איפה פיימן וליהי עכשיו? הנה דוגמא מצוינת למה צריך את הקורס הזה,גם הציל חיים,וגם חסך כסף למדינה ולמד"א כמובן ע"י זה ששני האנשים שהיו מעורבים באירוע מתנדבים היום במד"א.
אתם מתעלמים מהנושא הכי חשוב : האם הקורס הזה מוסיף לנו עוד שעת לימודים ביום? אם כן, אני אסע עד הנגב לחנוק את משה.
קודם כל, אני אתיחל בכך שלדעתי יפה מאוד שוויתרת מרצונך על החופש שלך בנסיון לעזור לשפר את המצב של בני הנוער במדינה. מעבר לעניין הזה, בקשר לחוק עצמו... כל הזלזול שלכם "4 ימים? אני הייתי עושה את זה בחמש דקות ומספיק להגיב באייסוקר תוך כדי", הוא מאוד לא לעניין. אני מניח שאתם פשוט לא מודעים לעבודה הפרלמנטרית הנוראית. אין מה לעשות, הפרלמנט הוא שילוב של פוליטיקה, בירוקרטיה, אגואיזים ואכזבות. קשה מאוד להגיש חוק, ואין לי סטט' מדוייקת אבל הכמות של החוקים שעוברים מבין המוצעים היא מאוד נמוכה. ככה שכבר כל הכבוד. ולתוכן של הנושא... לדעתי הזלזול שלכם בחיי אדם הוא ממש חרפה. ליהי אני לא מבין את הגישה של "20-30 אנשים גג"... את יודעת מה? עם כל הכבוד (שאין לי) למשפט הסינוסים, כל חיי אדם יותר חשובים ממנו. וכן, הייתי מוותר בכיף על שעה של כל מקצוע (חוץ מאזרחות) בשביל לקבל שעה של מד"א פעם בשבוע. א. יש סיכוי שהייתי יכול לעזור אם היו צריכים. ב. זה פתח לחלק מהאנשים ללמוד אחרי זה רפואה ולהמשיך במסלול. ג. זה מעניין, בטוח יותר מרוב המקצועות בביצפר. ובני, אני מקווה שאתה צוחק, כי אם לא אז אתה פשוט ילד קטן. זה מה שמפריע לך? אם תישאר עוד שעה בביצפר? אתה בכיתה ט' לעזאזל תישן בשיעור מתמטיקה.