חלומות הזויים

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י שער 7, ‏10/4/07.

1. ARSI Member

בנות ליברפול יכולות לנשום לרווחה.

2. שער 7 Member

לעזאזל! (סליחה על הקללה המסוננת, פשוט הטמטום שלי גובר לפעמים בלילה)
    עוד פעם חלמתי שאני קורע את קוריאה בקוריאה!

3. Engel Del Madrid Member

ואני חלמתי שנאסטיק לוקחת אליפות .. למרות שהיא מקום אחרון אבל התגלה שכל השיפוט בספרד הוא מכור (ברצינות) ולכן כל הקבוצות הורדו ליגה.. וריאל מדריד B ירדה לליגה השלישית בגלל שריאל ירדה לליגה שלה.. ואז אלפרדו די סטאפנו (הגרסה הצעירה) לקח את הפיקוד והתחיל לשחק בריאל B והם ירדו עוד פעם ליגה במשחק הכרעה נגד נתניה..

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא חלום, זאת נבואה. מישהו למעלה מנסה לרמוז לך שבעוד 5 שנים מכבי נתניה תדיח את ריאל מדריד מליגת האלופות. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

5. Engel Del Madrid Member

כן אה, ואוקוצ'ה יעשה שלישיה עם ויקטוריה בקהאם ופאקו פאבון.

6. Gady Member

חלמתי היום שליברפול תנצח 7:0 את מילאן בגמר. מרוב ההלם התעוררתי מיוזע.

7. שער 7 Member

אל תשאלו מה חלמתי היום בבוקר!
    חלמתי שאני נוסע באוטובוס לאיסלנד (כן כן, עולה 16 ש"ח...) ואני פוגש באוטובוס אוהדת בלונדה של מכבי ת"א שמספרת לי מה קורה בארץ דרך הלוויין. אני מסתכל ורואה שמכבי לקחו את האליפות וגאידמק מתאבד. בחגיגות האליפות של מכבי להטוטנים קופצים מבניינים... ואני קופא מקור באיסלנד...

8. שער 7 Member

חלום מדהים חלמתי אתמול : אני הולך להשתזף בחוף צהלה (כאילו שיש חוף כזה... כולם נוסעים לתל ברוך)
    ואני רואה שהתחילו להקים שם מכוני בריאות. אני נכנס לאחד מהם ורואה את יעל בר זוהר אחרי שעלתה 20 קילו... ואז אני פוגש אח"כ נהג מונית שאומר לי שכל המכוני בריאות באיזור צהלה הם חרא ושאין טעם לבזבז כסף על זיון ששווה לתחת... (תסלחו לי על המילים היפות). בסוף הוא מסיע אותי בחינם לבלומפילד ואני מגלה שבלומפילד מלא בנערות ליווי שחיכו לי בחוף צהלה... חלום הזוי לחלוטין...

9. Sergio Ramos Member

חלמתי שאני יוצא מהבית שלי,מטייל ברחוב נכנס לחנות ואז אני יוצא חזרה ורואה את שכל הביניינים בעיר הפכו לקרטונים,אני נכנס הביתה אין אף אחד אני רואה טלויזיה ספות הכל הכל,מי קרטון אני שותה מי כוס קרטון,אוכל מי מזלג קרטון,ואז שוב אני יוצא חזרה רואה שהכל שוב נהיה רגיל.עולה הביתה לבדוק שהדברים חזרו לקדמותם ומגלה שהבית שלי נמס ונגמר החלום.אחד החלומות המוזרים.

10. A. Arshavin Member

היום חלמתי שאני באיזה אי, ופספסתי תא הסירה שיוצאת ואני צריך לעשות משימה למאפייה.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה חלום הזוי חלמתי הלילה. (אבל איזה חלומות לא הזויים?)
    חלמתי שמישהו מעצבן את שי מ"לרדת בגדול 2" ואני נמצא ליד, ואז הוא מתעצבן על מי שעיצבן אותו ואז הוא הסתובב ונתן לי בטעות אגרוף ושבר לי את כל השיניים. זה כאב.

12. שער 7 Member

חלמתי אתמול שאני נשוי למלי לוי (בלי שום קשר לשמעון) ואני מוריד לה ב- MP4 שירים שלה ושל שמעון תוך כדי שהיא אומרת שאם אני לא מוריד לה ת'שירים היא מתגרשת ממני... ואח"כ היא חיסלה לי ת'מילקי...

13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתמול חלמתי שיש לי בגרות בפיזיקה, ושאלה אחת הייתה : להשלים את הסיפור, כמובן מספרים סיפור ואתה צריך להשלים אותו, אבל בסוף לא עשיתי את הבגרות כי לא ידעתי לפתור את השאלות.

14. Engel Del Madrid Member

חלמתי שאני עושה פיסטינג לאדריאנה לימה . ולסבתא שלה .

15. שער 7 Member

חלמתי שמרגול נפטרה כתוצאה מניתוח מסובך ברגל... וצביקה הדר מכנס אותי ועוד כמה חבר'ה לישיבת אבל מיוחדת במשרדים של כוכב נולד 6...