חחח בנצור אתה צריך לראות את גורן משחק אני אומר לך פרסי התנהג כמו שאדם היה איתך בזמנו. זוכר שהוא היה מספיק משחקים ומתעצבן בגלל הפאולים? (אני הוא). והכי חשוב והכי אני מכל הדברים, זה הדאבל-טים שאני ודאייר עשינו על הכוכב (אפשר לומר) של הכיתה הכי טובה בשכבה (או לפחות אחת מהשתיים). כל פעם שהוא קיבל כדור, אחד תפס לו את הידיים (פחות או יותר) ואחד נתן מכה חזקה על הכדור. לא צריך לציין שניצחנו את המשחק הזה...
מדברים על כסחנים אז אני יוכל להגיד שנה שעברה במשחק של הקבוצה שאני משחק בה עירוני מעלות או בשמה המקורי סקצית מעלות שיחקנו נגד עבלין ושברתי לקשר ימני שלהם את האף כמובן שקיבלתי אדום והייתי צריך להזמין לקבוצה פיצה .........אבל העיקר ניצחנו במשחק 2-0
זה לא היה כזה ברור... הקבוצה הזו בסופו של דבר זכתה בטורניר, והכיתה שלנו נחשבה לבין החלשות בשיכבה. לא היה ספק לאף אחד שהם הולכים לזיין אותנו, אבל אחרי מופע הירואי של פולדאש ושלי, הצלחנו לנצח בנקודה עם סל ניצחון של מישהו (אני, מיותר לציין, קלעתי רק פעם אחת באותו משחק, אבל לקחתי הרבה ריבאונדים שמתי כמה בלוקים ועשיתי המון פאוולים...)
ההמשך הגיע..הפעם קצת פחות טוב..אבל עדיין נחמד http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-26...2638653,00.html מה שהם שכחו זה את הבכיין הבכיין- תמיד בכל מקום יהיה מישהו שייקח את המשחק יותר מדי ברצינות ועל כל עבירה או שער יתעצבן ויתחיל לבכות לכולם שלא היה ולא נברא.. מבחר ציטוטים של הבכיין: היה נבדל[אחרי 2 דקות הוא יגיד.."מה אנחנו בליגה?אין נבדלים] "לא הייתי מוכן" "הוא דחף אותי".. השופט-תמיד יהיה מישהו מספיק הגון שכולם שואלים אותו כשהבכיין מתחיל להתבכיין.. המישהו הזה לא משקר גם כשזה נגד הקבוצה שלו..
גם אני כל הזמן בא עם חולצות..אבל אני לא המקצוען.. יש לי מבחר ענקי של חולצות אבל האהובות עליי זה של בנאדו ולנסיה ומאלדיני ונבחרת איטליה החולצות האלה הצמודות מהבד הנעים הזה..
כן ריינמן החולצות של נבחרת איטליה באמת ממש יפות אבל אם אתה משתמש בהם כשאתה משחק כדורגל אני לא רוצה לדעת כמה עולה חולצת יציאה שלך (החולצות האלה ממש יקרות). אני לא משתמשת בחולצה של קבוצה/שחקן מסויים כשאני משחקת כי אני בחיים לא אצדיק את השימוש בחולצה (אלא אם כן זה קבוצה של אוואט ומשם אני יכולה רק לשפר...)
למה? מה עם חולצות של אלן סמית או וידוקה למשל? אי אפשר להיות פחות טובים מהם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
זה לא נכון, היא סתם מגבילה את עצמה ככה, אם היא עם חולצה של אלן היא לא יכולה לצאת מהרחבה (שלה כמובן), ואם היא עם חולצה של וידוקה היא יכולה לשחק רק בכנסים של אמקור מטאור.