חיפה-בית"ר- הויכוח:

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Ilan, Sep 23, 2002.

1. לירן-ביתר Member

אם היו טעויות הייתי זוכר. כשיש טעויות שיפוט שמונעות גול מאיזה קבוצה, השדרים מדברים על
    זה מראים את המהלך בכמה הילוכים חוזרים. מה אתה אומר לי אולי היו טעויות שיפוט גם נגדנו.
    תגיד מה היה, למה אתה חושב שהגיע לכם גול.
    ופעם הראו טבלה אם לא היו טעויות שיפוט והפועל ת"א נמצאת במקום הראשון, ובית"ר רחוקה
    מאד מהפועל חיפה.

2. chaos Member

אני רק אומר שאתה לא אובייקטיבי, ואתה זוכר רק כשהיו טעויות בעד מכבי חיפה

אומר זה שאוהד קבוצה שהעבירה משחק על הירידה של היריבה שלה לאצטדיון נייטרלי

3. AFC Member

באמת כאוס???

ואיפה נערך המשחק הראשון מול מכבי נתניה (רמז, המשחק הועבר בגלל שהדשא לא מצא חן בעיני יעקב שחר)?

איפה נערכו שני המשחקים שלכם מול קרית גת (ואתם טוענים שהמשחק שבית"ר העבירה זה שחיתות, למרות שעשיתם אותו הדבר)??

מכבי חיפה נהנתה מאינסוף טעויות שיפוט, ובגלל זה זכתה באליפות. כידוע לכולם, מכבי חיפה זכתה באליפות בהפרש 8 נוקודת מהפועל ת"א. הנה מה שהיה קורה אילולא טעויות השיפוט (ואני לא מחשיב את המשחק מול ראשל"צ שהיה אמור להיגמר בניצחון טכני או להיות משחק חוזר) :

בית"ר ירושלים מול מכבי חיפה, המפגש הראשון. רפי כהן, מעמדת נבדל שאפילו קוון ישראלי אמור לזהות, כובש שער ומנצח את המשחק. 2 נקודות פחות, הפער עומד על 6 נקודות בינתיים.

מכבי חיפה מול מכבי ת"א, מפגש ראשון. רפי כהן רץ לרחבה, שטראובר לוקח לו את הכדור מהרגליים, השופט שורק פנדל משום מה, שז'אנו מנצל. המשחק מסתיים בתיקו. נקודה אחת פחות. הפער : 5 נקודות.

מכבי חיפה מול בית"ר ירושלים, מפגש שני. שני פנדלים לא נשרקים לזכות בית"ר, חיפה מנצחת בגלל רשלנות פושעת של השופט. שתי נקודות פחות. הפער : 3 נקודות.

אני לא מחשיב את ה3-0 של מכבי חיפה על הפועל ת"א, כשהיה אדום לא מוצדק לאילן בכר.

מכבי חיפה מול אשדוד. עבירה מבוצעת על שחקן אשדודי, השופט כמובן לא שורק. חיפה מפגינה חוסר ספורטיביות מזעזע וכובשת כששחקן אשדודי על הדשא ושחקני אשדוד עצרו את המשחק. המשחק מסתיים בתיקו. נקודה אחת פחות. הפער : 2 נקודות.

מכבי חיפה מול מכבי נתניה. למרות שהמשחק מועבר לשופט יש את החוצפה לא לשרוק לפנדל ברור שאפילו השופט במשחק של איטליה - דרום קוריאה היה מאשר. נקודה אחת פחות. הפער : נקודה אחת בלבד.

והפועל ת"א סבלה מטעות שיפוט, כשבכפ"ס מול נתניה לא נשרק פנדל לטובתה. המשחק מסתיים בתיקו. עוד 2 נקודות לזכות הפועל.

מסקנה : הפועל ת"א אלופה בייתרון נקודה על מכבי חיפה.

עם עובדות אי אפשר להתווכח, אה?

טוב, יום נעים, אני כל כך מחכה לתגובותיכם...

4. chaos Member

עם עובדות אי אפשר להתווכח, אבל אתה לא מציג פה עובדות
    אתה מציג אולי, חלק מהעובדות
    כי אני לא בדיוק בקטע של ללכת לבדוק כל דקה בכל משחק שלנו מהעונה שעברה
    ומשחק אחד שלנו הועבר מול קרית גת, וזה היה בתקופה שהאצטדיון שלהם היה בשיפוצים והם לא קיבלו אישור לארח
    אתה מספר רק על טעויות שכביכול היו, אבל רק אלה בעד מכבי חיפה
    אתה שוכח כנראה מטעוית שהיו נגד מכבי חיפה, וכשאוהדי הפועל ת"א פגעו בשופט וגרמו לו לאבד הכרה, לא הגיע להם הפסד טכני, במקום נצחון בסופו של דבר?

5. חכם חנוכה Member

אממממממ אתה בטח מתכוון למשחק מול אשדוד ב 0-0...

אז בוא אני אזכיר לך שנגד חיפה היו 2 טעויות שיפוט במשחק הזה.

נגד ניר סביליה, סביליה מקבל כדור ומבקיע גול חוקי לחלוטין, אומנם השופט ראה אחרת ושרק לנבדל.

לאחר מכן רוסו מוכשל בעבירה מכוערת והשופט לא שורק לטובת חיפה פנדל מוצדק.

אגב השופט באותו משחק היה אריק חיימוביץ', שמאז לא שופט יותר.

6. Ilan Member

גם זיינו את הפועל ת"א שלוש אפס... זה גם עם טעויות שיפוט נכון?...
    אם אתה מוריד את כל הטעויות שיפוט לא רק שחיפה אלופה אלה בית"ר עכשיו בליגה לאומית אז עדיף שלא תדבר על טעויות שיפוט... חוץ מזה, שאם ההתאחדות הייתה קצת חכמה היא הייתה צריכה לעשות מה שעשו לפיורנטינה...
    אז על תדברו על חיפה... כי בית"ר היא הקבוצה שהכי הרבה נהנת משחטויות למיניהם...

7. chaos Member

הוא התכוון ל1-1 באשדוד

8. Ilan Member

ו- בואו נשיר כולנו ביחד...

ירושליםםםםםםם לא תרדדדדדדדדדד, ירושלים לא תרדדדדדד... ירושליםםםםםם לא תרד- ירושלים לא תרד!!!

פחחחחחחחחחחחחחחח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx :wink: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx 8)

9. AFC Member

כאוס אכן צודק. התכוונתי ל1-1.
    חנוכה, קצת מחשבה, אמרתי שמכבי חיפה הבקיעו, אז איך יצא 0-0???

רדליון, אן אתה רוצה, אני בשמחה אגיד לך ה היה קורה אילולא טעויות השיפוט במשחקי בית"ר :

בית"ר - מכבי חיפה. אם לא מחשיבים את הנבדל של רפי כהן יוצא תיקו. מרחק 4 נקודות מהפועל חיפה.

בית"ר - מכבי חיפה 2. שני פנדלים הגיעו לבית"ר. אני אחשיב זאת כתיקו. 5 נקודות מהפועל חיפה.

בית"ר - הפועל חיפה. תומר אזולאי מורחק בגלל הצגה של אורן ניסים ונקבע פנדל שגוי לחלוטין, מה שפירק את בית"ר שכבר הובילה בבטחה. אני מחשיב זאת כניצחון. מרחק 11 נקודות מהפועל חיפה, כי הם גם כן איבדו 3 נקודות.

בית"ר - הפועל חיפה. לבית"ר מורחקים שלושה שחקנים (!), רק אחד בצדק. אני אחשיב זאת כתיקו. הפועל חיפה איבדה 2, בית"ר הרוויחה 1. 14 נקודות הפרש.

בית"ר - מכבי ת"א. גדי ברומר נוגע בידו ברחבה פעמיים, אין פנדל. ניצחון בית"רי הגיע כאן. 17 נקודות הפרש מהפועל חיפה.

בית"ר - הפועל פ"ת. שער חוקי של איציק זוהר עובר את קו השער, השופט לא מאשר והמשחק מסתיים בתיקו. 19 נקודות הפרש.

אתה רואה רדליון????

למה אתה סתם אומר???
    הוצאתי לך את השקר!!!!
    השופטים התעללו בבית"ר כל העונה!!!

10. חכם חנוכה Member

לא קראתי הכל

11. KingDavid Member

אוךךךךךך אוהדי ירושלים המסכנים!!!!!
    רק מעשימים את השופטים כל הזמן!!!!!!!!!!
    דייי כבר אם האשמות האלו כאילו לכם הופטים לא עזרו!!!!!
    במשחק נגד קרית גת עזרו ועוד איך!!!!!!!!!
    אז דיי להתבכיין שלנו הם רק עוזרים!!!
    אתם מדברים פה כאילו אתם אחת מהגדולות
    חחחחחחחחחחחחחחחחחח

12. לירן-ביתר Member

וידוקה
    לא רשמת על המשחק בסיבוב השלישי מול אשדוד שהגיע לנו פנדל. 1-1 במקום 1-0

13. Don p1 Member

כמו ילדים קטנים אתם רבים פה?!
    מנסים לנהל דין נורמלי....אל תתחיל לדבר פה שטויות

מה הויכוח המטומטם....במצב שנוצר היום מכבי חיפה היא הקבוצה הטובה במדינה, אין על מה לריב. לפעמים קבוצות למעלה ולפעמים למטה...
    לפני 5 שנים אותם ימי הזוהר של בית"ר, אני לא רוצה להזכיר לכם איפה הייתה מכבי חיפה.
    ואני מבטיח לכם שבשנים הקרובת היא תתחיל להיעלם.
    בקשר להשנה, אין ספק שלבית"ר יש את האוהדים הכי מסורים ונאמנים בליגה, ואין זכות לאהודי חיפה לדבר על כך שאוהדי בית"ר קופים וכל זה, אנחנו אל אישפזנו ילד מסכן ששוכב חסר הכרה עד עכשיו...
    תתחילו לדבר כמו בני אדם, ותנסו להיות קצת!!!אובייקטיבים אחרת אין לדיון משמעות...

14. Julian Joachim Member

לא משנה מי צודק בוויכוח, אתה בכל מקרה אידיוט.

קוראים לקבוצה שלך מנצ'סטר יונייטד, והקיצור:

Man.Utd
    לא

Man.Unt

15. AFC Member

רדליון, התכוונתי שאני מתעלם מהמשחק הזה. כאילו זה נחשב שניצחתם את הפועל ויש לכם שלוש נקודות. אני לא התלוננתי על טעויות שיפוט באותו משחק.

וכפי שכולכם ראיתם, שוחד הוא אמצעי בסיסי לאליפות, כמו שעושה מכבי חיפה.

באמת חבל שהקהל שלכם הוא קהל של קופים מטומטמים...בגלל שאתם חרא של קהל בכל הקריטריונים הילד המסכן כבר ענה שלישית ברציפות שוכב בבית חולים מחוסר הכרה, ולא יזכה ללכת שוב לעולם.

הקהל המסריח שלכם, בפריצה הלא מתחשבת שלו למגרש, עבר כל גבול. זה מקומם ומעצבן לדעת שילד, שסך הכל רצה ללכת למשחק כדורגל, לא ידע מה רוצים מהחיים שלו, נמחץ, לא בטוח שהוא אי פעם יחזור להכרה ואם הוא יחזור, הוא לא ילך, רק בגלל הקהל הגרוע בליגה.

כואב הלב על הילד הזה.