שהשחקנים שמשחקים בקבוצות אנגליות טהורים? כן, רונאלדו צולל, ותאמין לי שאף אחד לא אוהב את זה בקבוצה. דרוגבה מתבכיין, פברגאס עושה פרובוקציות, טורס צולל אף הוא. אבל הליגה האנגלית היא כאין וכאפס לעומת הליגות ה"לטיניות", וגם הנבחרת האנגלית.

נערך לאחרונה ב: ‏24/4/08
  2. JR-Riquelme Member

בין היתר בשביל לראות איפה כל הבחורים שניצלו את היד של מסי נגד אספניול

3. Pipe Member

את התסכול שלך על העובדה שהקבוצה שלך שלטה בכדור 65% מהזמן ושלטה לחלוטין במשחק ועדין המצב הכי טוב לשער היה של מנצ'סטר יונייטד בעוד אתם לא עשיתם כלום פרט ללמסירות חסרות תועלת, בנוסף ל10 הנקודות שריאל מאכילה אתכם בליגה, תוציא על החברים שלך ולא עלי.

הבדיחה הוא אתה. סמיילי הוא דרכו של המשתמש הממוצע בפורום להתעלם מהמציאות ולנסות להראות חכם כשבפועל אין לו שום דבר ביד לבסס את זה.
    העובדות בשטח: רונאלדו לא צלל היום ולא פעם אחת. לעומת זאת אינייסטה, הצדיק מקטלוניה, כן צלל מול אברה.
    התבכיינות - איזה פשע, למחות על פאול שלא נשרק, מעשה שאני משוכנע שאף אחד מצדיקי ברצלונה לא עשה בחייו. או שאתה ממש תמים או שאתה ממש עיוור.
    רונאלדו אכן לא מופת לספורטיביות וצולל מדי פעם (אם כי בתדיקות כמעט אפסית, לעומת השנתיים הראשונות במועדון) וגם הלגיה האנגלית לא, לפחות חלק מהשחקנים בליגה. אבל היום? שום דבר לכתוב עליו הביתה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/4/08
  4. JR-Riquelme Member

חצי עולם מאשים את רונאלדו בצלילות ואתה אומר שאני עיוור?
    וברסה לא הקבוצה שלי, אני לא אוהד אותה. אבל בהחלט רציתי שתיכנס במנצ'סטר. ובגלל שהיא לא הקבוצה שלי, העובדה שמנצ'סטר עשתה בונקר ולא נגעה בכדור משמחת אותי עוד יותר.

5. Pipe Member

אתה האשמת אותו בצלילות במשחק היום, לא לאורך הקריירה שלו.

6. guyholl Member

אני לא יודע איזה משחק ראית אבל רונלדו חוץ מפעם אחת או שתיים פשוט עשה הצגות שלא היה מבישות שחקן תיאטרון.

7. JR-Riquelme Member

נו ברור. היום זה היה שיא הצלילות שלו במשחק אחד העונה.

8. Becks Member

גם אותי, משחק הגנה מושלם שלנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

תן לי סרטון אחד של טורס צולל העונה . אחד .

10. Bensh Member

מה זה משנה, העיקר שלמרות שדקו ומסי שיחקו בבערך 50 אחוז כשירות, שאינייסטה שיחק כשחקן אגף, שטורה הפצוע עשה עבודה מדהימה, ששיחקנו בלי פויול ועם ילד בן 17 לקראת הסיום, עדיין הצלחנו לדחוף את מנצ'סטר יונייטד אחורה 90 דקות ולגרום להם לפחד לעבור את החצי. עובדות בשטח - כל המסירות העקומות ואיבודי הכדור השטותיים של ההגנה של מנצ'סטר הם תולדה של לחץ

והקהל היה מדהים

11. King Kenny Member

רונאלדו צלל לא פעם אחת היום ולא פעמיים, אני ראיתי לפחות 4 צלילות.

12. SkiMan Member

אני יצאתי מאוכזב מאוד מהמשחק הערב.

כבר כשראיתי את ההרכב של היונייטד הרגשתי שאפשר לעשות את זה, בארסה נתנה לשם שינוי משחק לחץ קלאסי שלה מלפני שנתיים והרגה את מאן יונייטד שלא עשתה כלום במשחק והרגה אותו מהדקה הראשונה בבונקר שאנחנו רגילים לראות כמעט מכל קבוצה מולנו בקאמפ נואו. הבעיה היא שיותר מידי ניסינו להיכנס עם הכדור לרחבה ובכך הקלנו על קו ההגנה של היונייטד שלא היה צריך לצאת החוצה. במקום לפרוץ עם הכדור בכוח לרחבה היה מקום לאיים הרבה יותר מרחוק ולנסות להוציא את ההגנה של מנצ'סטר יונייטד. החוסר מחץ היום היה משווע.

אין ספק שהקישור נתן את הטון היום. דקו נתן משחק נהדר וההימור עליו השתלם. טורה נראה כמו טורה של החצי הראשון של העונה והוא נראה רענן וחד. ההגנה גם תרמה מאוד למשחק הלחץ ולשם שינוי דחפה קדימה. אני אציין לטובה גם את אטו שפשוט עבד כמו חמור ושרף שטחים עצומים, היה לו מצב אחד קורץ שהחמיץ (המצב בו הוכשל אך העדיף להמשיך ולנסות להבקיע - כל הכבוד לו) אך התקשה לקבל הרבה כדורים כיוון שהתעקש לקבל אותם על סף או בתוך הרחבה במקום לנסות אולי לצאת החוצה. מסי במשחק פושר למדיי.

הקהל - שקט מידי, לא מעורב. כמה חבל שכך נראה הקהל שלנו במשחק חשוב, כמה צעקות בארסה ולא יותר מכך. כאן יש לנו מה ללמוד מהאנגלים והרבה.

0-0 היא תוצאה מעולה עבור היונייטד. מכאן שאלא אם כן רייקארד בונה על פנדלים כדי להבקיע בגומלין אנחנו חייבים לשחק בצורה פחות צפויה ולהפסיק לנסות להיכנס עם הכדור לרחבה בכוח. מעבר לכך, מארקז יעדר בגומלין ודווקא בניגוד לשגיא כהן אני חושב שזה חיסרון משמעותי, הגנה של פויול את מיליטו מפחידה אותי. אני עדיין מאמין שעוברים.

13. Pipe Member

מתי הוא צלל? מול מארקז שבבירור הפעיל עליו כוח עם היד או בתיקול של טורהיאיא שפגע לו גם ברגל בדרך?
    לדעתך הוא בטח גם צלל במהלך שהוביל לפנדל..

קצת כדורגל לשם שינוי,
    מילה על השיפוט - תצוגה מושלמת של בוסאקה היום, בהמשך ישיר לשיפוט הנהר של פלאוץ אתמול. רק שלא ישבצו איזה איבאנוב או וסאריס בגומלין ושנראה שיפוט טוב גם בשבוע הבא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/4/08
  14. King Kenny Member

נו באמת תומר, אל תיתמם.
    טורס צלל העונה ויותר מפעם אחת (בתחילת העונה הוא הרבה לצלול וככל שהעונה התקדמה הוא צלל פחות ופחות) אבל הוא לא מתקרב למספר הפעמים שרונאלדו צלל.

15. JR-Riquelme Member

באמת, הנגיעה של טורה ברגל של רונאלדו מסבירה את ההתעופפות שלו מטר וחצי קדימה. נכון?

בוא אני ישאל אותך את הדבר הכי פשוט - אתה יכול להגיד באמת שרונאלדו לא ניסה להוציא פנדל?

מספיק להיות תמימים, נדירים המקרים ששחקנים לא יצללו במצב שנוח לצלול. גם את ג'רארד ראיתי צולל כמה פעמים במשחק של ליברפול(נגד לבקבורן לפני שובעיים אם אני זוכר נכון)

נערך לאחרונה ב: ‏24/4/08