אני מצפה להמון מהמשחק הזה, שישכיח את 90 הדקות המגעילות אמש. רונאלדו VS מסי זו ללא ספק ההצגה הטובה ביותר. למרות שיונייטד נמצאת בכושר מצויין וברצלונה נראית עייפה ושבעה, לעיני הקל הביתי שלה, במעמד כזה, ברצלונה בהחלט יכולה להתחבר וכן לתת משחק טוב.בארסה לא תעלה אדישה וחסרת חשק כמו במחזורים האחרונים בליגה, זה משחק שיכול לגמור לה את העונה. ליאו מסי הצטיין במחצית ששיחק נגד אספניול, וברור שאיתו ברצלונה תיראה הרבה יותר טוב. לטעמי פרגוסון טועה אם הוא ישאיר את מסי מול בראון, זה לא ייגמר בטוב. דקו לא שיחק המון זמן, אבל אני בכל-זאת הייתי מנסה אותו. הוא יכול לדחוף קדימה, הוא משרה ביטחון עקב הניסיון וחוכמת המשחק, וכמו שאמרתי, שחקנים גדולים מתעוררים במשחקים גדולים. חבל לי שתיירי הנרי לא משחק, שוב, המשחק הזה יכול להחזיר אותו לפורמה, אבל גם בוז'אן יכול לעשות צרות גדולות ליונייטד. הגדולה של יונייטד זה שהיא שווה גול בכל מגרש. גם במשחקים איומים שלה שהיא תגיע פעמיים לשער, היא תבקיע. יונייטד עושה את התקפות המעבר הכי טוב באירופה. היא גם יודעת לצאת קדימה במסירות מהירות ומדוייקות, וגם השחקנים שלה יודעים לשלוח כדורים על 40 מטר. בהרבה משחקים רונאלדו קיבל כדור ארוך ואז קורה התסריט הידוע. אני מקווה מאוד שרייקארד לא ייעלה את סילביניו. הוא יותר טוב מאבידל בחלק הקדמי, זה נכון(בליון אבידל היה תורם קצת יותר להתקפה, בברצלונה - כלום!), אבל בחלק ההגנתי הוא חור, ולספוג שער בבית זה מאוד מסוכן. אם אני פרגוסון אני עולה עם שני חלוצים בכל-זאת. יונייטד לא תתפרק עם שניים מול השלושה של ברצלונה(טורה משחק כמעט כמו בלם, הוא לא כשיר במאת האחוזים ורואים שזה משפיע עליו) ומצד שני אם טבז ורוני יישחקו בייחד, מנצ'סטר יכולה לכבוש אפילו יותר משער אחד ולהשיג תוצאה מצויינת.
ללא ספק מצפה לנו המשחק הקשה ביותר העונה מול הקבוצה הטובה באירופה. נזדקק במשחק הזה למסי בכושר שיא,לאטו מאוד חד ולהגנה יציבה. כל העונה של בארסה מונחת על שני המשחקים האלה,התואר היחידי שאנחנו יכולים לזכות בו העונה לאחר האכזבות הבלתי הפוסקות בליגה.... והאכזבה הענקית בגביע. רייקארד חייב לשחק התקפי ואני מאמין שהוא גם ישחק אחרת יהיה קשה מאוד הכניע את ההגנה של היונייטד באולד טראפורד. עם כל התקופה הרעה שבארסה נמצאת בה זאת עדיין ברצלונה ועדיין משחקים בה שחקנים כמו אטו,מסי צ'אבי ואינייסטה ועם הדחיפה הענקית שהקהל מכין אפשר לעשות את זה.
איזו התרגשות, הקרב על הזכות להפסיד לתחת של אברם בגמר יוצא לדרך. אחד הדברים שתמיד מפחידים אותי ביונייטד זה ההתמודדות עם אצטדוני ענק. מכיוון שמלבד אולד טראפורד שלנו, האצטדיון הכי גדול בפרמיירליג (האמירייטס) מכיל בסה"כ 60 אלף מקומות, יונייטד לא רגילה להתמודד עם 80 ו-90 אלף. בעונה שעברה בסאן סירו זה נגמר בהתפרקות טוטאלית, ואני לא פוסל אפשרות שזה יקרה גם היום. כל הדיבורים על זה שבארסה בתקופה לא טובה לא שווים הרבה על המגרש, כולם שם יודעים שזה הסיכוי היחיד שלהם להפוך את העונה מכישלון להצלחה, והם ישחקו הרבה יותר טוב מאשר הפארסה נגד אספניול. אנחנו, לעומת זאת, טרודים בעיקר בליגה. יש לנו תחת גדול ושמן שצריך להתמודד איתו בשבת, והצ'מפיונס ליג היא תמיד בעדיפות שנייה אחרי הליגה. הגול של טבז מול בלקבורן נתן הרבה שקט, אבל ברור לכולם שהיכולת שלנו שם-ובכלל בשבועות האחרונים-היא בינונית ומטה וככה אי אפשר להוציא משהו מהקאמפ נואו. השאלה המרכזית היא באיזה מערך יעלה פרגי-4-4-2 קלאסי, או 4-3-3 קונטיננטלי נטול טבז. אני הייתי הולך על 4-3-3, שיטה שעבדה בהצלחה ברומא ובליון ותיתן לטבז לעלות רענן בדקה ה-70 כדי לתת גול מכריע כמו תמיד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx מכאן, ניתן להבין שהפייבוריטית היא בארסה. אבל כמובן שאי אפשר לפסוק בוודאת שרונאלדו לא ייתן את משחק חייו, או שרוני לא יפסיק להחמיץ, או שטבז לא שוב יהיה שם ברגע הנכון, או שההגנה לא תיתן משחק הירואי, או שאדווין לא יתפוס יום תמנוני. הכל אפשרי, אבל אני לא בדיוק אופטימי.
אמנם הפרובנציאליות שלו מוגזמת מעט, אבל, מנגד, גרנט גורם לך לקרוא לישראל "מדינה מגעילה" זה מדהים איך גרנט מפלג לאנשים שחוטפים מכה קשה של אובר פרובנציאליות ולאנשים שנהיים פתאום אנטי ישראל (אני מדבר על כדורגל רק, כן?) כמובן תמיד יש את האופציה שכמו 50 אחוז מהאוהדים האנגלים בארץ גם אתה לא ממש נחשד בחיבה יתרה לכדורגל כאן, לך תדע...
בחור,אני מאוד מכבד אותך,אבל על מה אתה מדבר? בגלל שהקמפ נואו הוא איצטדיון של 80-90 אלף אוהדים בארסה היא הפייבוריטית? אתה נתת דוגמא לכך שיונייטד פורקה שנה שעברה בסן סירו, אבל האוהדים בקמפ נואו אלה בעיקר אנשי המעמד הגבוה ותיירים שיכולים להרשות לעצמם לשלם את הסכומים הלא פרופורציונליים שמשחקי הבית של בארסה עולים ועל כן האווירה בקמפ נואו לא כל כך עוינת כמו שנראה לך, בניגוד מוחלט לאוהדי מילאן ובכלל אוהדים איטלקיים שיודעים לתת אווירה ביתית מובהקת ומעל הכל אווירה עוינת ליריבה. ובכל מקרה,זה מצחיק לקבוע פייבוריטית בגלל ענייני קהל וגודל איצטדיון כי הרי אנחנו מדברים פה על שחקני כדורגל מהרמות הכי גבוהות בעולם שאוי ואבוי להם אם מס' רב של אוהדים ישבש להם את החשיבה והמשחק, במקרה הכי טוב זה מדרבן את קבוצת הבית. הקבוצה שלך היא הפייבוריטית המוחלטת גם אם היום ברצלונה תנצח 2-0 , יונייטד ביום טוב יכולה לפרק את ברצלונה של העונה גם אם ברצלונה תגיע ביום טוב - כל עוד יש לנו מסומם על הקווים זו שעת כושר ליונייטד ואני מאוד מאוד מאוד אופתע אם לא נראה את רונאלדו,טבז ורוני במוסקבה ב15 למאי.
תעבור על כל התגובה שלי ולא רק על המשפט הראשון, ותראה שזו לא הסיבה היחידה לכך שאתם פייבוריטים (או לפחות לא אנדרדוגים כמו שרוב העולם טוען). חוץ מזה שזה בעיקר עניין מנטלי, ופחות קשור למה הקהל הגדול אשכרה עושה. זה מספיק שהוא שם. בכל אופן, אני עדיין חושב שברצלונה היא אנדרייטד גדול בתקשורת, אנשים מתעלמים מהאיכות הנדירה של הקבוצה הזאת בגלל כמה תוצאות רעות ובגלל כוכב אחד שהשתן עלה לו לראש. חוץ מזה שווס בראון בספק, ואם אושיי (שמגן ימני זו לא עמדה טבעית עבורו) או גרוע מכך סילבסטרה יופקדו על מסי יהיו צרות.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx אגב, לעלות את צ'לסי לגמר עם התחת או עם הביצים זה לא משנה, כי תאכלס המשחקים בין ליברפול לצ'לסי נראים די זהים למפגש הקודם בניהם בצ'מפיונס. אם גראנט מנצח את בניטז במשחק חפירות אז הוא בפרוש עושה משהו שמוריניו לא הצליח לעשות. אדם שנוא, אבל מאמן חפירות מנוסה.
כן אה?! זה הרגע שבאיירן הכי חסרה לי עם הכדורגל היצירתי וההתקפי שלהם .. כמה אפשר כבר לראות איזה 3 אנגליות בחצי גמר .. חייבים להודות שרוב חובבי הכדורגל לא מתחברים לכדורגל האנגלי .
אז למה לאזעזל אנחנו לא אנטי כלפי בניון, בן חיים וסהר( חוץ מהכותרות כמו: בניון נתן צ'פחה לג'רארד, ליברפול ניצחה 3-0.)?!?! מתי אנשים פה יבינו שזה לא בגלל שהוא ישראלי? בואו אני יסביר לכם עוד פעם בשפה הכי פשוטה שיש: גרנט (שבמקרה הוא ישראלי), מייצג את מה שאנחנו כל כך שונאים שונאים בכדורגל, לקקנות חוסר, מקצועיות, קומבינות ושקרים. חס וחלילה לא מדבר על הכדורגל שלו, מבחינתי שישם את כל ה-11 השחקנים שלו על קו השער, זכותו, אם זה הכדורגל שהוא מאמין בו. אבל הדרך שבה הוא עשה את כל הדרך מכישלון להעפיל עם הנבחרת למונדיאל, דרך התפקיד שהוא עצמו המציא, לכיסא המפואר של צ'לסי... לא יודע, אותי זה מבחיל, וזה לא קשור להיותו ישראלי (הלוואי והוא לא היה ישראלי, אני אישית לא מרגיש שהוא מביא לנו כבוד, אלא ההיפך). אז תצעקו עד מחר שאנחנו אנטי ישראלים, שהאנגלים הם אנטישמים... אתם חיים בבועה. יום טוב.
הבנו סרגיי, זה בגלל שהוא מגעיל, דוחה ומה לא. שנאתי אותו עוד שהוא אימן בארץ, הוא אדם דוחה משורה הראשונה. אבל במה שקורה על המגרש מול ליברפול שנראה זהה לחלוטין למפגש החפירות שהיה בין בנטיז למוריניו (היה חתיכת גועל בונקריסתי) גראנט איכשהו הצליח לעצור את בניטז הגאון במשחק חפירות. גם אני לא יודע איך לבלוע את זה... הוא די בדרך לגמר ואת זה צ'לסי פוטובול קלאב לא חוו מעולם.
לא רק זה ,הבנאדם חושב שהיינו ראויים לתיקו. שמישהו יעשה לו טיפול פסיכולוגי ומהר. ( אולי אסי דיין כאופציה) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
לא יודע על מה אתה מדבר? ראית את המשחק נגד חטאפה איך ריאל מדריד 2 כמעט והדיחה את חבורת המיליונים הבווארים? רק תחשוב שבמקום חטאפה היתה מופיעה נגיד אחת מהאנגליות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx קיצר המשפט הזה אבל כ"כ לא מתאים לדיון.
גם מנצ'סטר משחקת פה ושם משחקים גרועים בליגה מול קבוצות אפילו טובות פחות. המשחק הזה מול חאטפה נתקע לך כל כך עמוק בתחת והוא מסרב לצאת, אבל עד אז כבר תראה איזה טריפל ולא תבין על איזה חלום היית תקוע כל כך הרבה זמן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
צ'אבי אתה באמת עושה מעצמך צחוק. גרנט לא עשה שום דבר בפומפי. הוא הגיע על תקן מנהל מקצועי עאלק, אבל בפועל הוא הכין לטוני אדאמס והארי רנדאפ את הקפה בבוקר. הוא הגיע בעיקר בזכות קשרים טובים עם סשה גיידמאק ואחרי שלב לבייב שהבטיח לו את משרת המאמן בהפועל, לא קנה אותה. רק כדי להמחיש כמה אתה עושה צחוק מעצמך. השנה, ללא גרנט - פומפי במקום ה-7 ובגמר הגביע האנגלי, כאשר בשנה שעברה פומפי סיימה תשיעית ולא הגיעו לשלבים המאוחרים בגביע.
טוב זה אומנם אוף טופיק, אבל מאחר ומשתמש שלא מהפורום הגרמני העלה את זה, תרשו לי להסביר את הדיעה שלי ואני מדגיש סלע דיעה שלי. באיירן דומיננטית העונה בבונדסליגה ובגביע הגרמני, היא גם הבריקה בכמה משחקים במסגרת גביע אופ"א. בכל המשחקים הללו היא שיחקה נגד קבוצות פחות טובות ממנה. קבוצות מהרמה של ארנסל\צ'לסי\מנצ'סטר\ברצלונה\ריאל וכו היא ממש לא פגשה. וגם ככה היא לא בדיוק הרשימה במיוחד שזה מגיע למשחקי ה"אמת". אולי שנה הבאה זה יראה טוב יותר, עד שזה יקרה אני שומר לעצמי את הדיעה שלי גם אם תזכו ב 4 תארים ( גביע הליגה אתם גם מחשיבים לא?)... תלמד לכבד דיעות של אחרים פושטק.