יאללה גם אני אשאל שאלה על הקבוצה שלי. משחק ההכתרה של הפועל חיפה כאלופה, מה התאריך? מול איזו קבוצה? מה היתה התוצאה? ומי היו הכובשים?
3:2 על מ.תא בקרית אליעזר. אורן ניסים ואורן זייתוני בצמד יחיד שלו העונה כבשו. יצא לי לשדר את המשחק לגל בטוח, מה זה נהניתי. האליפות של ה.חיפה היתה מהיפות שאני זוכר והמהמרגשות שבכולן
מי כמוני יודע. אולי המשחק המרגש ביותר שהייתי בו. רק אוסיף שהמשחק התקיים ב-8.5.99 והכובשים למכבי ת"א היו אנדז'יי קוביקה וגיא צרפתי. לא אהיה קטנוני, אתה מוזמן לשאול ברק.
אחרי יום אחד תקעתם שתהיו בריאים. אני ישאל: מי הבקיע את שער השוויון להפועל ב"ש בגמר הגביע נגד *** ב-2003.
מי כבש את השער שהעלה את נצרת עילית לליגת העל בעונה שעברה? ואיזה קבוצה הורידה רשמית את ***(מחזיקת הגביע ב-2003)?
אנשים כבר הייתה שאלה מי כבש את השער שהעלה את נצרת עילית לליגת העל בעונה שעברה? ואיזה קבוצה הורידה רשמית את ***(מחזיקת הגביע ב-2003)?
עד כמה שאני זוכר זה היה דוארטה- נצרת הובילה על כפ"ס 1-0, כפ"ס השוותה, ואז הוא קיבל כדור, הקפיץ מעל השומר שלו (משהו כמו איך שהוא הקפיץ מעל קורנפיין בגול שלו נגד בית"ר העונה) ובעט פנימה. לא נראה לי כזה רעיון טוב לשאול 2 שאלות במכה, נראה לי שזאת רעננה שהורידה רמת-גן, אבל בגלל שאתה שואל יש מצב שזאת הרצליה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx