אני לא בטוח.. אבל.. צפרירים? אגב, הרצליה, תסביר מה זה השנאה הפתטית הזאת של אוהדי הרצליה להפועל ר"ג, נכון, פספסתם עלייה, אבל לשנוא קבוצה על זה שהיא שיחקה ספורטיבי ולא פתחה רגליים?
לא צפרירים. השנאה היא לא לשחקנים בפעם המיליון. השנאה היא לאוהדים המסריחים שלהם וליו"ר הפרמטיבי שלהם אלי ניר ואת הסיבה לכך אני לא יפרט. את המשחק מהמכתש אני בחיים לא ימחוק מהזיכרון שלי וגם את השנאה שלי כלפי המועדון המקולל הזה. ושוב השנאה היא לאו דווקא בגלל פיספוס 2 העליות מולם
אוי הרצליה... אני כ"כ זוכר את המשחק עליה(או אי עלייה) האגדי ההוא שלכם במכתש... הייתי בו, שכל הגוש של ר"ג קילל את לחמן. אם אני לא טועה זה היה באותה שנה שבני יהודה עלתה לא?
מה עשית שם? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx . בוא נגיד שבמשחק הזה כאב לי יותר מגמר הגביע של השנה. העונה הזאת הייתה כל כך מרגשת ומענינית ומלאה בהפתעות, עם אסולין ועם לחמן(הצליח פה מאוד אבל האוהדים לא אהבו אותו אולי בגלל שהוא הפך ללוזר). זאת אולי הייתה העונה הכי טובה שלנו מבחינת עידוד ב-10 שנים האחרונות כולם היו באים בצהוב, כולם היו מעודדים ושרים. הניצחון הענק 3-2 בשכונה היה כל כך מתוק, אחרי זה הוא הפך לכואב אחרי האבנים שקיבלנו שם. ובמכתש הוא היה עוד יותר כואב. בוא נחזור לדיון ותגידו לי מי הוריד את הכלבים האלה ליגה?
טוב נו התשובה היא: נצרת עילית! ניצחה 3-1 בוינטר והורידה את הכלבים רשמית. מי שרוצה שישאל. אני עומד ומתרגש שהמכתש עולה באש!!!!!!!!!
לי גם לא ממש משנים החוקים, אבל אם כבר צדקתי בשאלה הראשונה שלך אני אשאל: נראה לי שרק חולי נפש יידעו את התשובה לשאלה הזאת וגם אני לא משוכנע ב-100% שאני זוכר נכון, אבל אני פשוט חייב לשאול- אחי נצרת ניצחה את אשדוד 5-3 בעונת 2003/4 עם רביעייה של אסי טובי. מי עוד הבקיע לנצרת? אני יודע שזאת שאלה עקומה אז או שיימאס למישהו והוא ילך להביא את התשובה מONE, או שאני אחליף מתישהו.
משה גלאם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx אני נשבע שלא נעזרתי באף אתר אינטרנט אני פשוט זוכר את המשחק הזה.
אתה אוהב לשאול על הרצליה, אני אוהב לשאול על גלאם. כל אחד וה'קיק' שלו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx אם אני לא טועה אתה גם ענית לי מזמן בטריוויה כששאלתי מי היה היחיד שהבקיע רביעייה בעונה הזאת (טובי מן הסתם). שאל.
מצטער על הסטייה הקטנה אבל למרות שהפסדנו והאליפות היתה במילא בכיס של הפועל חיפה...אחד המשחקים הכי אהובים שהייתי בהם, במיוחד העובדה שאוהדי הפועל חיפה באו להתגרות בנו וזרקנו עליהם מכל הבא ליד. אורן זייתוני בצמד שערים מרהיב מחוץ לרחבה...שתי פצצות
וואלה נכון תורי לשאול. הפעם לא שאלה על הרצליה. מה הייתה קבוצתו האחרונה של יניב והבה לפני שהגיע לבני יהודה? רמז:הוא עלה עם הקבוצה ליגה.