חצי גמר אלופות: ההכרעה עוברת לשבוע הבא

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏22/4/08.

1. רפאל Member

אתה בעצמך אומר שהשחקנים שלך לא במשחק.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏24/4/08
  2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא בטוח אבל בכל אופן בארסה הייתה חייבת לשלוח למעלה יותר שחקנים ובצורה יותר אגרסיבית מה שמין הסתם היה עושה הרבה אוויר בהגנה שלה, ופרגוסון יודע שיש לו את הכלים לנצל הגנות כאלה בקלות ולכן היינו רואים משחק הרבה יותר מעניין, אבל זה לא קרה....

והשופט הורג את המשחק, חלק מהשריקות נכונות אבל יש כל מיני עבירות קטנות שצריך לתת למשחק לזרום, זה לא קורה, והמשחק עומד יותר מדי.

3. Quaresma Member

איזה בונקר יש למנצסטר יונייטד, אלוהים ישמור.
    משעממם, לפחות בארסה משחקת את הכדורגל יפה, חבל שלא הגיעו להזדמנות.

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אומר אוהד צ'לסי :aaarofl:

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ונגיד אני אוהד צ'לסי אז אסור לי לומר שמנצ'סטר עושה בונקר....? או להתלונן על כך....

6. רפאל Member

סוף סוף יש כדורגל.

7. Quaresma Member

מה קשר לזה שאני אוהד צ'לסי? אני נותן דעות כי אני רואה את המשחק.
    כל כך חבל לי שאם בארסה לא תבקיע, משחקת ללא ספק את הכדורגל יפה.
    מנצסטר יונייטד משחקת את הכדורגל מכוער , בונקר.

חבל.

8. דנידין Member

התחת של פרגי

9. Ampelmann Member

התעייפו קצת שם בקאמפ, לא?

האמת שאחרי המחצית הראשונה אין מה להאשים אותם.

כבר ראיתי משחקים גדולים מזה (בהתיחס למחצית הראשונה בעיקר) אבל כל כך הרבה כשרון על מגרש אחד עוד לא ראיתי. רק המחשבה על איך היתה נראית קבוצה שנהנית מרונאדלו בשמאל ומסי בימין מפחיה אותי.

ואן דר סאר גם היום וגם לפני שבוע- ענק...

10. SeRgInHo Member

לגבי ואן דר סאר, ללא ספק אחד השוערים הטובים בעשור האחרון, אבל אני מרגיש שהוא קצת התפספס. הוא הגיע לקבוצה גדולה מאוחר מדי. התעכב יותר מדי זמן באיאקס, אחרי זה היה שוער שני ביובה אחרי פרוצי, וכמובן שרף 4 שנים מהקריירה בפולהאם...

11. JR-Riquelme Member

מנצ'סטר עם בונקר מגעיל, ברסה לא מצליחה להתמודד עם זה. ומשחק עם כל כך הרבה ציפיות מתפוצץ. הנרי היה צריך להיכנס קודם, הרבה מאוד קודם. היחיד שעשה תאכלס וניסה ולא ניסה אקסטרה פאס כל הזמן.

fuck united !!

12. בועז Member

בהמשך למה שהיה אתמול, גם היום ראינו קבוצה אנגלית עם 0 התקפה. רק שהפעם לא יאמר דבר בגנות המנג'ר, מקסימום על השחקנים. חבל שפארק שיחק , הוא נראה כל כך לא מתאים למעמד. ולמה רוני יצא? פציעה?. משחק מאוד מאוד לא אופייני למנצ'סטר יונייטד, בכלל לא הייתה יוזמה מצידם בחלק הקדמי, מצד שני ברצלונה נראיתה לא רע, אבל אני חושב שזה מה שיש להם להציע בסה"כ וזה נחמד בשביל 0-0 בקאמפ נואו אבל באנגליה הסיפור יהיה שונה לחלוטין.

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

למרות העקיצה בלב על רונאלדו, אני מרוצה. בהתחשב בכך שלמעט עשר הדקות האחרונות של המחצית הראשונה הייתה רק קבוצה אחת על המגרש, כל תוצאה שאינה הפסד היא סבירה. לנצח בבית? יהיה מאוד קשה, בטח עם היכולת של היום, אבל אפשרי.

בכל אופן, חוסר ביטחון היה המפתח היום. בכל מהלך של יונייטד ראו את הפחד אצל השחקנים, וחבל, כי בארסה לא הייתה ביום גדול ועם קצת תעוזה אפשר היה להשיג יותר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/4/08
  14. REAL MADRID Member

ברצלונה במשחק הטוב ביותר שלה בתקופה האחרונה. ראינו היום כמה דקו ומסי היו חסרים לה בתקופה האחרונה, הבעיה העיקרית של ברצלונה לפי דעתי לפחות היא חוסר ביטחון,השחקנים פשוט מפחדים לנסות לאיים על השער. הנרי היה היחיד שניסה. מסי, אטו, בוז'אן, דקו, אינייסטה, צ'אבי - כ"כ הרבה כלים התקפיים ואף אחד לא מנסה..

15. Fergie's Legend Member

הקבוצה נראיתה עייפה. כלום, לא התקפות מתפרצות, לא בעיוטת, לא יודע, יש כאלה משחקים.
    יצאנו בשן ועין כמובן ותוצאה טובה לקראת אולד טראפורד. אני מרוצה בסך הכל, ומסתכל קדימה לעבר צ'לסי. משחק יותר חשוב כמובן.

השופט היום אמנם לא עשה החלטות מכריעות, אבל בהחלט ניתן לומר שהוא מושפע מהקהל.
    כראיה: רונאלדו לא קיבל פאול אחד אם אני לא טועה. סטריאוטיפ.
    כל צלילה של שחקן בארסה, נראה כאילו השופט שורק בכדי שלא ירביצו לו. אכל את כל ההצגות היום. כמעט כולן, למעט אינייסטה ורונאלדו ברחבות, בגלל זה לא הייתי מכנה אותו קפדן אם כי היסטרי ומפחד לעשות שינויים במשחק.

פרגי, חילוף מאוחר של נאני ושוב אי שיתוף של אנדרסון, לפי טעמי זה היה משנה לגמרי את המשחק. אנדרסון פעלתן והיה מכניס שטף והתלהבות, מה שלא היה היום מצידנו.

עוד מילה על תיירי הנרי, מתי שנכנס עוד רואים ניצוצות של השחקן שהיה, בעיטה טובה ועוד כמה מהלכים שאיימו קצת על השער.